꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 11 Júl. - 10:08 | |
| és akk nem ismered azokat akikkel 1 csoportba járok capoeirázni XD ott a legnagyobb forma egy 18 éves gyerek majdnem s*ggig érő haj van és fiu xD mondjuk nagy haverom deee áááááhhhhhh... naon fárasztó 1 amber XD |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 11 Júl. - 13:49 | |
| beszélj már érthetőbben sokat elárul az életkorodról ez a stílus, biztos az edzéseken (ha egyáltalán igaz hogy jársz) téged szivat mindenki itt meg nagy az arcod :D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 11 Júl. - 14:18 | |
| am ott mond 1 mindnekit szivatnak xD és igen is járok xD :^^: :^^: :P |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 11 Júl. - 15:25 | |
| Jaja, én is azt akartam, hogy kicsit érthetőbben, csak elfelejtettem megírni XD Igeen, Itának iis :tra-la-la: Vajon feljön-e? | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 11 Júl. - 15:58 | |
| lepjük meg, szarjunk bele 1 zacskóba dobjuk le az ajtójuk elé gyújtsuk meg csöngessünk be majd fussunk el :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 11 Júl. - 17:47 | |
| És akkor ezt ki ajtójával is kéne csinálni? XD | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 12 Júl. - 11:13 | |
| kiről volt szó te gyökér? nem itáról? istenem XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 12 Júl. - 11:40 | |
| Ita ajtaja elé sz*rt akarsz dobni? Te kis szemtelen szutyok XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 12 Júl. - 17:40 | |
| Én értem,hogy Sasuke miket ír :D Sokat beszélgettem vele msn-en és én már kiismertem,és a többieknek annyiban igazuk van,hogy ez nem msn,vagy chat,itt érdemes átgondolni,hogy mit akarunk írni,és persze időt is kell rá szánni,mert ha nem értelmes ,akkor a kutyát nem fogja érdekelni és olyan kérdések fognak jönni mint amit Kakuzu írt."he?" xD :) De amugy tényleg jár edzésekre(csak hogy tisztázzuk) :D Én nem ajánlom a sz*rzacskót,Ita élve megnyúzná azt aki odarakja | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 12 Júl. - 17:58 | |
| Ja, gondoljatok csak Narancs esetére XD Én meg nem hagyhatom hogy sz*rt rakjatok olyan ember ajtaja elé aki az én agyi szintemen áll! XXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 14 Júl. - 21:50 | |
| Dino az agyi szintifi XD Értitek? xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Júl. - 12:40 | |
| |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Júl. - 12:51 | |
| Ömm... ugye tudod hogy minden emotikonra kétszer kattintasz rá? XD Eeeek! De k*rkva meleg vaaaaaaaan | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Júl. - 12:58 | |
| Meleg, meleg, meleeeheheheg T_T Fujj de utálom... ennyiből a nyarat is utálom Nem lehet sehova menni, mert gyalog meghalok félúton, kocsiban meg felrobban az agyam D: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Júl. - 20:22 | |
| Végreeee!!! Újra jó a gépeeeem :tra-la-la: Újra a szép nagy képernyő a kicsi laptop helyett! :tra-la-la: :tra-la-la: És nem is veszett oda semmi, midnen megvan, a játékom, a pályáim, a játékhoz a modooook :tra-la-la: :tra-la-la: :tra-la-la: És kiderült hogy nem is volt vírusos... Csak a két különféle vírusirtó program b*szta össze egymást, és ez volt a baj Az egész azért volt mert az internetes flashjáték Adobe Flash Playert akart, amivel valamiért lejött a Norton... :ikillu: Szóval az egész hátterében a gonosz flashjátékok állnak XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Júl. - 20:23 | |
| Jah,de ma 4 kor elmentunk a Virág fürdőbe,mert 4 után olcsóbb xD Azt most jottem meg,tök faxa volt :D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Júl. - 20:57 | |
| hehe nekünk kinn van a tűző napon az edzés 1 rész halálra égtem xD és amikor csörgődobon akartam játszani úgy félreütöttem az ujjam csak nyikkant xD de Lutador vagyok kibírom :P XDXD |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Júl. - 21:24 | |
| Nekem meg készül a szobááám X3 A plafont már lefestettük, holnap jönnek a falak, aztán meg asszem lehet is visszapakolni xD Új ágyat akarok most A mostani kimegy, úgyhogy szerintem egy darabig nem alszok a szobámban... xD Meg voltunk ma Miskolcon, mert szervíz ide luxus, szóval csak ott... mivel hogy a telefonom rosszalkodik, csak hoooosszú fáziskéséssel csinálja amit mondok neki... szóval a plázás T-pontba (vagy mi az xD) mentünk, de az nem szervíz Persze én erről nem tudtam xD De a sütőbe illő kinti viszonyok mellett a francnak se volt kedve átmászni a "másik plázába" a szervízbe xD Úgyhogy becsalogattam Dínót a Jeans Club-ba ˇ^ˇ Talált egy jó pólót, szóval nem halt bele XD (Mondjuk nem vettük meg...) Utána beszabadultam a papírboltba ahol mindig egy csomó jó dolog van xD Vettem ceruzát meg mappát X3 Mostantól abban lesznek a készülőben lévő rajzaim, a készek meg a régiben, amit Stein-től kaptam tavaly (vagy tavaly előtt) karácsonyra (Szeretem azt a mappát nagyon :D) Aztán legalább fél óráig villanykapcsolót válogattunk az OBI-ban X'D És a végén azokat vettük meg, amelyikeket legelőször akartuk... szóval megérte nézelődni xD Fényszabályzóóós *hülyegyerek* Ja meg láttam tök jópofa virágot kagylóba dugva XD De rohadt drága volt ahoz képest hogy egy kis sz*r o_O Úgyhogy nem vettem XD Pedig aranyosak voltak :D Aztán elmentünk vagy háromszor a festékboltba színezőt venni a plafonhoz, amit már fentebb megírtam~ xD Holnap megint megyünk (szeretni fognak minket asszem XD) mert láttam festékillatosítót! XD És először hülyeségnek gondoltam, de már tökre megtetszett és akarom hogy kávéillatú legyen a falam XXD Meg megyünk a Diego-ba is venni szegőlecet vagy mit... ami a parketta fölött van a falon lent XD ...éledjünk már xD Különben mindig ilyen izgalmas és akciódús élménybeszámolót fogok tartani szörnyen érdekes napjaimról XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Júl. - 21:39 | |
| Szép hosszú történet Nem fájnak az ujjaid?? A szoba festés meg ki-be pakolás nekem már a tavaszi szunetben megvolt XD Igy nincsen már több gond felőle a tűző nyárra :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Júl. - 21:58 | |
| Ez tök aranyos, felőlem élménybeszámolhatsz még ha lesz kedved ×D Milyen színű lesz a szobád? :D Az enyémet is festeni kell ha hazaértünk, mert lent szép... mintás a víztől ×D De végre lecseréljük azt a rühes nyamvadt padlószőnyeget parkettára, legalább ennyiből jót tett az ázás :P | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Júl. - 22:33 | |
| Hát mi is abból festünk hogy a biztosító fizet a beázásért, mert ugyanis beáztunk a felső szomszédtól XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 15 Júl. - 22:39 | |
| Még nem fizetett, abból majd a konyhát festjük! X'D Különben kb mindenki ázik, valamit rosszul raktak össze szerintem... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Júl. - 9:04 | |
| Jééé, Shanna-chan 20 éveeees Boldog szülinapot Shanna-chaaaaan :tra-la-la: XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 16 Júl. - 10:50 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|