| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 2 Márc. - 15:22 | |
| Há' ki mondta hogy lány vaagy? Nem hallottál még fiú-fiú dologról, fartúró? | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 2 Márc. - 15:25 | |
| Kakuzu ne kezdj bele a csokiskekszbe xD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 2 Márc. - 16:23 | |
| jahXDpróbáltam kedveskedni erre kaptam egy puszit de ennyi.nem volt nagy ajándék .I love you milka csoki és nem szeretem a fiu fiu dolgot mert at meghagyom neked kakuzuXD |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 2 Márc. - 16:27 | |
| "Imádlak téged milka csoki" XD ezt szépen összevágtad,azért kell kedveskedni neki ,hogy tobbet kapjál | |
|
| |
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 2 Márc. - 17:13 | |
| dehogy kapott puszit, szerintem hozzá se mer szólni a csajokhoz XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 2 Márc. - 17:58 | |
| meglehet xD de nem tudjuk meg sose az igazat | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 2 Márc. - 19:15 | |
| Nem hát... XD Stein? Csajhoz? Lol Jó van nem szemétkedek tovább... XXD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 2 Márc. - 21:04 | |
| Olyan jó hogy itt nyomkodom az Összes üzenet megjelölése olvasottként gombot és semmi sem történik | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 2 Márc. - 21:54 | |
| - Koffeey írta:
- Terveztem, meg gondolkozok rajta most is, de akkor már inkább piercing... azt vissza lehet csinálni ha mégse tetszik XD Meg nincs akkora esélye hogy elrontják...
De ha beforr barna pöttyli marad utánaxD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 2 Márc. - 22:01 | |
| | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Márc. - 7:56 | |
| Majd azt mondod anyajegy... XXD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Márc. - 11:41 | |
| Hát igen XD Bár még most egyelőre csak ott tartok hogy a fülembe akarok 3. lyukat valamelyik oldalra, úgyhogy a piercing még odébb van XD Már volt a jobb fülemen 3. lyuk de begyulladt egyszer és mivel nem volt benne pár napig fülbevaló, összeforrt És most csak 2-2 | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Márc. - 12:17 | |
| Borzalmas, hogy hogy túlélted?! XD | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Márc. - 14:52 | |
| van egy mókás kis piercing fajta ami a fülbe kerül,az industrial piercing ami igynéz ki: Én is szivesen csináltatnék ha nem fájna rohadtul És volt évfolyamtársamnak rossz helyre szúrták,és lekelett vágni a füléből,először tökre megijedtek mert lebénult az egyik keze,de aztán rendbejött csak elv most ilyen elf füle van | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Márc. - 15:02 | |
| aha ,neki dölsz a falnak,megakadad valami kiálló bizbasna és kitépi a füledből | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Márc. - 15:33 | |
| stein kapcsol d má ki a caps lockodat te kis láma már letettem róla .és nem vok jó angolos -_- |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Márc. - 15:42 | |
| Sehol nem írt nagy betűkkel... és még mindig ne lámázz (moderátort meg főleg ) Az a piercing nekem is tetszik, de beleakadna a hajam, meg öltözködésnél a ruhám, meg kb mindenem, meg kitépném a fülemből ahogy fésülködök XD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Márc. - 15:50 | |
| Hát én néha télleg nem értem mi zajlik a kis 10 éves agyacskádban 123... Azért én tartózkodnék ettől a piercing-től... | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Márc. - 16:56 | |
| Nemtépné ki=) mert porcban van és az masszívan tartja Én ettől vagyok ki: | |
|
| |
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Márc. - 16:59 | |
| Ehhez azért már kell egy kis stikk... enyhén undorító szvsz | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Márc. - 17:04 | |
| és láttam olyat is ahol a csajnak amelle között voltX_X | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Márc. - 17:38 | |
| a szemem!!!!! hogy fogok igy aludni | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Márc. - 17:49 | |
| Fujj.. ez nem szép hanem gusztustalan... reggelenként megkéri a pasiját hogy húzza má' jó' meg neki? >< Tetkóban láttam már ilyet, hát annak se láttam sok értelmét de ez sokkal rosszabb -,- | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Márc. - 20:06 | |
| Itt a mellesxD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Márc. - 20:16 | |
| | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
|
| |
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|