| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Dani Stein Koffeey 9 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 15:42 | |
| De ha nem gépezhetsz akkor az nagyon rossz!!! A szülők azt hiszik az lessz a jó! Pedig nem, mert az agyad "túlterhelődik" mert nem lazíthatsz! :T~T: XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 15:43 | |
| hát akkor meg elmeek lófrálok az utcán xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 15:50 | |
| De a neten sokkal jobb barátai vannak az embernek! Legalábbis nekem igen... Az osztálytársaim olyan bénák... :T~T: Nem tudnak semmit az animéről... meg olyan béna mind! A vicceik, meg minden! Idétlen, "tökfejek"! XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 16:00 | |
| akkor asszem egy csónakban evezünk... XD neten sokkal jobban lehet ismerkedni főleg ha őszinte az ember :D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 16:04 | |
| Igen! Mert szemtől szemben máshogy viselkedik az ember! Mert ha neten vagy, akkor ha nem vagy kedves, akkor "ott hagy"! De valóságban, meg akkor szólsz hozzá ha akarsz... :8D: Vagy nem tudom... de én valahogy így képzelem ezt az egészet el. | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 16:08 | |
| az ember szemébe nevezebb dolgokat megmondani.de igy chatan pl vgay msnen ott egyszerubb beszélgetni :D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 16:15 | |
| Meg ott "automatikusan" kedvesebb az ember! XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 16:23 | |
| ja ez igy van.jól kiveséztük ezt xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 16:32 | |
| Igen! Ez magyarázza, hogy ti sokkal jobb barátaim vagytok mint az osztálytáraim! :83: | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 17:08 | |
| asszem ezt én is modnhatnám.... xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 17:23 | |
| ugye! :83: Az internetes haverok sokkal jobbak! :8D: Ezíí jó a net! XD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 17:40 | |
| Neten még olyanokkal is jól kijövök akit amúgy az életben utálnék XD Nem céloztam senkire... csak általában XD | |
|
| |
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 18:09 | |
| - Tobi írta:
- azért rá hangoloddjak a tanulásra és a sulival foglalkozzak és hogy hoa menjek majd tovább tanulni .....
végülis 13 évesen komoly dilemma a továbbtanulás, ekkora hülyeséget :D... Dei sry, már nem olvastam | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 18:14 | |
| Amúgy ja! Ez akkora baromság! Mintha olyan nehéz lenne a gép mellet tanulni... :8D: Buta szülők! :>.<: XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 20:05 | |
| most figyi ahogy vesszuk csak jót akarnak nekem ezzel :) még nem naon tom hova meek tovább tanulni | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 20:30 | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |