꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Itachifan
Dani
Dínósbácsi
Sassy
Shanna
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Kisame
*
*
Kisame

Neme : Férfi

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeCsüt. 15 Ápr. - 19:56

Koffeey írta:
Kisame írta:
ŐŐ nem tudjátok mennyibe kerül amerikából a szállítási díj mert amerikába van egy pulcsi amit csak ott lehet kapni :D

Ha megmutizod, (asszem) megmondom neked ^^ Mostanra nagyon belejöttem a külföldi postaköltség-cókmókba XD

Itt az oldal :http://store.iheartdropdead.com/product.php/427/0/kitty_brainz_varsity_guys_ kössz szépen XD
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeCsüt. 15 Ápr. - 20:09

Tök jól néz ki :O
De fontban van, nem dollárban, azt tudod? És Angliából jön ^^ A postaköltség 3 font, durván 1000 Ft, kicsit kevesebb. Azt írja hogy akkor is ha több dolgot rendelsz egyszerre (szóval hogy egységes a pk ^^)
Itt: http://www.budapest-propertyfinder.com/ingatlan_atvaltas.html amúgy át tudod váltani fontból forintra ^^

Am de jó cuccok vannak o_O Mindjárt én is rendelek X'D
http://koffeey.deviantart.com
Sassy
*
*
Sassy

Kor : 34
Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimePént. 16 Ápr. - 23:40

:DD Májusban nyílik egy üzletük Londonban, és tudom hogy titeket nem igazán érint a dolog, de én már tervezem az odautatXD Nemrég akartam rendelni, de aztán láttam hogy lesz boltjuk... mondjuk benzinköltséggel ugyanott vagyok mint postaköltséggel, ha még nem drágább, de legalább fel tudom próbálniXD És ha sietünk, kapunk ingyen pólótXD
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 17 Ápr. - 22:50

Jééé, egy Sassy :3 Mi van veled, veletek? Rég vótá' mán' fenn he' Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 243759
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeVas. 18 Ápr. - 8:23

A vulkáni hamu, tönkretette a gépét XXD
Vagy ő már előre tudta hogy ez lesz, és be se kapcsolta. XD
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeVas. 18 Ápr. - 17:37

na végre megjöttem :D
vmi újdonság amíg távol voltam? :D
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeVas. 18 Ápr. - 21:30

Sziaaaa :D
Szerintem nem sok érdekfeszítő dolog történt.... vagy csak kihagy az agyam xD
Am holnap már suli is nektek?
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeHétf. 19 Ápr. - 9:08

nem ma elkértek minket szal nem kell menni :D csak annak aki be akar menni, de hát ki olyan hülye XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeHétf. 19 Ápr. - 13:14

Amm egész sok minden történt.
Kiderült hogy Shanna pasija Finch :D És bizonyára most is nemi életet élnek, mert már vagy két napja nem jött fel *,* XD
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeHétf. 19 Ápr. - 13:15

a kulagép? :D
akkor Shanna Stifler mamája?
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeHétf. 19 Ápr. - 14:53

Nem... XD
Csak azért mert amit Finch csinál az a Tandra vagy mi, azzal szerinte a szex eltarthat napokig is, és mivel Shanna napokig nem szokott feljönni, aztán visszajön boldogan, így egyértelmű hogy az alatt az idő alatt 3 napon át Finchel szexelt. XXD
Így van Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 224699
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeHétf. 19 Ápr. - 15:35

Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 910932 Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 821897 Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 821897 Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 821897 Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 821897 Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 821897 Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 149164 Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 149164 Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 149164
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeHétf. 19 Ápr. - 17:40

Hehe... Shanna lecsap ha megérkezik X'D
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeKedd 20 Ápr. - 8:42

Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 714767 Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 714767 Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 714767 Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 568190
........Díííínóóóóó Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 133235
.............................................
Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 2qvw7s8

Éstejóég STEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNN!!!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 468935 Hazaértél egészben? :D Jól érezted magad? :D Mesélj mi volt :3
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeKedd 20 Ápr. - 13:57

A mellszőröd is megvan? Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 224699
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeKedd 20 Ápr. - 14:24

jó volt meg minden én még maradtam volna :D legalább 1 évet XD
munka nagyon debil volt, kb rabszolgák voltunk
ettem viszont dönert :D olyan mint a gyros csak sokkal nagyobb és borjúhús van benne meg ilyen pirított pitában van
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeKedd 20 Ápr. - 22:50

Gyros *,* Deee éhes vagyok :S X'D Megyek is aludni inkább xD
Am én is szivesen elmennék egy ilyenre :D Biztos tök jó muri ^^ Még ha a munka rabszolgás is xD Ahogy mesélted biztos tök jó volt :D
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeSzer. 21 Ápr. - 11:25

És hogy voltatok? Osztállyal? Vagy nem egész osztály, csak csoport?

Jaaa, ééés BOLDOG SZÜLINAPOT JIGOKUUU!!!!!!!!
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeSzer. 21 Ápr. - 13:05

Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 224699 Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 224699 Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 224699 AZ ÉN RÉSZEMRŐL IS BOLDOG SZÜLINAPOOT! Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 224699 Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 224699 Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 224699
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeSzer. 21 Ápr. - 13:28

a sulink nyert egy pályázatot (Leonardo) és az finanszírozta a 15 embernek ezt.
nem osztály, csak csoport, voltak 11. 12. 13. évfolyamról is.
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeCsüt. 22 Ápr. - 16:55

BOLDOG SZÜLINAPOT KISAMÉNEK IIIIS!!! :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimePént. 23 Ápr. - 17:09

Boldog szülerésnapot mindenkinek akinek eh héten volt a születésnapja!!!!:D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 24 Ápr. - 14:45

Már megint válsághelyzet van Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 574382 XD De most még nekem sincs időm Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 612322 Azért ne haljunk ki X'D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 24 Ápr. - 18:18

Probáljuk meg feldobni a forumot :D Csak egy a gond,hogy mivel??? Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 458933
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitimeSzomb. 24 Ápr. - 19:53

Hú,hú én tudoom!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 483323 Csináljunk egy fórumot! És akkor azon lehetne beszélgetni, meg ilyenek :D Legyen ilyen kék, meg lehetnének Narutos karakteres ikonok :D Meg ilyesmi :D Egy csoportképes fejléc, értitek? Tök jó lenne :D
XXD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 21 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
21 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: