꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Júl. - 12:03 | |
| JAJA BOLDOG SZÜLINAPOT :^^: :^^: AZTÁN CSAK VÁLJANAK VALÓRA A KÍVÁNSÁGAID :P :pacsit!: |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Júl. - 12:50 | |
| Na Shanna melyiket választod? A felső vagy az alsó? Melyik kell? Válasz! (A két csodás pasi közül XD) | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Júl. - 18:21 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Júl. - 20:51 | |
| Miért, mit kaptááál? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 17 Júl. - 21:54 | |
| Hááát,na vajon mit is kaphatott? Hallotátok,hogy ismét lefog hűlni a levegő???? És zápor,eső is előfordulhat helyenként?? O.o | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 18 Júl. - 9:46 | |
| Igen, nálunk most is éppen előfordul | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 18 Júl. - 11:18 | |
| Jahh... de legalább most van net. Általában sosincs ha vihar van >.<
Éssss BOLDOG SZÜLINAPOT ITAAAAA!! Ha esetleg erre tévedsz~ :D xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 18 Júl. - 11:25 | |
| Itaaa, legalább a szülinapodra gyere fel! Hogy aztán rávehessünk hogy gyere fel többször XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 18 Júl. - 12:43 | |
| Hogy mit kaptam az titok~ :3 De semmi perverz ×D
Boldog szülinapot Ita ^^ | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 18 Júl. - 14:34 | |
| Semmi perverz XD Leforráztam a nyelvem végét a rizzsel T^T Úgy fáááj Aztán meg majdnem vízkövet ittam És a lábujjamba is beleállt valami mert szúr ha megnyomom Nem az én napom ez De legalább az új Kuro részt gyorsan feliratozták | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 18 Júl. - 16:42 | |
| Én is megírom,várjá majd a Cseviben :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 18 Júl. - 22:32 | |
| - DJ Tobi írta:
- Akk gyertek Zselicbe :P
Amugy én is félek kicsit a golyóktól Ezért probálok élénk lenni és változatni a helyem,vagy maradok a helyemen és probálok ügyesebben lőni :D Áthozom mert az avis témában már OFF :D De én olyan béna vagyok... mire becéloznék bármit is, hatszor meglőnek xD Beülnék max camp-elni valami zugba És utána kiutálnának xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 18 Júl. - 22:36 | |
| jah,már akartam mondani :D Célzás problémák?? Az mellékes,berakod a kettő szemed közé a markert azt lösz,vagy elősz egy golyót az ellenfél felé és meglátod,hogy mennyire ment mellé utána már tudni fogod hogy hogyan lojjé :D egyszerű :) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 18 Júl. - 22:39 | |
| Vagy azt képzelem hogy géppuska és ész nélkül lövök :D Még ha pillanatok alatt ki is fogyok xD Naaah D: Miért ment el mindenki, én még beszélgetni akarok XD Dínó is sunyin kikapcsolta a gépet És most valami állatos műsoron röhög :bukta: Méhééégbecélgetniakartaaaam, mértmentekellll? T__TNem vagyok álmos *de igen* BLÖÖööööRRRrrR!! *vérfagyasztó hörgése visszhangzik az éjszakában* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 7:27 | |
| World's funnyest animals XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 11:38 | |
| Hát nem igaz, mindenki júliusban (/nyár közepén) született? XD Jó mondjuk Manó szerintem nem létező személy, erre erős a gyanúm X'D De akkor is xD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 14:11 | |
| én téli vagyok és imádom a meleget | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 14:17 | |
| Én meg csak itthon tudom elviselni, ventillátorral XD Ha menni kell valahova, meghalok o.o A fülledtségtől nem kapok levegőt se >_< Inkább hidegpárti vagyok xD Télen is csak az zavar, hogy ha bárhova bemegyek kabátostól, ott tuti meleg van meg fűtenek meg satöbbi és lerohad rólam a kabát | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 14:20 | |
| én ezért nem szeretem a telet, mondjuk én a hideget nem érzem annyira ,télen is mindenik nagykabátba már én meg még csak átmeneti dzsekiben | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 14:26 | |
| Én se nagyon szoktam érezni, mondjuk én szeretem is. Nem is nagyon volt idén sem nagykabátom... csak ilyen kis őszi kabátba szaladgáltam xD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 14:36 | |
| én csak akkor szeretem ezt a dögmeleget,amikor meunk strandolni :P Máskor meg utálom,Paintball-nál is,mert még a termolencsés maszk is képes bepárásodni,és kénytelen vok rövidujjú polóban játszani,mert a tereőszínű ruhában megsülök :S De amugy én is hideg párti vok,mert a hideg ellen fel lehet készűlni azzal,hogy felőltözől jó melegen,ha meleg van mi csinálsz? Levetkőzől,de még ugy is meleged van,a bőrődből meg nemtudsz kibujni XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 19 Júl. - 14:50 | |
| Igen, ezen az állásponton vagyok én is xD Meg hidegben nem fogok ragadni a kosztól és az izzadtságtól xD Melegből nekem olyan 25° a max, abban még jól érzem magam. Fölötte már nem jó | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|