꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Dani Stein Koffeey 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Aug. - 22:40 | |
| csak akatuski tagok hordhatnak ilyen akatsuki kabátot!!! nem tok rola hogy Gerzson belépett volna az Akatsukiba xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Aug. - 22:41 | |
| Ez nem akatsuki ruha! Mert valójában nem akatsuki mintás! Csak egy fehér Gerzson köppeny | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Aug. - 22:45 | |
| de látom a piros csikot rajta xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Aug. - 22:53 | |
| nem is látod! Az csak fehér Gerzson köppeny az istenit! :>.<: XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Aug. - 22:54 | |
| modnom hogy látom vagy csak a sharinganom miatt látok ott egy piros csikot xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Aug. - 22:55 | |
| IGEN!!! :ííí: Az csak az a nyamvatt Sharinganod!! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Aug. - 22:59 | |
| ha az aláírásom nem is de a sharinganom genjutsuba ejt xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Aug. - 22:58 | |
| De én nem nézek a te nyamvatt sharingan szemedbe!!! :ííí: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Aug. - 23:01 | |
| de azt teszed én ránézek amit írok és te is megnézed ahogy olvasofd és a sharinganom meg tükrözödik rajta xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Aug. - 23:29 | |
| Khm, aki még egyszer azt írja hogy gonosz vagyok, azt belefojtom egy kanál vízbe ...vagy felrobbantom :^_^: ... Tudjátok olvasom a chat-et... XD Csatlakozok Shanna pusztító hadjáratába (Ezek lennénk mi? o,O XD) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Aug. - 23:31 | |
| na áljon meg a menet. én egy szoval sem mondtam hogy gonosz vagy. shannanak modntam csak annyit hogy kezdek félni tőled. és te tőled is 10 lépés távlságot fogok tartani ha ilyenekt írtok xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Aug. - 23:32 | |
| Főleg Dínónak szólt, ő gonoszozik, ti csak egyetértetek XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 29 Aug. - 23:36 | |
| hiszen választásokkal van tele az élet xD a Dei gonosz párt mellé áltunk xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 1:09 | |
| fennt maradtam ameddig Shanna!!!! XD én jó fiú vok ez a megjegyzésem is bizonyítja xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 1:25 | |
| Shanna szeretne már aludni ×D Már rég megírtam volna a szerepjátékos hsz-t, de túlságosan belemelegedtem az avatár és aláírás képek kiválasztásába :._.: Annyi szép Gokkun van, nehéz választani :=.=: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 9:13 | |
| Goukuderáábóóól sohase elég!!! :ííí: XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 12:12 | |
| Hát belőle soha :Đ Valamelyik nap megint álmodtam vele :83: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 12:15 | |
| Aha!!! ő az egyik kedvenc karim!!! :ííí: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 14:07 | |
| jóvan már a számon jön ki a hitman!! nem válthatnánk témát. mindenhol csak hitman.azért ez már tényleg túlzás... :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 14:12 | |
| Ahaa... Látjátok! Én figyelmeztettem mindenkit hogy ez lesz! De bezzeg most se hallgatnak rám az emberek! Pont úgy mint itthon! :T~T: Senki se hallgat rám! Például ha a múltkor hallgattak volna rám akkor nem lett volna 5ezer forintos büntetés rossz ehlyre való parkolásért!!! :>.<: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 14:14 | |
| megértelek.itthon sokszor rám sincsen hallgatva és megvan az ára annak is :( | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 14:16 | |
| Igen! Az emberek olyan hülyék! Nm hallgatnak a fiatalabb lényekre! Meg a múltkor is! Mentünk tücsköt venni Büszkének és anya korán ébresztett de ha fél órával később ébresztett volna (mert nem akartunk kellni) akkor lett volna tücsök! De így csak kicsi volt mert nem hallgatott ránk és elküldött. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 14:18 | |
| végulis nem igaz amit modnazs hogy mindig a fiatalabb. mert a hugomra jobban hallgatnak meg a bátyámra is. ahoz képest én jól megtudom magyarázni hogy miért.és ekkor is csak néha van rám hallgatva :( | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 14:19 | |
| Jó tök mindegy... a lényeg hogy nem hallgatnak ránk! :>.<: Halljátok! A francba veletek, azokra akik nem hallgatnak az okos teremtményekre!!! :uváh: | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|