꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Ápr. - 19:56 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Ápr. - 20:09 | |
| Tök jól néz ki :O De fontban van, nem dollárban, azt tudod? És Angliából jön ^^ A postaköltség 3 font, durván 1000 Ft, kicsit kevesebb. Azt írja hogy akkor is ha több dolgot rendelsz egyszerre (szóval hogy egységes a pk ^^) Itt: http://www.budapest-propertyfinder.com/ingatlan_atvaltas.html amúgy át tudod váltani fontból forintra ^^ Am de jó cuccok vannak o_O Mindjárt én is rendelek X'D | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Ápr. - 23:40 | |
| :DD Májusban nyílik egy üzletük Londonban, és tudom hogy titeket nem igazán érint a dolog, de én már tervezem az odautatXD Nemrég akartam rendelni, de aztán láttam hogy lesz boltjuk... mondjuk benzinköltséggel ugyanott vagyok mint postaköltséggel, ha még nem drágább, de legalább fel tudom próbálniXD És ha sietünk, kapunk ingyen pólótXD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 18 Ápr. - 8:23 | |
| A vulkáni hamu, tönkretette a gépét XXD Vagy ő már előre tudta hogy ez lesz, és be se kapcsolta. XD | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 18 Ápr. - 17:37 | |
| na végre megjöttem :D vmi újdonság amíg távol voltam? :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 18 Ápr. - 21:30 | |
| Sziaaaa :D Szerintem nem sok érdekfeszítő dolog történt.... vagy csak kihagy az agyam xD Am holnap már suli is nektek? | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Ápr. - 9:08 | |
| nem ma elkértek minket szal nem kell menni :D csak annak aki be akar menni, de hát ki olyan hülye XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Ápr. - 13:14 | |
| Amm egész sok minden történt. Kiderült hogy Shanna pasija Finch :D És bizonyára most is nemi életet élnek, mert már vagy két napja nem jött fel *,* XD | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Ápr. - 13:15 | |
| a kulagép? :D akkor Shanna Stifler mamája? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Ápr. - 14:53 | |
| Nem... XD Csak azért mert amit Finch csinál az a Tandra vagy mi, azzal szerinte a szex eltarthat napokig is, és mivel Shanna napokig nem szokott feljönni, aztán visszajön boldogan, így egyértelmű hogy az alatt az idő alatt 3 napon át Finchel szexelt. XXD Így van | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Ápr. - 15:35 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Ápr. - 17:40 | |
| Hehe... Shanna lecsap ha megérkezik X'D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 20 Ápr. - 8:42 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 20 Ápr. - 13:57 | |
| A mellszőröd is megvan? | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 20 Ápr. - 14:24 | |
| jó volt meg minden én még maradtam volna :D legalább 1 évet XD munka nagyon debil volt, kb rabszolgák voltunk ettem viszont dönert :D olyan mint a gyros csak sokkal nagyobb és borjúhús van benne meg ilyen pirított pitában van | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 20 Ápr. - 22:50 | |
| Gyros *,* Deee éhes vagyok :S X'D Megyek is aludni inkább xD Am én is szivesen elmennék egy ilyenre :D Biztos tök jó muri ^^ Még ha a munka rabszolgás is xD Ahogy mesélted biztos tök jó volt :D | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 21 Ápr. - 11:25 | |
| És hogy voltatok? Osztállyal? Vagy nem egész osztály, csak csoport?
Jaaa, ééés BOLDOG SZÜLINAPOT JIGOKUUU!!!!!!!! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 21 Ápr. - 13:05 | |
| | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 21 Ápr. - 13:28 | |
| a sulink nyert egy pályázatot (Leonardo) és az finanszírozta a 15 embernek ezt. nem osztály, csak csoport, voltak 11. 12. 13. évfolyamról is. | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 22 Ápr. - 16:55 | |
| BOLDOG SZÜLINAPOT KISAMÉNEK IIIIS!!! :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 23 Ápr. - 17:09 | |
| Boldog szülerésnapot mindenkinek akinek eh héten volt a születésnapja!!!!:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 24 Ápr. - 14:45 | |
| Már megint válsághelyzet van XD De most még nekem sincs időm Azért ne haljunk ki X'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 24 Ápr. - 18:18 | |
| Probáljuk meg feldobni a forumot :D Csak egy a gond,hogy mivel??? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 24 Ápr. - 19:53 | |
| Hú,hú én tudoom!!! Csináljunk egy fórumot! És akkor azon lehetne beszélgetni, meg ilyenek :D Legyen ilyen kék, meg lehetnének Narutos karakteres ikonok :D Meg ilyesmi :D Egy csoportképes fejléc, értitek? Tök jó lenne :D XXD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|