꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 15:05 | |
| VIGYÁZAT! IRTÓZATOS TÉMAVÁLTÁS! XDcsak én nem tudok altgr + d-t írni? XD Mióta megjavult a gépem, nem tudok... | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 18:01 | |
| :Đ XXXX'D Valamit lehet be kéne állítani Vagy letölteni... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 19:14 | |
| Letölteni? Az altgr+d-hez? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 19:23 | |
| ÜDVÖZLET AZ ÚJ FÓRUM TAGNAK HACHIKO-nak !!! :) | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 19:31 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 19:32 | |
| Sziaaaaaa :tra-la-la: Halottam te is ilyen "hiperaktív" vagy, szóval tökéletes leszel ide XXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 20:28 | |
| Azt meg hol hallottad ?? O_o | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 20:29 | |
| Én ismerem Hachit :3 Szóval tőlem xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 21:21 | |
| És ki ő,ha szabadna tudni? | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 21:44 | |
| Háááá köösziiiike skacok!!!! Tök arik vagytok!Igen,jelentem,hiperaktivitásom tetőfokát élem a napokban xD Meg a fanservicere is nagyobb az igényem De a személyiségzavar nálam közismertebb.Ja és másik becenevem Naru.Csak Naru Mert én leszek az az...*számol* a....7. Hokage :pacsit!: Jáhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú xD Koffeey-t a egmondhatomhonnanismerlek?Tehát a BJD-s fórumról ismerem xD És "fiaink" ikertesók...lesznek....Jó eddig nem féltem Koffeeytól....mostmár igen... Gomenasai!!!!! |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 22:02 | |
| Nm,a legtöbb újonnan regizőt így szoktuk üdvözölni :D Túl sokan hiperaktívak a forúmon Kakuzu is elég hiperaktív volt mostanába,de,ha igaz az,hogy Hachiko is hiperaktív olyan szinten,hogy naon,akkor atommaghasadás lesz Fogjátok kicsit vissza :D csak hülyéskedem,nyugottan bontakozzatok ki :) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 22:04 | |
| - Hachiko írta:
- Koffeey-t a egmondhatomhonnanismerlek?Tehát a BJD-s fórumról ismerem xD És "fiaink" ikertesók...lesznek....Jó eddig nem féltem Koffeeytól....mostmár igen...
Gomenasai!!!!! Hát hogy ne mondhatnád? :D ^^ És... félsz tőlem? :O Ártatlan vagyok xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 22:08 | |
| Milyen biszkos ügybe folytál bele Koffeey,amitől az emberek félnek tőled? :>}: xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 22:16 | |
| Mellesleg az a bizonyos Kakuzu, én volnék ˇˇ XD Tobi valamiért ezt a nevet akasztotta rám :P | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 22:20 | |
| Bezony Hy Kakuzu :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 22:29 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|