꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Itachifan
Dani
Dínósbácsi
Sassy
Shanna
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimePént. 5 Márc. - 14:41

Én kötelet mászni meg talajtornázni szeretek :D Jó mondjuk a kézenállás nekem se megy, de a cigánykerék igen és azt szeretem is XD
Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimePént. 5 Márc. - 15:08

Dínósbácsi írta:
Én még fejenállni valamennyire tudok... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 102733
De a labda... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 714767 A labdával egyszerűen nem vagyok jóban... A kézilabdával való célbadobás... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 737579 Minden alkalommal csak 1 megy be... A múltkor osztályozta... Csak egy ment be Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 133235 De mivel a múltkor is be ment egy, megadta a kettest... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 133235
XXD
nem seretsz labdázni!!????? ÉN kosarazok 4 éve és az összes ujjam meg volt már zúzodva . a kisujjam ziccer közben lepatintom felpatan és RECSS
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimePént. 5 Márc. - 15:23

Mondjuk a kidobós az jóó... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 729914
Mindig mi nyerünk... hét éve... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 483518 De... *lelassul a beszédje...* a legutóbbi két összecsapást... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 97853 elvesztettük... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 795967 *drámai zene*

Kötél... mászás... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 274283
Nem tudok... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 97853 Mászok... félmétert... leesek... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 31212
JigoKuu

JigoKuu

Kor : 29
Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimePént. 5 Márc. - 17:01

Hümmm.....kézenállás, cigánykerék és kézenátfordulás az megy, meg állásból le tok menni hídba, meg vissza=D :^^:
Imádom a mindenféle akrobatikus izéket.^^ Az más kérdés, hogy pl hátrafelé kézenátfordulás nem megy....kötelezés az cool -kivéve ha fel kell mászni a kötélre-xD
Szajtózni meg csak matracra tok...=/ Vagy ha van alattam vmi nagy és puhaxd
https://jigokunotobira.weebly.com/
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimePént. 5 Márc. - 17:06

Én imádok kötelet mászni XD (Még mindig... XD)
Meg a gyűrűt szeretem még :D Régen itthon is volt, suliban nem tudok gyűrűzni mert magasan van XD
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimePént. 5 Márc. - 17:09

^^ :^^:
https://jigokunotobira.weebly.com/
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimePént. 5 Márc. - 19:01

Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 795967
Nekem se cigánykerék,se kötélmászás(a kidobósból annyi,h megpróbálom magam nem eltalálni),max annyi,h futni néha szeretek,de nem gyakran. Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 31212
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimePént. 5 Márc. - 19:06

A kidobós nekem is csak ennyiből áll... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 102733 Bár néha ki-ki dobog egy embert... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 918146
Bezzeg amint hozzám kerül a labda akkor ott kiabálják a nevemet ,jelezve hogy adjam mán oda a labdát... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 139263 Adja a franc! Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 468785 XD Majd én dobok vele... Kis szemetek...
XD
Sassy
*
*
Sassy

Kor : 34
Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 6 Márc. - 0:03

Én röpizni szeretek, de csak homokonXD Terembe nem, homokon az igazi, mikor alig lehet futni mert lesüllyed a lábadXD Olyan jókat lehet esni, meg ott még vetődni is lehet, nem fáj:D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 6 Márc. - 8:02

A röpit még nem próbáltam, de olyan jó vetődni a homokon Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 224699 Telementem homokkal Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 30386 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 6 Márc. - 10:16

én röpiztem már strandon homokos részen,meg teremben is,sztem ez egy naon jó sport,az egyik kedvencem :^^: és a ping-pong-gal hogy vagytok? :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 6 Márc. - 10:23

Nem tudok... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 568190 De suliban sokan szeretik :D
Meg most mindenki a hülye kék nyalókára, meg a bubifújóra van rákattanva... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 133235 7.-es létükre...
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 6 Márc. - 11:30

LOL, Tobi a hobbidnál olvastam a DoD-t és rögtön ez jutott eszembe: http://dreamofdoll.com/eng/main/mapage.asp XD Neked is van babád csak titkolod, igaz? Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 658599
*nem függő, neem*
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 6 Márc. - 12:05

Day of Defeat xD ez a DoD ez egy FPS játék,a COunter-Strike-al eggyutt vettem,de lehet hogy van olyan babáb,de lehet hogy nincs Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 30386
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 6 Márc. - 15:50

Elbújt előled mi? XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 6 Márc. - 18:57

Dínósbácsi írta:
Elbújt előled mi? XD
mármint a baba ? :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 6 Márc. - 19:06

Aha XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 6 Márc. - 21:42

hát meglehet Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 102733 nemtudom pontosan,de majd előbújik előbb utóbb xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 7 Márc. - 7:48

Hú akkor azt adjad Koffey-nek XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 7 Márc. - 8:19

Nem rúgnám ki az ágyamból Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 968628 De DoD-ról annyira nagyon nem tetszik senki... XD Mást néztem ki magamnak XXD
Ha minden igaz jövőhéttől már számíthatok e-mailre a cégtől hogy postázták a babát Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 613170 Utána már csak a vám miatt aggódhatok >,< *átmegy, átmegy, ááátmegy*
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 7 Márc. - 8:56

nekem meg 5 eurot kell kikuldnem Slovákiába xD mennyi idő mire kiér az??,mert hát a magyar posta eléggé lassú,főleg innét lentről Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 191601
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 7 Márc. - 10:39

Hát... biztonságosabb ha utalsz. :D
Mért kell neked 5 euro-t küldened oda?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 102733
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 7 Márc. - 11:05

Nem ajánlanám én se hogy postán, borítékban küldd... inkább utald át, biztos van számlaszáma annak akinek kell az a pénz ^^ Ha van direkted (OTP-m van, nem tudom a többinél hogy hívják az otthonit XD) akkor az nekem általában még aznap megérkezik (:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 7 Márc. - 12:13

nem postán fogom,apám modnta hogy van direkt egy ilyen vállalat féle ,ami igy a pénzt elkézbesíti az illetőnek akinek küldeni akarja a másik illető,ebben az esetben én vok a másik illető.
Kakuzu tod mér? pont azért xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 7 Márc. - 14:40

na más a nevem mert a naruto-kun lerágott csont és esik a HÓÓÓÓÓ ezaz
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
10 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: