꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 8 Júl. - 21:59 | |
| Az nem jó... mármint... már csináltam új Youtube fiókot, amihez új citromail fiókot is kellett, mert a köcsög a yahoo-s címem már lefoglalta. Az a probléma, hogy csak a Google fiókom jelszavával tudnék belépni, mert Youtube f*sz lett. Azzal a Google fiókkal amit soha nem használtam, ezért is nem tudom a jelszavát. (Akkor még nem ezt a jelszót használtam, amit mostanában) De ha jelszóemlékeztetőt kérek, az a régi citromail-es címemre megy csak, máshova nem tudja küldeni mivel az van hozzá csatolva. De abba a fiókba nem tudok belépni, mert amelyik jelszóra én kristálytisztán emlékszek, arra azt mondja nem jó. Akartam kérni erre is emlékeztetőt, de nem megy, mert 1: nincs alternatív mail cím megadva, mert ez volt az első címem, kb 6 éve csináltam... még általánosba jártam o.O 2: pont abból kifolyólag hogy ilyen régi, anno még nem volt ez a biztonsági rendszer és nekem nem tette fel ezeket a biztonsági kérdéseket, amikre választ kér emlékeztetőnél. Ergo nem tudok válaszolni, mivel nem kérdezte meg XD Patthelyzet szerintem De ha tud valaki valami okosat mondani... tárt karokkal várom XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 8 Júl. - 22:04 | |
| Én mindent elmondtam,amit tudtam :/ Figyelj ha megtok valmi kisegítőt ehhez kapcsolatban,akk leírom,bár kötve hiszem,hogy van megoldás Reméljuk hogy torténik valami csoda :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 8 Júl. - 22:11 | |
| Hát köszi :^^: Igazából beletörődtem már xD Írtam is a régi Youtube fiókom profiljára az újjal, hogy virulna a fejem ha átjönnének oda az emberek X'D Aztán majd ki tudja... keresek egy hekkert @.@ XD Végülis úgyse szerettem a felhasználónevem xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 8 Júl. - 22:28 | |
| Jah akk oké :D OMG!!!! HEKKER!!?? Mi vlt a felhasználóneved ? :>}: | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 8 Júl. - 22:39 | |
| Tadhy1991 =3= | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 8 Júl. - 22:45 | |
| LOL xD Ez hogyan jött,? xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 8 Júl. - 22:49 | |
| Fúúúúú... xD Nem emlékszek már, talán a volt Thrillionos karimnak a beceneve volt Tadhy Legalábbis így rémlik xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 9 Júl. - 8:00 | |
| Höhö, Dínósbácsi nem volt foglalt | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 9 Júl. - 8:27 | |
| Jéééh, Shanna 20 éves lesz!! ^^ XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 9 Júl. - 11:29 | |
| Ismét eltelt 1 év?? Gyorsan telik az idő.. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 9 Júl. - 11:34 | |
| Shanna milyen (majdnem) 20 évesnek lenniiiii??? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 9 Júl. - 11:41 | |
| Szted milyen? 1 ével elobb hal meg,NEKED EZ MÉGIS MILYEN ÉRZÉS LENNE????? xD Na mind1,talán jó lehet,mert szabadabb,több dolgot megengedhet magának :D Jéé és Shanna a legidősebb köztünk O.o | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 9 Júl. - 11:46 | |
| Shanna asszony, nyújtsd át bölcsességed XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 9 Júl. - 18:47 | |
| Sassy a legidősebb ^^' Vagy ha Sasot még tagnak számítjuk (inaktívnak vagy valami xD) akkor ő Ő most lesz 21 augusztusban ha jól tudom...? Én meg 19 Majd, még kicsit később xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 9 Júl. - 21:54 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 10 Júl. - 9:13 | |
| Loooool :ójaj: XXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 10 Júl. - 10:38 | |
| NEM,akk téves, nem Shanna-nak kell a bölcsességet átnyujtani,sorry xD Sassy-nak kell a bölcsességet osztani xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 10 Júl. - 14:27 | |
| Sasssy, te is szereted a tortát? XXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 10 Júl. - 16:36 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 11 Júl. - 9:05 | |
| Nálam feltételei vannak ˇ,ˇ xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 11 Júl. - 9:49 | |
| |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 11 Júl. - 9:55 | |
| He? XXD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 11 Júl. - 10:02 | |
| |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 11 Júl. - 10:05 | |
| ... Bizarr egy lény vagy te, tudod? XXD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|