| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 5 Márc. - 14:41 | |
| Én kötelet mászni meg talajtornázni szeretek :D Jó mondjuk a kézenállás nekem se megy, de a cigánykerék igen és azt szeretem is XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 5 Márc. - 15:08 | |
| |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 5 Márc. - 15:23 | |
| Mondjuk a kidobós az jóó... Mindig mi nyerünk... hét éve... De... *lelassul a beszédje...* a legutóbbi két összecsapást... elvesztettük... *drámai zene* Kötél... mászás... Nem tudok... Mászok... félmétert... leesek... | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 5 Márc. - 17:01 | |
| Hümmm.....kézenállás, cigánykerék és kézenátfordulás az megy, meg állásból le tok menni hídba, meg vissza=D :^^: Imádom a mindenféle akrobatikus izéket.^^ Az más kérdés, hogy pl hátrafelé kézenátfordulás nem megy....kötelezés az cool -kivéve ha fel kell mászni a kötélre-xD Szajtózni meg csak matracra tok...=/ Vagy ha van alattam vmi nagy és puhaxd | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 5 Márc. - 17:06 | |
| Én imádok kötelet mászni XD (Még mindig... XD) Meg a gyűrűt szeretem még :D Régen itthon is volt, suliban nem tudok gyűrűzni mert magasan van XD | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 5 Márc. - 17:09 | |
| | |
|
| |
Vendég Vendég
| |
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 5 Márc. - 19:06 | |
| A kidobós nekem is csak ennyiből áll... Bár néha ki-ki dobog egy embert... Bezzeg amint hozzám kerül a labda akkor ott kiabálják a nevemet ,jelezve hogy adjam mán oda a labdát... Adja a franc! XD Majd én dobok vele... Kis szemetek... XD | |
|
| |
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Márc. - 0:03 | |
| Én röpizni szeretek, de csak homokonXD Terembe nem, homokon az igazi, mikor alig lehet futni mert lesüllyed a lábadXD Olyan jókat lehet esni, meg ott még vetődni is lehet, nem fáj:D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Márc. - 8:02 | |
| A röpit még nem próbáltam, de olyan jó vetődni a homokon Telementem homokkal XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Márc. - 10:16 | |
| én röpiztem már strandon homokos részen,meg teremben is,sztem ez egy naon jó sport,az egyik kedvencem :^^: és a ping-pong-gal hogy vagytok? :D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Márc. - 10:23 | |
| Nem tudok... De suliban sokan szeretik :D Meg most mindenki a hülye kék nyalókára, meg a bubifújóra van rákattanva... 7.-es létükre... | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Márc. - 11:30 | |
| | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Márc. - 12:05 | |
| Day of Defeat xD ez a DoD ez egy FPS játék,a COunter-Strike-al eggyutt vettem,de lehet hogy van olyan babáb,de lehet hogy nincs | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Márc. - 15:50 | |
| | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Márc. - 18:57 | |
| - Dínósbácsi írta:
- Elbújt előled mi? XD
mármint a baba ? :D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Márc. - 19:06 | |
| | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Márc. - 21:42 | |
| hát meglehet nemtudom pontosan,de majd előbújik előbb utóbb xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 7 Márc. - 7:48 | |
| Hú akkor azt adjad Koffey-nek XD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 7 Márc. - 8:19 | |
| Nem rúgnám ki az ágyamból De DoD-ról annyira nagyon nem tetszik senki... XD Mást néztem ki magamnak XXD Ha minden igaz jövőhéttől már számíthatok e-mailre a cégtől hogy postázták a babát Utána már csak a vám miatt aggódhatok >,< *átmegy, átmegy, ááátmegy* | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 7 Márc. - 8:56 | |
| nekem meg 5 eurot kell kikuldnem Slovákiába xD mennyi idő mire kiér az??,mert hát a magyar posta eléggé lassú,főleg innét lentről | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 7 Márc. - 10:39 | |
| Hát... biztonságosabb ha utalsz. :D Mért kell neked 5 euro-t küldened oda?! | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 7 Márc. - 11:05 | |
| Nem ajánlanám én se hogy postán, borítékban küldd... inkább utald át, biztos van számlaszáma annak akinek kell az a pénz ^^ Ha van direkted (OTP-m van, nem tudom a többinél hogy hívják az otthonit XD) akkor az nekem általában még aznap megérkezik (: | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 7 Márc. - 12:13 | |
| nem postán fogom,apám modnta hogy van direkt egy ilyen vállalat féle ,ami igy a pénzt elkézbesíti az illetőnek akinek küldeni akarja a másik illető,ebben az esetben én vok a másik illető. Kakuzu tod mér? pont azért xD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 7 Márc. - 14:40 | |
| na más a nevem mert a naruto-kun lerágott csont és esik a HÓÓÓÓÓ ezaz |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
|
| |