꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Itachifan
Dani
Dínósbácsi
Sassy
Shanna
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeCsüt. 8 Júl. - 21:59

Az nem jó... mármint... már csináltam új Youtube fiókot, amihez új citromail fiókot is kellett, mert a köcsög a yahoo-s címem már lefoglalta.
Az a probléma, hogy csak a Google fiókom jelszavával tudnék belépni, mert Youtube f*sz lett. Azzal a Google fiókkal amit soha nem használtam, ezért is nem tudom a jelszavát. (Akkor még nem ezt a jelszót használtam, amit mostanában) De ha jelszóemlékeztetőt kérek, az a régi citromail-es címemre megy csak, máshova nem tudja küldeni mivel az van hozzá csatolva. De abba a fiókba nem tudok belépni, mert amelyik jelszóra én kristálytisztán emlékszek, arra azt mondja nem jó. Akartam kérni erre is emlékeztetőt, de nem megy, mert
1: nincs alternatív mail cím megadva, mert ez volt az első címem, kb 6 éve csináltam... még általánosba jártam o.O
2: pont abból kifolyólag hogy ilyen régi, anno még nem volt ez a biztonsági rendszer és nekem nem tette fel ezeket a biztonsági kérdéseket, amikre választ kér emlékeztetőnél. Ergo nem tudok válaszolni, mivel nem kérdezte meg XD

Patthelyzet szerintem Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 97853 De ha tud valaki valami okosat mondani... tárt karokkal várom XD
Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeCsüt. 8 Júl. - 22:04

Én mindent elmondtam,amit tudtam :/ Figyelj ha megtok valmi kisegítőt ehhez kapcsolatban,akk leírom,bár kötve hiszem,hogy van megoldás Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 534553 Reméljuk hogy torténik valami csoda :D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeCsüt. 8 Júl. - 22:11

Hát köszi :^^: Igazából beletörődtem már xD Írtam is a régi Youtube fiókom profiljára az újjal, hogy virulna a fejem ha átjönnének oda az emberek X'D
Aztán majd ki tudja... keresek egy hekkert @.@ XD
Végülis úgyse szerettem a felhasználónevem Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 191601 xD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeCsüt. 8 Júl. - 22:28

Jah akk oké :D OMG!!!! HEKKER!!??
Mi vlt a felhasználóneved ? Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 968628 :>}:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeCsüt. 8 Júl. - 22:39

Tadhy1991 =3= Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 102733
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeCsüt. 8 Júl. - 22:45

LOL xD Ez hogyan jött,? xD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeCsüt. 8 Júl. - 22:49

Fúúúúú... xD Nem emlékszek már, talán a volt Thrillionos karimnak a beceneve volt Tadhy Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 534553 Legalábbis így rémlik xD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeCsüt. 8 Júl. - 23:10

Degááz Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 795967 Mármint nem a név ×D A helyzetre mondtam ×D
De mi most akkor ez a Google izé? o.O Google fiók kell a Youtube-hoz, vagy mi? Youtube-ra eddig is nehéz volt regisztrálni mert húsz év nevet választani, többek között ezért nem is regisztráltam ×D

A Sasoris vidid a 100.000+ igaz? Az olyan szép Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 469533
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimePént. 9 Júl. - 8:00

Höhö, Dínósbácsi nem volt foglalt Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 30386
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimePént. 9 Júl. - 8:27

Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 F0wy6o
Jéééh, Shanna 20 éves lesz!! ^^
Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 23k8zu0
XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimePént. 9 Júl. - 11:29

Ismét eltelt 1 év?? Gyorsan telik az idő.. Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 191601
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimePént. 9 Júl. - 11:34

Shanna milyen (majdnem) 20 évesnek lenniiiii??? Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 123558
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimePént. 9 Júl. - 11:41

Szted milyen? 1 ével elobb hal meg,NEKED EZ MÉGIS MILYEN ÉRZÉS LENNE????? xD
Na mind1,talán jó lehet,mert szabadabb,több dolgot megengedhet magának :D Jéé és Shanna a legidősebb köztünk O.o
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimePént. 9 Júl. - 11:46

Shanna asszony, nyújtsd át bölcsességed Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 872991 XXD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimePént. 9 Júl. - 18:47

Sassy a legidősebb ^^' Vagy ha Sasot még tagnak számítjuk (inaktívnak vagy valami xD) akkor ő Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 501700 Ő most lesz 21 augusztusban ha jól tudom...?
Én meg 19 Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 483518 Majd, még kicsit később xD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimePént. 9 Júl. - 21:54

Koffeey írta:
Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 F0wy6o
Jéééh, Shanna 20 éves lesz!! ^^
Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 23k8zu0
XD
Ghupijáááá!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 149164 Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 30386
Bizony, nem én vagyok a rangidős :P De közel vagyok hozzá ×D
Hmm, nyújtsam át a bölcsességem?

...
Szeretem a tortát Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Rlyplz Idd szavaim kicsi zöldborsópalánta Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Wtfamiseeingplz

Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeSzomb. 10 Júl. - 9:13

Loooool :ójaj: Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 805269 XXD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeSzomb. 10 Júl. - 10:38

NEM,akk téves, nem Shanna-nak kell a bölcsességet átnyujtani,sorry xD Sassy-nak kell a bölcsességet osztani xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeSzomb. 10 Júl. - 14:27

Sasssy, te is szereted a tortát? Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 30386 XXD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeSzomb. 10 Júl. - 16:36

Azt mindenki szereti xD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeVas. 11 Júl. - 9:05

Nálam feltételei vannak ˇ,ˇ xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeVas. 11 Júl. - 9:49

hát hogy a p*csába ne lenne feltétele xD na ugyannmár gyerekek mutassátok + h nem sz*ral gurigáztok Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 580731 Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 580731 Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 918146 Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 918146 Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 729914 Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 643501
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeVas. 11 Júl. - 9:55

He? Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 102733 XXD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeVas. 11 Júl. - 10:02

na ne játszd itt az agyad te vagy itt a főmufti toom én D.brother XD:D Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 580731 Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 580731 Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 483518
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitimeVas. 11 Júl. - 10:05

Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 795967 ...
Bizarr egy lény vagy te, tudod? XXD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 37 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
37 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: