꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Márc. - 20:31 | |
| pfffleeee de undorítóóóó ki lehet ennyire beteges ,hogy ilyet tegyen a testével | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Márc. - 20:48 | |
| >< Az oké hogy lehet hogy neki tetszik, de ne mondja már hogy kényelmes pl aludni benne Vagy hogy nem nyom, meg hogy öltözködésnél kicsit zavaró... vagy hogy nem rosszalkodik néha a melltartóval XD | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Márc. - 21:17 | |
| Fujj, ronda, azért ez már tényleg. Lehet h neki tetszik, de másnak... max a pasija rámondja hogy ja, baromi gyönyörű, mert neki tudja mutogatni akcijó előtt. Máshol hol mutogatja? Aktfotózáson esetleg, de máshova csak nem jár pucéranXD Bár ki tudja, ha egyszer ilyet is csináltatott... Mondjuk még mindig jobb annál mint mikor van a gyerek fején egy karika az orrába meg mégegy a fülébe és össze van láncolvaXD Azt is de utálom...pedig egy barátomnak olyan volt. De neki is megmondtam hogy sz*rXD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Márc. - 7:48 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Márc. - 10:27 | |
| *sokk* A második az nem az hogy ronda, de a torkom közelébe nem engednék senkit tűvel... Az elsőt miért, miiéért? | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Márc. - 10:55 | |
| Az első nagyon undorító, ugye? ^^' Nem tudom hogy házilag csinálta vagy mi... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Márc. - 11:43 | |
| Mindegy, a lényeg hogy undorító >.< Terelem is a témát róla XD 1. Kész vannak a szabályok!! XD Kicsit ideje volt XD Ha van valami amit kihagytam, szóljatok o.O 2. XXD Az én szerepem annyi a dologban, hogy feltöltöm a képet XD ( http://hu.photofunia.com ) Tök jó XD Saegiru volt a tesztalany XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Márc. - 14:18 | |
| Végre hogy rászántad magad, és megírtad... XXD De nem gondolod, hogy maradhatna lent? Olyan kis ellenszenves mindenki arcába belepréselni a szabályzatot... D: De jó ez a kééép!!! Szerk.: Mindig fentre akarok kattintani, de akkor jövök csak rá, hogy az a szabályzat... T_T Tedd vissza le! XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Márc. - 14:41 | |
| én meg "nem lázom a fától az erdőt" mondtam hogy HOL A CSEVII!!?? lejjjebb mentem azt huhh jó l vann |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Márc. - 14:45 | |
| Szerencsére én nem lepődtem meg, mert előtte mondta nekem ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Márc. - 15:45 | |
| - naruto-kun123 írta:
- én meg "nem lázom a fától az erdőt" mondtam hogy HOL A CSEVII!!?? lejjjebb mentem azt huhh jó l vann
ehhez én sík hülye vagyok | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Márc. - 15:54 | |
| |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Márc. - 16:09 | |
| Azért tettem oda, mert lent senki nem fogja elolvasni | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Márc. - 17:07 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Márc. - 18:01 | |
| 123 fogd be a szád,hasenki sem érti,amugy én lent is olvasok, néha | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Márc. - 18:30 | |
| De akkor is béna itt fen nem? | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Márc. - 19:22 | |
| lol XD Mi meg ma írtunk töriből témát, és kivételesen jól ment... Ma nem fogott ki rajtam a kis suttyó kérdéseivel... Aztán jó jegyet adjál r*banc... XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Márc. - 21:17 | |
| Visszaraktam lentre... de nem fogja senki elolvasniii T^T
Jigoku, nekem az ujjam zúzódott egyszer egy kosárlabda miatt, a labdák (és velük kapcsolatos játékok) gonoszak XD Félek is a labdától... a tesióra kész lelki terror amikor a fiúk fociznak vagy röpiznek mert ha eltalál a labda, meghalsz... | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Márc. - 21:35 | |
| Töriből mi témazárót irtunk a II. Világháborúból. Olyan hosszú volt hogy az embernek a feladatok elott gondolkodni alig volt ideje | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Márc. - 21:40 | |
| Nekünk matekdogából voltak olyanok, hogy volt 4 feladat. Kínkeservesen végzel az elsővel, virul a fejed, térnél át a másodikra és kicsengetnek ×D Jó volt, szerettük a matekot nagyon ˇ,ˇ ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 5 Márc. - 8:01 | |
| Azt mi is úgy utáljuk, amikor alig van idő a dogára... Suttyó kis tanár trükk... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 5 Márc. - 8:10 | |
| Nálunk is ilyenek voltak a matekdogák >,< Mondjuk mostanra egy kicsit magába szállt és rájött hogy nem jó úgy, már be lehet fejezni őket XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 5 Márc. - 14:22 | |
| A piercinges képek közül pont azok a fgekete szalagosak tetszettek. xDDD Hiába,én már csajk ilyen bizarr vagyok .^^' xDDD - Koffeey írta:
Jigoku, nekem az ujjam zúzódott egyszer egy kosárlabda miatt, a labdák (és velük kapcsolatos játékok) gonoszak XD Félek is a labdától... a tesióra kész lelki terror amikor a fiúk fociznak vagy röpiznek mert ha eltalál a labda, meghalsz... Jé...majdnem ugyanaz mint nálam. xDDD Nekem is egyszer kosárlabda dobálásának következtében virult be az ujjam. T_T És nem szeretem a labdás játékokat(A tenár egyszer ki is hívott,h mi a bajoma labdával... ). x333 A kézenállás pedig no comment . |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 5 Márc. - 14:29 | |
| Én még fejenállni valamennyire tudok... De a labda... A labdával egyszerűen nem vagyok jóban... A kézilabdával való célbadobás... Minden alkalommal csak 1 megy be... A múltkor osztályozta... Csak egy ment be De mivel a múltkor is be ment egy, megadta a kettest... XXD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|