Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 4 Júl. - 10:21
spanyolok is verték paragvay-t :D Érdekes lesz az elődöntő :P
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 6 Júl. - 14:13
Jéé, gyerekek, tudtátok hogy YouTube-on lehet 3D-ben is nézni videókat? O.o Ha olyan a videó, akkor van egy 3D gomb, és ott ki lehet választani hogy milyet akartok. Van a piros/kék (a szemüveggel), van ilyen szem keresztezős, ami nekem nem működik XD Meg még sokféle van, és tényleg, tök jóó :D
Pl ez, nekem 3D-s szemüveggel tökre bevált :D Csak megfájdult tőle a fejem! >< XD
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 6 Júl. - 15:10
Berosálok,tényleg :D Csak nekem is belefájdult a fejem
*holnap első dolga lesz 3D szemüveget szerválni valahonnan* Remélem holnapra lesz olyan kedves ez a drága masina *a nyúzott laptopjáról beszél* hogy lejátssza nekem újra a Youtube videókat Bár talán csak az Explorer hibája... holnap kipróbáljuk Firefox-szal :tra-la-la:
Tobii-zuzu
Neme :
Az IE nagyon nyomi, én utálom >( Nekem döglassú, csomó mindenhez bővítményt kér, közben már rég le vannak töltve mert Firefox simán lejátszik már mindent, de ez csak nyavalyog hogy ez kell meg az kell
Hát... mondjuk X'D A hosszabb verzió: Most nemrég jött Youtube ezzel a Google-fiók összekapcsolással. Már hetek óta mindig kiírja nekem ha belépek, hogy kapcsoljam össze a Youtube fiókomat a Goggle fiókommal, amire a 1 millió éves citromail címemmel vagyok regisztrálva. Meguntam hogy b*szogat, összekapcsoltam. Nem volt semmi baj amíg Dínó össze nem szedett egy vírust a gépére, szóval reggel ideült a laptophoz. Kilépett Youtube-ról hogy megnézze a sajátját. Léptem volna vissza, de kiírta hogy a Google fiókom jelszavával lépjek be, mostantól csak azt engedi. De én azt a Google fiókot hatezermilliárrd éve nem használtam, csak amikor megcsináltam -,- Ergo totál nem emlékszek a jelszóra. Oké, akkor jelszóemlékeztetőt kértem a citromail-re, lépnék be, erre a képembe nyomja hogy nem ez a jelszavam. (Pedig az az, arra tisztán emlékszek >|) Jó, akkor jelszóemlékeztető ott is. Alternatív mail címre nem kérhettem, mert az volt az első mail címem, nem adtam meg alternatívat :S Az emlékeztető kérdéseket meg nekem akkor nem adta ki, nem is láttam még őket soha O_O Olyanok hogy ki a második kedvenc előadóm, meg a személyim száma visszafelé meg ilyenek O.o Hát mivel én ezeket nem válaszoltam meg anno, mert nem is kérte, hát hiába írok be bármit, nem fogadja el. Szóval nem tudok belépni citromail-re, nem láthatom a Google fiókom jelszavát, így nem tudok belépni Youtube-ra >______________< (Azaz a Youtube miatt van az egész..... meg Dínó miatt >< XD) Csináltam azóta új Youtube fiókot és letöltöttem a felpakolt videóimat, hogy újra felpakoljam, de a nézettségükkel nem tudok mit kezdeni... volt egy vidim 100.000-es nézettség fölött T-T
Nahh, szóval ezért
Tobii-zuzu
Neme :