꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+5Itachifan Shanna Dani Stein Koffeey 9 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 17:51 | |
| és ezért alapítottam az akatsukit hogy elpusztítsuk az embereket.meg hogy miénk legyen a világ XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 19:37 | |
| Az jó! kiírtjuk a buta lényeket! :ííí: | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 20:07 | |
| És én meg azért áltam be mert nem szeretem a horgászó embereket XDXD Save the fish!!! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 20:36 | |
| Én is szeretem a horgászatot! Egyszer Nánáson fogtam halat! Meg egy békát is... Aztán a halat hazavittem de megdöglött az út alatt... :T~T: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 21:09 | |
| én vágom hogy kisame mert lepett be. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 21:10 | |
| Te sem szereted a horgászatot? :O.o: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 21:15 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 21:15 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 21:24 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 22:57 | |
| én id unalmasnak vélem mert lehet hogy fél órákon át semmi se történik xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 30 Aug. - 23:41 | |
| pedig vicces nézni ahogy az úszó rángatózik. És akkor eldöntöd hogy van-e hal... És ha van, akkor a hal beleakad, és el akar menni, de te élet halál harcot vívsz azzal a hülye hallal! XD Aztán kiemeled a vízből! Ás látod mit fogtál... az nagyon jó érzés... :83: | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 1:29 | |
| Nekem ha azt mondod horgász, egy bajszos, kopaszodó, 50-es pasika jut a eszembe SZTK-s szemüvegben, vadász szerkóban és gumicsizmában, ahogy ül a parton a kis kinyithatós székén, a sárban, és vár. ...nagyon nem frankó :ehm: | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 10:40 | |
| És izzadtságszaga van :ehm: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 10:49 | |
| De én nem egy bajszos, kopaszodó, 50-es pasika, SZTK-s szemüvegben, vadász szerkóban és gumicsizmában, ülök a parton a kis kinyithatós székemen, a sárban, és várok. :T~T: Persze törvényes horgász se vagyok... | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 12:24 | |
| hó hó valakinek nincs engedélye és milesz ha jön as halőr :>.<: | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 12:54 | |
| Azt mondja csak babrálta a vizet a bottal :Đ XD | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 13:09 | |
| jah mint HajdúnánásoN? XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 13:38 | |
| Jaja XD Ott úgyis békát belezett nem halat XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 14:29 | |
| Most méé?!? Fogtam én halat is a béka mellett! :>.<: Csak aztán a hal meghalt hazafelemenet... Aaa... béka az meg a tó fenekére süllyedt vérző ajkakkal! :eep: XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 15:27 | |
| holnap évnyitó lesz nekunk :T~T: nemtom hogy ma kiknek van,de a bátyámnak ma van :( | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 15:29 | |
| Nekünk ma van :T~T: Nem akarok menni :._.: H*lye meleg matrózblúz :>.<: Tényleg, Stein, ha olvasod még addig, menjünk együtt? :Đ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 15:35 | |
| Én sem akarok menni! :T~T: ÉS nem is megyek! :8D: De jó nekem!!! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 15:38 | |
| na csak ma to már írni hsz-sokat. mert iskolakezdéstől 2 vagy 3 hétre megvonják tőlem a gépet vagyis a faterom :( | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 15:39 | |
| Milyen sokkoló Apuka! :T~T: XD De amúgy mér vonja meg? Rossz gyerek voltál? XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 31 Aug. - 15:41 | |
| azért rá hangoloddjak a tanulásra és a sulival foglalkozzak és hogy hoa menjek majd tovább tanulni ..... | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|