꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Itachifan
Dani
Dínósbácsi
Sassy
Shanna
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
Vendég

Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 11 Júl. - 10:08

és akk nem ismered azokat akikkel 1 csoportba járok capoeirázni XD ott a legnagyobb forma egy 18 éves gyerek majdnem s*ggig érő haj van és fiu xD mondjuk nagy haverom deee áááááhhhhhh... naon fárasztó 1 amber XD
Vissza az elejére Go down
Stein
*
*
Stein

Neme : Férfi

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 11 Júl. - 13:49

beszélj már érthetőbben
sokat elárul az életkorodról ez a stílus, biztos az edzéseken (ha egyáltalán igaz hogy jársz) téged szivat mindenki itt meg nagy az arcod :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 11 Júl. - 14:18

am ott mond 1 mindnekit szivatnak xD és igen is járok xD :^^: :^^: :P
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 11 Júl. - 15:01

Bocsi, de nekem se mindenhol világos mit is akartál írni... ez nem msn, meg nem hajt a tatár, van időd leírni a szavakat eredeti formájukban. Hogy én is megértsem, én aki nem msn-ezik és nem használja őket Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 102733 Meg... nem tudom... mindegy ×D Bocs hogy b*szogatással kezdek, de én csak hű vagyok a rangomhoz ×D

Ja, és Itának is szülinapja lesz ám, nem csak nekem :3
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 11 Júl. - 15:25

Jaja, én is azt akartam, hogy kicsit érthetőbben, csak elfelejtettem megírni XD
Igeen, Itának iis :tra-la-la: Vajon feljön-e? Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 872991
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 11 Júl. - 15:58

lepjük meg, szarjunk bele 1 zacskóba dobjuk le az ajtójuk elé gyújtsuk meg csöngessünk be majd fussunk el :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeVas. 11 Júl. - 17:47

És akkor ezt ki ajtójával is kéne csinálni? Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 149164 XD
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeHétf. 12 Júl. - 11:13

kiről volt szó te gyökér? nem itáról?

istenem XD Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 990973
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeHétf. 12 Júl. - 11:40

Ita ajtaja elé sz*rt akarsz dobni? Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 102733
Te kis szemtelen szutyok Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 546137 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeHétf. 12 Júl. - 17:40

Én értem,hogy Sasuke miket ír :D Sokat beszélgettem vele msn-en és én már kiismertem,és a többieknek annyiban igazuk van,hogy ez nem msn,vagy chat,itt érdemes átgondolni,hogy mit akarunk írni,és persze időt is kell rá szánni,mert ha nem értelmes ,akkor a kutyát nem fogja érdekelni és olyan kérdések fognak jönni mint amit Kakuzu írt."he?" xD :) De amugy tényleg jár edzésekre(csak hogy tisztázzuk) :D

Én nem ajánlom a sz*rzacskót,Ita élve megnyúzná azt aki odarakja Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 102733
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeHétf. 12 Júl. - 17:58

Ja, gondoljatok csak Narancs esetére Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 123558 XD

Én meg nem hagyhatom hogy sz*rt rakjatok olyan ember ajtaja elé aki az én agyi szintemen áll! Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 48334 XXD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeSzer. 14 Júl. - 21:50

Dino az agyi szintifi XD Értitek? xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeCsüt. 15 Júl. - 12:40

Az a sz*r os ötlet nem rossz :D de valaki tudja is h hol lakik?XD vagy csak véletlenül 1 ajtó elé?XD Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 729914 Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 729914 Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 23410 Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 23410
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeCsüt. 15 Júl. - 12:51

Ömm... ugye tudod hogy minden emotikonra kétszer kattintasz rá? Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 501700 XD

Eeeek! De k*rkva meleg vaaaaaaaan Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 483323
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeCsüt. 15 Júl. - 12:58

Meleg, meleg, meleeeheheheg T_T Fujj de utálom... ennyiből a nyarat is utálom Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 139263 Nem lehet sehova menni, mert gyalog meghalok félúton, kocsiban meg felrobban az agyam D:
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeCsüt. 15 Júl. - 20:22

Végreeee!!! Újra jó a gépeeeem :tra-la-la:
Újra a szép nagy képernyő a kicsi laptop helyett! :tra-la-la: :tra-la-la:
És nem is veszett oda semmi, midnen megvan, a játékom, a pályáim, a játékhoz a modooook :tra-la-la: :tra-la-la: :tra-la-la:
És kiderült hogy nem is volt vírusos... Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 872991 Csak a két különféle vírusirtó program b*szta össze egymást, és ez volt a baj Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 120865 Az egész azért volt mert az internetes flashjáték Adobe Flash Playert akart, amivel valamiért lejött a Norton... :ikillu: Szóval az egész hátterében a gonosz flashjátékok állnak Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 663779 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeCsüt. 15 Júl. - 20:23

Jah,de ma 4 kor elmentunk a Virág fürdőbe,mert 4 után olcsóbb xD Azt most jottem meg,tök faxa volt :D Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 968628
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeCsüt. 15 Júl. - 20:57

hehe nekünk kinn van a tűző napon az edzés 1 rész halálra égtem xD és amikor csörgődobon akartam játszani úgy félreütöttem az ujjam csak nyikkant xD de Lutador vagyok kibírom :P Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 483518 Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 954697 XDXD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeCsüt. 15 Júl. - 21:24

Nekem meg készül a szobááám X3 A plafont már lefestettük, holnap jönnek a falak, aztán meg asszem lehet is visszapakolni xD Új ágyat akarok most Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 191601 A mostani kimegy, úgyhogy szerintem egy darabig nem alszok a szobámban... xD
Meg voltunk ma Miskolcon, mert szervíz ide luxus, szóval csak ott... mivel hogy a telefonom rosszalkodik, csak hoooosszú fáziskéséssel csinálja amit mondok neki... szóval a plázás T-pontba (vagy mi az xD) mentünk, de az nem szervíz Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 133235 Persze én erről nem tudtam xD De a sütőbe illő kinti viszonyok mellett a francnak se volt kedve átmászni a "másik plázába" a szervízbe xD Úgyhogy becsalogattam Dínót a Jeans Club-ba ˇ^ˇ Talált egy jó pólót, szóval nem halt bele XD (Mondjuk nem vettük meg...) Utána beszabadultam a papírboltba ahol mindig egy csomó jó dolog van xD Vettem ceruzát meg mappát X3 Mostantól abban lesznek a készülőben lévő rajzaim, a készek meg a régiben, amit Stein-től kaptam tavaly (vagy tavaly előtt) karácsonyra Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 112523 (Szeretem azt a mappát nagyon :D)
Aztán legalább fél óráig villanykapcsolót válogattunk az OBI-ban X'D És a végén azokat vettük meg, amelyikeket legelőször akartuk... szóval megérte nézelődni xD Fényszabályzóóós Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 727326 *hülyegyerek* Ja meg láttam tök jópofa virágot kagylóba dugva XD De rohadt drága volt ahoz képest hogy egy kis sz*r o_O Úgyhogy nem vettem XD Pedig aranyosak voltak :D
Aztán elmentünk vagy háromszor a festékboltba színezőt venni a plafonhoz, amit már fentebb megírtam~ xD
Holnap megint megyünk (szeretni fognak minket asszem XD) mert láttam festékillatosítót! XD És először hülyeségnek gondoltam, de már tökre megtetszett és akarom hogy kávéillatú legyen a falam XXD
Meg megyünk a Diego-ba is venni szegőlecet vagy mit... ami a parketta fölött van a falon lent XD

...éledjünk már xD Különben mindig ilyen izgalmas és akciódús élménybeszámolót fogok tartani szörnyen érdekes napjaimról XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeCsüt. 15 Júl. - 21:39

Szép hosszú történet Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 102733 Nem fájnak az ujjaid?? A szoba festés meg ki-be pakolás nekem már a tavaszi szunetben megvolt XD Igy nincsen már több gond felőle a tűző nyárra :D
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeCsüt. 15 Júl. - 21:58

Ez tök aranyos, felőlem élménybeszámolhatsz még ha lesz kedved ×D
Milyen színű lesz a szobád? :D Az enyémet is festeni kell ha hazaértünk, mert lent szép... mintás a víztől ×D De végre lecseréljük azt a rühes nyamvadt padlószőnyeget parkettára, legalább ennyiből jót tett az ázás :P
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeCsüt. 15 Júl. - 22:33

Hát mi is abból festünk hogy a biztosító fizet a beázásért, mert ugyanis beáztunk a felső szomszédtól Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 30386 XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimeCsüt. 15 Júl. - 22:39

Még nem fizetett, abból majd a konyhát festjük! Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 491550 X'D
Különben kb mindenki ázik, valamit rosszul raktak össze szerintem...
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimePént. 16 Júl. - 9:04

Jééé, Shanna-chan 20 éveeees Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 120865
Boldog szülinapot Shanna-chaaaaan :tra-la-la: XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitimePént. 16 Júl. - 10:50

Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 29e0vh0 BOLDOG SZÜLINAPOT SHANNAAAAAAAA!!

Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 5496dw

Höhö Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Iyzpxd
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 38 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
38 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: