꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 9 Márc. - 16:34 | |
| aha,te ilyen Sakurásan képzelted el?? xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 9 Márc. - 16:57 | |
| Nem ,csak már mondtam hogy mindig rózsaszínhajú avatárja van, és azért így képzeltem el mindig ;P | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 10 Márc. - 13:34 | |
| Hát akkor ideje hogy az egészet ellepje XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 10 Márc. - 14:16 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 10 Márc. - 14:18 | |
| Elő a rózsaszínnel XD (jól van bevallom, átediteltem Tobi hsz-ét XD) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 10 Márc. - 14:58 | |
| jah nekem is feltűnt hogy kicsit felcseréltem a hosszú betűket xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Márc. - 13:52 | |
| Kinek lelke együtt él egy gyerekkel XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Márc. - 15:03 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Márc. - 15:04 | |
| Tudom, nekem is leesett XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Márc. - 15:05 | |
| Húha akkor lehet,hogy Shanna-nak igaza van O_o | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Márc. - 15:06 | |
| | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Márc. - 15:14 | |
| nah, fórumlakók :D holnap utazok Berlinbe 5 hétre :D addig off nekem vigyázzatok magatokra meg főleg a fórumra, ha rossz hírekre jövök vissza törölve lesz mindenki | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Márc. - 15:19 | |
| Berlinbe? Minek? Jujj, akkor vigyázunk ˇˇ | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Márc. - 15:57 | |
| Esik a hóóó... *Imádja a havat,még az sem érdekelné,ha júliusban esne. xDDD* |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Márc. - 16:00 | |
| Igen... *nem szereti a havat, mert már idegesíti annak mennyisége* XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Márc. - 16:06 | |
| hozzál szuvenírt amugymeg jó utat előre is :D érezd jól magad :) És tényleg miért utazol el Berlinbe? | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Márc. - 16:50 | |
| Sulis kirándulás ^^ - Stein írta:
- nah, fórumlakók :D holnap utazok Berlinbe 5 hétre :D
addig off nekem vigyázzatok magatokra meg főleg a fórumra, ha rossz hírekre jövök vissza törölve lesz mindenki Írtam már PMet de akkor itt is; jó utaat, érezd jól magad :^^: Akartalak hívni is mert azt hittem ma indulsz, de mire eljutottam a telefonig már ideültem XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Márc. - 17:16 | |
| | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Márc. - 19:36 | |
| majd szombaton indulunk fél 5kor Miskolcról vonattal
nem mondanám kirándulásnak :D dolgozni kell majd a kaiser's ben (spar koppintás) 6 órát 1 nap ilyen árufeltöltőként meg a vevőknek segítünk tájékozódni, plusz hetente 1szer nyelviskola ott kint de hétvégenként jöhetnek a bulik és új helyek, nagy csavargások, felfedezések :D
kaját szállást adnak és csak 15 ezer FT ba került az 5 hétre minden... szal sztem, *****ra olcsó | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Márc. - 19:50 | |
| Nálunk is lehetne ilyen Angliába... úgy elmennék <3 Mert ilyen 1 hetes van, de az is 50 ezer ft... | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Márc. - 20:03 | |
| b*szkii de jóóO_O tök mókás lehet: D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 11 Márc. - 20:34 | |
| Jah,jó lenne xD És nem szállást kapnátok,hanem ott északáznátok,minden diák egy ottani diákhoz menne,és kapnátok ott ennivalót,innivalót :D jó lenne | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 12 Márc. - 15:50 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|