꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Itachifan
Dani
Dínósbácsi
Sassy
Shanna
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeHétf. 22 Feb. - 22:16

Hát igen, rossz hogy ennyire telik az idő és mindenkinek egyre több dolga van T^T

Am Shanna, szerintem te nem sokat változtál :D

Shanna a régi fórumon írta:
Am...szentségtelenítitek itten a topikot off-fal! Jájj hát nem szégyellitek magatokat? XD
//Most Uri G. szerű akcentus~//Nem baj, én hiszek bennetek...le fogtok szokni...az off-hrol ˇˇ Még má! Felébresztem a akarat erhőt. Most nézzetek mélyen...az (öööö...) aláírásom szemebe @,@ Készen álltok?? ...Na most...most azt fogunk kiabálni...kiabáljuk; most.. le.. fogok.. szokni.. a.. szigaiiiizé OFFrhól!!
Most...nézzetek mélyen az aláírás szemebe...mert ha még....egy...off hsz-t írtok, szörnyű...borzasztó íze lesz ˇ-ˇ Igen... (Értelmezzétek ahogy szeretnétek XD)

Ez olyan te vagy XXXD
Nahm, de nem akarok most visszaszokni XD Jó egyszer-egyszer olvasgatni de már megint vagy 20 perce ott nézelődök XD (Így túl gyorsan át fogom futni ˇˇ)
Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
Sassy
*
*
Sassy

Kor : 34
Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeHétf. 22 Feb. - 22:53

Tejézusúristenn:D Ez az Uri Geller-es OFF-ellenes hsz nagyon tetszikXXD Vérbeli moderátorXXD
Én is mindjárt elmegyek már azt' szétnézek, úgyis csak 1-2 hónapig jártam, aztán Saso átvette a helyemet.
Léptem az ügyben Shanna, felhívtam így este fél 10-kor;D De a célomat nem tudtam közölni mert gyorsan rámtette Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 483323 Gondolom aludt vagy tanult vagy mindkettőXD De ez egyben valamiféle válasz is, szóval hogy időszűkében vagyunkXD De majd mondom neki:)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeKedd 23 Feb. - 14:18

Igazi modi... Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 483518 XD

Én meg földrajzórán földrajzkönyvemben kutatgatva, a Mexikói tájak természetes növényzeténél mi találok 4700m-es magasságnál?
Puna: szúrós, csomókban növő fűfélék Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 795967
Ööö... oké. O.o Éés... ezek után felmerül a kérdés, hogy vajon melyik kapta melyikről a nevét? Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 968628 XD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeKedd 23 Feb. - 17:03

Sassy írta:
...felhívtam így este fél 10-kor;D De a célomat nem tudtam közölni mert gyorsan rámtette Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 483323 Gondolom aludt vagy tanult vagy mindkettőXD

Jajegyemmeg XD
Te mire mentél am Sassy? Mmint egyetemre :D Vagy már mondtad nekem csak kihagy az agyam? Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 102733 Azt tudom hogy Saso jogra (arra? XD) de hogy te mire az ha agyonütnek se jut eszembe o_O
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeSzer. 24 Feb. - 11:35

Ő jogra meg gazdaságira, csak arra levelezőn^^
Én kereskedelem és marketingre mentem, de lehet hogy átiratkozok karon belül valami másra, mert ez eddig annyira nem nagyon tetszik^^'
És te mire jelentkeztél?:D Meg ki mire akar?:)
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeSzer. 24 Feb. - 12:26

Kettőre? o×o
Kereskedelem és marketingre akartam én is menni de aztán meggondoltam magam :P Milyen? Miért nem tetszik?

De szexi pasi van a tévében Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 469533 A TV2-n megy valami német vígjáték, a Szerelem nevében vagy mi a címe... fél 12-től megy azt hiszem :3 Egy francia pasas, Jerome-nak hívják, olyan jól néz kiiii Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 196731 Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 468935 És szegényt folyamatosan kiütik ^^' Olyan édi :3 ×D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeSzer. 24 Feb. - 16:20

A kereskedelem és marketinget beírtam én is ^^ Meg a jogot és a gazdálkodás és menedzsmentet :D Oszt' majd lesz ami lesz Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 483518 Most jöttem csak rá hogy Miskolcon is van turizmus... eddig azt hittem nincs XD Gondolkoztam rajta de végülis nem írtam be...
Azt néztem én is XD Annyit röhögtünk anyával XD Olyan hülye film volt hogy jaj XXD
JigoKuu

JigoKuu

Kor : 29
Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeSzer. 24 Feb. - 19:00

Ha már azon izélün(xD) hogy mien öreg a a csevi, akk már beszállok énis a nosztalgiába..xd
Emléxem első itt töltött perceimre, mikor Dínó úgy leb*szta a fejem, hogy fél óráig azt kerestem...xD(Szegény akkori én!)
https://jigokunotobira.weebly.com/
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeSzer. 24 Feb. - 19:05

Hát csak mostanába védem a fórumot a barmoktól :^^: XXD
De te szerencsére nem vagy az Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 224699
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeSzer. 24 Feb. - 19:08

Hát jah, azt mondjuk kell is, nemám a ronda pióca mindenük elszívja előlünk a levegőt...xD Na meg még rossz lenne a társaság...énis beszállok biztonsági őrnek:D Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 483518 Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 212874

Aranyos vagy, köszönöm.^^
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeSzer. 24 Feb. - 19:23

Csak a munkámat végzem! Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 483518
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeSzer. 24 Feb. - 21:38

De még hogy Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 102733

Khhhmmm, ezennel bejelentem (ismeretlen indíttatásból, talán csak mert unatkozok) hogy ma van az első hivatalos munkanap, amit beszámolhatok a "fiam" hazatéréséig eltelt munkanapok közé Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 918146 Igaz már 16 nap eltelt, ebből 12 munkanap, ami már a beígért idő fele lenne, de szünet volt Kínában XXD
Különben ő lesz az: https://2img.net/h/oi49.tinypic.com/2z6w56d.jpg Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 156873 Csak más frizurával XD
Ha jól időzít, névnapomra ideér, bár nem bánnám ha siet XD Majd ha már itthon l... *a mikrofon működése rejtélyes módon leáll és hiába bökdösi, nem történik csoda, úgyhogy elkullog aludni*
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 25 Feb. - 11:55

Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 274283 Teee sunyi, a múltkor itt részleteztem hogy ez milyen messzi álom az ember lányának erre neked meg már úton van egy?? Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 483323 Éééén is akaroook >o< De szééép Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Vymo9j Remélem azt akartad mondani mielőtt a mikrofon "bekrapált" hogy ha otthon lesz látni se fogunk a képektől Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 280351 Különben nem bocsátok meg ˇ.ˇ
Am soksoksok grat :3 Mondjad már hogy hogy történt! :D Sunnyogsz itt nagy csendben ×D

Dínósbácsi Jigokunak írta:
De te szerencsére nem vagy az Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 224699
*kézfeltartás* Egyetérteek ^^ Szeressem Jigokut :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeCsüt. 25 Feb. - 13:21

Én is (:

Hát azért "sunnyogtam" mert nem akartam addig mondani amíg nem biztos XD Jó mondjuk lassan már 2 hete biztos... deee hát csak most jutottam el addig hogy bejelentsem XD Az első munkanapon Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 73542 A kínai újév miatt 4-5 hét a szállítási idő, ebből csak a munkanapokat kell számolni azt hiszem, vagyis 30 munkanap körül ha felfelé kerekítek és számítok bele késést is... de lehet hogy több, ki tudja XD Szóval már csak várni kell XD
És hát úgy volt hogy már régóta akartam egyet XD És már ott jártam hogy lesz is, már gyűjtöttem a pénzt, de jóval 100.000 fölötti összegre készültem, szóval úgy nyárra/ősz végére >,< Már meg is volt hogy ki lesz (sacperköbö $600 Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 612322) és akkor véletlenül futottam bele ebbe a babába E-bay-en (: A cég amúgy is olcsó, ráadásul akció is volt és így nagyon kecsegtető ajánlat volt (mindenestől nem került így fele annyiba se mint az előző csupaszon XD) és gyorsan odasündörögtem anyához XD És hát így :3 És érdekes hogy hiába néztem a sok drágábbnál drágábbat, nem volt olyan mint mikor őt megláttam XD (hú de érzelgős mondat XXD) Szóval így ˇ-ˇ
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimePént. 26 Feb. - 16:10

De gyorsan mentO.o Mikor hoztad arról a másikról képet, még nem szűrtem le belőle hogy már ott tartasz hogy beszerzel egyetXD Olyan kis édes feje van:) A nyitott száját imádom, kis csókolgatnivaló Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 112523 De nem szabad csókolgatni ugye? Lejön a sminkje vagy mi>-< Szóljál ha fejlemény van, pl elindul:D
És milyen haja lesz? Meg ruhája :D
Ooo, és izé... $600?? Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 612322 Az *számológép és aktuális dollár-árfolyam elő* 120ezer ftD: Az miből volt már, beépített aranyból?XD És ha nem pofátlankodok a kérdéssel, ő így akkor mennyi volt? Akár csak kerekítve is... csak hogy képben legyekXD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimePént. 26 Feb. - 18:20

Nem, nincs puszi az arcra T^T Majd simizem a buksiját XD
Ilyen haja lesz: http://cgi.ebay.com/1-3-1-4-Doll-Wig-gold-long-fur-3_W0QQitemZ290259637527QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4394d29517 Csak máshogy fogom formázni, nem ilyen oldalra fésültre (:
Rucit majd lefényképezem, az már megjött X3
Nem volt abban se arany, csak neves cég... XD Ugyanúgy mint a márkásabb ruhák... ugyanaz kétszer annyiba kerül mert van rajta egy címke XD (Na jó azért nem ugyanaz, ez a cég is jóhírű, ha nem lenne az, nem rendeltem volna tőlük) Ő így hát... nagyjából fele annyi, csak hogy sacperköbö legyek :D

Stein kéépzeld, kirúgták Gidót!! o×o

A hozzászólást Koffeey összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 27 Feb. - 15:11-kor.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimePént. 26 Feb. - 18:56

Szegény nem élhet nemi életet csak mert lejön a festék?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 274283 Milyen szomorú élete lehet... Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 483323
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimePént. 26 Feb. - 19:05

^^ Énis szeretek mindenkit! Köszönöm! És még fontos a világbéke! Köszönöm, hogy megválasztottak! Köszönöm! *sír, mint a szépségkirálynők mikor megválasztjáj őketxD*
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimePént. 26 Feb. - 19:29

Jujj! Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 274283 XD
Itachifan
*
*
Itachifan

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimePént. 26 Feb. - 19:53

aztaa Karii babádlesz?: O emlékszem mikor tervezgetted hogy vártad meg mondtad hogymajd spórolsz˘˘
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimePént. 26 Feb. - 19:57

Ehhez képest milyen hamar kap már... Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 501700
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimePént. 26 Feb. - 20:41

Még nekem is gyorsan történt XD De már úgy várom *,* Végre láttam róla tulajfotókat is... imádom a kis kiálló fülét XXD Meg mióta a ruhája megvan, már azt is tudom mekkora lesz és olyan jó nagy :D Jaj mennyi képet fogok csinálni Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 968628 XD

Dínósbácsi írta:
Szegény nem élhet nemi életet csak mert lejön a festék?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 274283 Milyen szomorú élete lehet... Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 483323

Hát... ott lent... nincs festve... XD

Pont most lesz valahogy a Beépített szépség, csak úgy a szépségkirálynős síráshoz hozzáfűződve~ XD
JigoKuu

JigoKuu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 27 Feb. - 9:27

Télleg?xD
Jaj, énis de szeretnék ilyen babát! Olyan szép... Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 112523 Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 112523
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 27 Feb. - 9:29

Én egy Hojt-ot akarok! Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 483323 Csak egy fejet, meg egy pár lábfejet akarok... És lenne Hojt-om! Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 196731 XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitimeSzomb. 27 Feb. - 13:05

Nézzétek milyen gyönyörű Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 102733
http://www.bishonenhouse.com/Ian.html
Meglátom félhomályban egy pár lábfejen, tuti felfordulok XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 6 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
6 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: