꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Dani Stein Koffeey 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Csevegő \vegyes\ Szomb. 4 Ápr. - 11:41 | |
| Szerintem... nyilvánvaló (: Bármiről lehet beszélni, bármi lehet a téma. A trágárkodást/trollkodást/spam-elést persze itt is jó lenne kerülni :roll: | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 11:23 | |
| az ikonokkal még kicsit hadilábon vagyok, de amugy jó lesz, remélem a régi hű tagok is regelnek ide :D Neji vok am, moderátor rangot megkaphatom itt is? :D hogy továbbra is folytathassam a munkámat XD nem gáz ha ilyen nevet választottam? sztem egyszerü nem durva az egyik kedvenc animemből van a Soul Eaterből : | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 11:34 | |
| Az ikonok kicsit furik még nekem is XXD Ahamm, mindjárt vissza is állítom neked a rangod (: Milyen színű legyen a neved? Szerintem semmi gáz nincs a névvel ^^ | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 12:51 | |
| | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 13:42 | |
| Jónapot emberek ! nehigyétek hogy tőlem megszabadultok .xD gondolom nem nehéz italálni ki vagyok .:P | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 14:38 | |
| Hát nem volt könnyű, tényleg nem volt könnyű :scratch: :Đ - Stein írta:
- legyen mondjuk zöld :D
Ez a zöld jó? (: | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 15:11 | |
| a macska megtéveszt igaz :) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 15:12 | |
| A Dancicát akarja jelképezni? :Đ ;) | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 15:13 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 15:21 | |
| Am szeretem ezt a képet XD Megvan valahol a gépemen. | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 15:24 | |
| nekem a kedvencem ezen a fórumon remélhetőleg nem lesz anyi olyan aki regisztrál és fel se jön többet | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 15:27 | |
| Hátööö igen remélem ^^' Kellenek ilyen.. érdekességek vagy mittudomén XD Mondjuk a saját karakteres játékoknak több 'rajongója' van... hát majd kiderül. | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 15:29 | |
| akkor ez már mindenkinek perfect | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 15:32 | |
| Hát remélem :Đ Am ha van valami ötlet, hogy milyen gombnak milyen kép lenne jó, akkor lehet hozni képeket (: Pl az új hsz gomb, meg ilyenek. Vagy emotikonok :roll:
Most van chat, a főoldalon, lent. Maradjon? | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 19:27 | |
| szerintem ja maradjon me nagyon faja | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 19:31 | |
| Haliii!!! ^^ Ki találja ki, hogy én ki vagyok? :P (A chan stimmel, jaja ×D) | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 19:31 | |
| én tudom elmondjam vagy ne rontsam 4el a játékot :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 19:34 | |
| Hát, az elsőé a nyeremény :D ×D | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 19:36 | |
| akkor nincs mese megmondom: sakura-chan vagy :) | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 19:43 | |
| köszi :cheers: egyre többen leszünk régiek amúgy :) | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 19:44 | |
| Aha :) Ha más nem, legrosszabb esetben mi itt leszünk :P Láttam lehet ügyeskedni saját karakterrel... ezzel ki hogy áll? Mert én csinálnék egyet szívesen ^^ | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 19:54 | |
| én most nem Nejit foglalom le hanem szerintem csinálok egy saját karaktert, :D kell a változás és legalább új Jutsukat tudok használni :D
szerintem, az oldal megnyitását, koronázzuk meg egy szerepjatekkal, ki van benne? :D a küldetést kitalálom én ha rámbizzátok :D szal lehet jelentkezni : | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 19:56 | |
| Na, tök jó :) Én jelentkezek. Karakter pedig... hát lehet, hogy Sakurát is lefoglalom majd, de mindenek előtt egy új karit szeretnék. Úgyhogy vele :) Holnap kész lesz. Remélem ^^' | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 5 Ápr. - 22:08 | |
| Szia Saku :Đ Szerintem én így foglak hívni XXD Én is jelentkezek ^,..,^ És saját kari is lesz... rövid időn belül... kábé szerda délután, osztályozó után XXD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|