꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 22 Feb. - 22:16 | |
| Hát igen, rossz hogy ennyire telik az idő és mindenkinek egyre több dolga van T^T Am Shanna, szerintem te nem sokat változtál :D - Shanna a régi fórumon írta:
- Am...szentségtelenítitek itten a topikot off-fal! Jájj hát nem szégyellitek magatokat? XD
//Most Uri G. szerű akcentus~//Nem baj, én hiszek bennetek...le fogtok szokni...az off-hrol ˇˇ Még má! Felébresztem a akarat erhőt. Most nézzetek mélyen...az (öööö...) aláírásom szemebe @,@ Készen álltok?? ...Na most...most azt fogunk kiabálni...kiabáljuk; most.. le.. fogok.. szokni.. a.. szigaiiiizé OFFrhól!! Most...nézzetek mélyen az aláírás szemebe...mert ha még....egy...off hsz-t írtok, szörnyű...borzasztó íze lesz ˇ-ˇ Igen... (Értelmezzétek ahogy szeretnétek XD) Ez olyan te vagy XXXD Nahm, de nem akarok most visszaszokni XD Jó egyszer-egyszer olvasgatni de már megint vagy 20 perce ott nézelődök XD (Így túl gyorsan át fogom futni ˇˇ) | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 22 Feb. - 22:53 | |
| Tejézusúristenn:D Ez az Uri Geller-es OFF-ellenes hsz nagyon tetszikXXD Vérbeli moderátorXXD Én is mindjárt elmegyek már azt' szétnézek, úgyis csak 1-2 hónapig jártam, aztán Saso átvette a helyemet. Léptem az ügyben Shanna, felhívtam így este fél 10-kor;D De a célomat nem tudtam közölni mert gyorsan rámtette Gondolom aludt vagy tanult vagy mindkettőXD De ez egyben valamiféle válasz is, szóval hogy időszűkében vagyunkXD De majd mondom neki:) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Feb. - 14:18 | |
| Igazi modi... XD Én meg földrajzórán földrajzkönyvemben kutatgatva, a Mexikói tájak természetes növényzeténél mi találok 4700m-es magasságnál? Puna: szúrós, csomókban növő fűfélék Ööö... oké. O.o Éés... ezek után felmerül a kérdés, hogy vajon melyik kapta melyikről a nevét? XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Feb. - 17:03 | |
| - Sassy írta:
- ...felhívtam így este fél 10-kor;D De a célomat nem tudtam közölni mert gyorsan rámtette Gondolom aludt vagy tanult vagy mindkettőXD
Jajegyemmeg XD Te mire mentél am Sassy? Mmint egyetemre :D Vagy már mondtad nekem csak kihagy az agyam? Azt tudom hogy Saso jogra (arra? XD) de hogy te mire az ha agyonütnek se jut eszembe o_O | |
| | | Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Feb. - 11:35 | |
| Ő jogra meg gazdaságira, csak arra levelezőn^^ Én kereskedelem és marketingre mentem, de lehet hogy átiratkozok karon belül valami másra, mert ez eddig annyira nem nagyon tetszik^^' És te mire jelentkeztél?:D Meg ki mire akar?:) | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Feb. - 12:26 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Feb. - 16:20 | |
| A kereskedelem és marketinget beírtam én is ^^ Meg a jogot és a gazdálkodás és menedzsmentet :D Oszt' majd lesz ami lesz Most jöttem csak rá hogy Miskolcon is van turizmus... eddig azt hittem nincs XD Gondolkoztam rajta de végülis nem írtam be... Azt néztem én is XD Annyit röhögtünk anyával XD Olyan hülye film volt hogy jaj XXD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Feb. - 19:00 | |
| Ha már azon izélün(xD) hogy mien öreg a a csevi, akk már beszállok énis a nosztalgiába..xd Emléxem első itt töltött perceimre, mikor Dínó úgy leb*szta a fejem, hogy fél óráig azt kerestem...xD(Szegény akkori én!) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Feb. - 19:05 | |
| Hát csak mostanába védem a fórumot a barmoktól :^^: XXD De te szerencsére nem vagy az | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Feb. - 19:08 | |
| Hát jah, azt mondjuk kell is, nemám a ronda pióca mindenük elszívja előlünk a levegőt...xD Na meg még rossz lenne a társaság...énis beszállok biztonsági őrnek:D Aranyos vagy, köszönöm.^^ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Feb. - 19:23 | |
| Csak a munkámat végzem! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Feb. - 21:38 | |
| De még hogy Khhhmmm, ezennel bejelentem (ismeretlen indíttatásból, talán csak mert unatkozok) hogy ma van az első hivatalos munkanap, amit beszámolhatok a "fiam" hazatéréséig eltelt munkanapok közé Igaz már 16 nap eltelt, ebből 12 munkanap, ami már a beígért idő fele lenne, de szünet volt Kínában XXD Különben ő lesz az: https://2img.net/h/oi49.tinypic.com/2z6w56d.jpg Csak más frizurával XD Ha jól időzít, névnapomra ideér, bár nem bánnám ha siet XD Majd ha már itthon l... *a mikrofon működése rejtélyes módon leáll és hiába bökdösi, nem történik csoda, úgyhogy elkullog aludni* | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 25 Feb. - 11:55 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 25 Feb. - 13:21 | |
| Én is (: Hát azért "sunnyogtam" mert nem akartam addig mondani amíg nem biztos XD Jó mondjuk lassan már 2 hete biztos... deee hát csak most jutottam el addig hogy bejelentsem XD Az első munkanapon A kínai újév miatt 4-5 hét a szállítási idő, ebből csak a munkanapokat kell számolni azt hiszem, vagyis 30 munkanap körül ha felfelé kerekítek és számítok bele késést is... de lehet hogy több, ki tudja XD Szóval már csak várni kell XD És hát úgy volt hogy már régóta akartam egyet XD És már ott jártam hogy lesz is, már gyűjtöttem a pénzt, de jóval 100.000 fölötti összegre készültem, szóval úgy nyárra/ősz végére >,< Már meg is volt hogy ki lesz (sacperköbö $600 ) és akkor véletlenül futottam bele ebbe a babába E-bay-en (: A cég amúgy is olcsó, ráadásul akció is volt és így nagyon kecsegtető ajánlat volt (mindenestől nem került így fele annyiba se mint az előző csupaszon XD) és gyorsan odasündörögtem anyához XD És hát így :3 És érdekes hogy hiába néztem a sok drágábbnál drágábbat, nem volt olyan mint mikor őt megláttam XD (hú de érzelgős mondat XXD) Szóval így ˇ-ˇ | |
| | | Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 26 Feb. - 16:10 | |
| De gyorsan mentO.o Mikor hoztad arról a másikról képet, még nem szűrtem le belőle hogy már ott tartasz hogy beszerzel egyetXD Olyan kis édes feje van:) A nyitott száját imádom, kis csókolgatnivaló De nem szabad csókolgatni ugye? Lejön a sminkje vagy mi>-< Szóljál ha fejlemény van, pl elindul:D És milyen haja lesz? Meg ruhája :D Ooo, és izé... $600?? Az *számológép és aktuális dollár-árfolyam elő* 120ezer ftD: Az miből volt már, beépített aranyból?XD És ha nem pofátlankodok a kérdéssel, ő így akkor mennyi volt? Akár csak kerekítve is... csak hogy képben legyekXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 26 Feb. - 18:20 | |
|
A hozzászólást Koffeey összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 27 Feb. - 15:11-kor. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 26 Feb. - 18:56 | |
| Szegény nem élhet nemi életet csak mert lejön a festék?! Milyen szomorú élete lehet... | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 26 Feb. - 19:05 | |
| ^^ Énis szeretek mindenkit! Köszönöm! És még fontos a világbéke! Köszönöm, hogy megválasztottak! Köszönöm! *sír, mint a szépségkirálynők mikor megválasztjáj őketxD* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 26 Feb. - 19:29 | |
| Jujj! XD | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 26 Feb. - 19:53 | |
| aztaa Karii babádlesz?: O emlékszem mikor tervezgetted hogy vártad meg mondtad hogymajd spórolsz˘˘ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 26 Feb. - 19:57 | |
| Ehhez képest milyen hamar kap már... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 26 Feb. - 20:41 | |
| Még nekem is gyorsan történt XD De már úgy várom *,* Végre láttam róla tulajfotókat is... imádom a kis kiálló fülét XXD Meg mióta a ruhája megvan, már azt is tudom mekkora lesz és olyan jó nagy :D Jaj mennyi képet fogok csinálni XD - Dínósbácsi írta:
- Szegény nem élhet nemi életet csak mert lejön a festék?! Milyen szomorú élete lehet...
Hát... ott lent... nincs festve... XD Pont most lesz valahogy a Beépített szépség, csak úgy a szépségkirálynős síráshoz hozzáfűződve~ XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 27 Feb. - 9:27 | |
| Télleg?xD Jaj, énis de szeretnék ilyen babát! Olyan szép... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 27 Feb. - 9:29 | |
| Én egy Hojt-ot akarok! Csak egy fejet, meg egy pár lábfejet akarok... És lenne Hojt-om! XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 27 Feb. - 13:05 | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|