^^' Am nemtudom,h ki tudja,de Ápr. 1.-jén megszűnik a VideoPlayer. Ugyan folyamatosan megállt,meg minden,DE van rajta néhány remek AMV,és régebbi emlékek is eszembejutnak róla,arról nem is beszélve,h a legtöbb magyar feliratos anime (köztük az APH is ) és a Hidan vs Fizikatanár is...rajta van...
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Igen,megszűnik,én regisztrálva vagyok,és mikor láttam a sok 'Ne szűnj meg VP!" témás vidiket/galériákat/csoportot,sejtettem,h történt vmi,és mikor bejeentkeztem,kiírta:" Tájékoztatuk,hogy 2010 április-én a Videoplayer szolgáltatása megszűnik..."
Én szeretem a Hidan vs Fizikatanárt,az első rész nem annyira érdekes ugyan,a többi nekem tetszik. :333
Spoiler:
De vigyázat,mert a készitő az egyik részben orvul használ Yaoi-szirupot,vagy vmi ilyesmit... ^^'
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Hát... kövezzetek meg de én nem szeretem ^^' Megutáltatta magát velem amikor Vampire Knight-ot, Ourant meg KHR-t akartam rajta nézni magyar felirattal és hatvanmilliószor frissítsem mert lefagy és b*szik lejátszani... hát mentem és máshol néztem angolul XD Jó mondjuk hát nem volt rossz próbálkozás egy magyar videós oldinak, de akkor már megint ott vagyok hogy inkább az Indavideo... ő lejátssza ha nézek valamit Azért sajnálom hogy megszűnik, de különösebben nem ráz meg ^^'
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
*megvagy kövezzve* :-| Bár én is naon utáltam,hogy befagyott sokszor,ezért is nemtom,hogy mivolt a Naruto Shippuuden 146.rész végén,meg a Death Note valamelyik részét sem láttam 32-36-ig pontosabban De magyar oldihoz képest,sokáig kihúzta :)
Ez a befagyás volt szerintem a buktája... mert hosszú távon (nekem röviden is) nagyon idegesítő és így szerintem sokan otthagyták... sajnálom azért, de ha ezt kijavítják akkor biztos nem szűnne most meg.
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Valamit rosszul állíthattak be,bár én csak ezt az 1 hibáját találtam,mivel én csak Naruto Shippuudent meg Death Note-ot néztem rajta,és csak a befagyásokkal volt probléma,mással nemigen,de kár érte :S
Én is csak erről a hibájáról tudok, de ez épp elég... mármint van hibája pl a Jútúbnak is, pl nem küldi el a kommentemet (csak órákkal később és sokszorosítva mivel hatszor rámentem a küldésre XD) meg néha nem indul újra a videó ha végigment és frissíteni kell, de azok nem ennyire gázosak mint hogy a videó közepén vagy pár másodperccel az eleje után a végére ugrik és lehet frissítgetni... Indavideónál meg azt nem szeretem hogy eltünteti a kezelőpultot és kész szabadulóművészet kilépni az egészablakos módból XD
Tobii-zuzu
Neme :
Az indánál,nyomsz egy ablkatot,ha nem jon be akkor ctrl + Alt + Delete = kilépés azzal,hogy leállítod a Mozilládat,google chrome-dat :D Engem nem különösebben érdekel,hogy órákkal később küldi el a hsz-sokat,én nem vok regisztrálva és csak vidik nézéséért lépek fel a youtubra(mi másért érdemes) :D
×D ×D A srácról rögtön Sakkun jutott eszembe ×D Főleg a fekete sárkány után... igaz Aluska *átkeresztel mindenkit* cica, nem sárkány, de akkor is ×D Bitta jó film lesz :3