꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 10 Ápr. - 10:28 | |
| Aha írt :D Tanárváltás után már jó volt azt írta, mert az első adag nyomi volt xD Meg hogy kemény a munka, de amúgy jól érzik magukat ^^ De majd mesél ő ha hazaér :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 10 Ápr. - 15:16 | |
| | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 10 Ápr. - 20:44 | |
| addig amíg a mellszőre befonható lesz,aztán leborotválják,és végre visszatérhet | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 10 Ápr. - 20:45 | |
| lol XD Ez am kb jövőhét szombatot jelent ^^ XD | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 10 Ápr. - 20:56 | |
| gyorsabban nőt mint vártuk! szerencsés | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 10 Ápr. - 21:06 | |
| Hát a borotválástól gyorsabban nő | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 10 Ápr. - 22:27 | |
| Jaaaj, hát már mindjárt jön haza :D Kitartás addig Stein! ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 10 Ápr. - 22:32 | |
| Jövö hét szombaton jön meg???? vagy mi? xDXD Gyorsan telik az idő | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 11 Ápr. - 8:24 | |
| Hát nagyon... 5 hét el is telt o_O | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 11 Ápr. - 9:18 | |
| Csak meg ne ölje a saját mellszőre!!! XD | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 11 Ápr. - 19:57 | |
| kemény harc lesz...lehet hogy mire visszatér soha többet nem lehet mellszőre | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 11 Ápr. - 20:41 | |
| Vagy a mellszőrnek nem lehet többet Stein-je!!! | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 12 Ápr. - 14:23 | |
| xD Jah=D Nekünk akkor meg se Steinünk, se mellszőrünk...xD De amúgyí téll gyorsan megy az idő...=( Főleg nekem, még sz*rni sincs időm.>< Meg igen neki kéne állnom már a japánnak....^^" | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 12 Ápr. - 14:44 | |
| Az idő gyorsan halad... Na a következőt, kb úgy képzeljétek el mint ahogy a pasi beszél a Fülkében a végén. (A filmben XD) Egy másodperc... tik-tak... el is telt... Nem hosszú, ugye? Képzelj el ebből tizet... hamar elmegy... nem? Ebből hat, nem túl sok... mégis eltelt már egy perc... Ebből tíz... nem olyan sok... igaz? Ebből hat, pedig már egy óra... Ez sem túl hosszú... Nem de? Na ebből van nekünk 24... már rögtön egy nap... hamar elmegy mi? Főleg hogy 8 kb óra kiesik... Ebből hét, nem túl sok... hamar elmegy... ÉS ilyen alapon egy év is elrepül... Az élet gyorsan lepereg a szemünk előtt, és mire észrevesszük... öregemberecskék vagyunk... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 12 Ápr. - 16:18 | |
| De hogy ezt meddig írta, gyerekeeeek xD Am hatásos... meg igaz D: Három hét múlva ilyenkor már túl leszek a magyar érettségin És zsibbadt aggyal készülök majd a matekra Baassssssszuska... és utána nincs már suli :O Bakker, miért csak most esik le? X'D Eddig még olyan sok idő volt... | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Ápr. - 11:35 | |
| Én is így voltam tavaly. "Á még csak április eleje van." aztán meg "BAAKKKEEER 2 HÉT?! O_O" És ez a két hét volt a tanulás időszaka ×D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Ápr. - 12:30 | |
| Én már tanulgattam. GATTAM XD Szóval még van mit bőven... remélem könnyű lesz, azután a nagy felvételis botrány után xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Ápr. - 13:02 | |
| Ja csak itt hallgathatom minden este ahogy anya lecsesz hogy tanultál-e már... XXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Ápr. - 16:09 | |
| Huha,Nekem ez a hét tök KO!!! Időm kevés,Nyakamon a polgárvédelmis verseny jövőhéten(kijutottunk a megyeire :D) és ezért kell tanulni erre is ,meg a suli,sőt netem sem igazán van,a bátyám mindig átcsatlakoztatja a laptopjára Na ennyit rólam. Az idő valoban gyorsan telik,főleg akkor amikor mulat,vagy jól érzi magát az ember | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Ápr. - 16:20 | |
| Töriórán meg megáll X'D Ülünk a padban Ágival... felváltva nézzük az órát a falon, aztán a kezünkön... először az övén aztán az enyémen XD Bambulunk a könyvbe, de nem tudjuk mi van benne, csak nézzük... hogy miről van szó az már végképp rejtély. De a tanár meg mindig ott áll mellettünk, vagy kicsit mögöttünk. Mikor már nagyon nem bírjuk egymásra nézünk és kitartást sugárzunk a másikba X'D | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Ápr. - 20:08 | |
| ŐŐ nem tudjátok mennyibe kerül amerikából a szállítási díj mert amerikába van egy pulcsi amit csak ott lehet kapni :D Esik az eső dörög az ég :( | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Ápr. - 20:21 | |
| Csak nem olyan sok :D Mi meg most áztunk el Koffeey-al... Itt is esik az a hülye eső... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Ápr. - 20:53 | |
| - Kisame írta:
- ŐŐ nem tudjátok mennyibe kerül amerikából a szállítási díj mert amerikába van egy pulcsi amit csak ott lehet kapni :D
Ha megmutizod, (asszem) megmondom neked ^^ Mostanra nagyon belejöttem a külföldi postaköltség-cókmókba XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Ápr. - 14:12 | |
| Én meg matekon,feladott a tanár egy feladatot,hibátlanra megoldottam,de,hogy hogyan azt végkép nemtom xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Ápr. - 15:34 | |
| Ja én meg ma matekon, egy feladat megoldásánál kicsit megakadtam az osztásnál... elfelejtettem nagyjából hogy kell... XD De nem vagyok egyedül... Egyik osztálytársam a szorzást felejtette el... de fullra... XD Én meg csak a tizedes törtel való osztás :D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|