꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 20 Feb. - 10:22 | |
| azt már nemtudtam megkérdezni hogy miért ^^' egy kicsit befagytam xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 20 Feb. - 10:40 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 20 Feb. - 11:24 | |
| Sziiiiaaa Bultachos Volturi!! :D :^^: Hogy lehet téged becézni? :3 xD - Sassy írta:
- Tényleg, érettségiről jut eszembe:D Idén mikor lesznek? :^^: Lusta vagyok megnézni:P
Május 3-4-5 magyar matek töri sorrendben azt hiszem. És szóbelin a mi osztályunk kezd június 14-én >.< Miért mi leszünk az elsőőők? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 20 Feb. - 18:27 | |
| a bexélés az a beszélés !!!! Kakuzu haladj a rövidítés korával | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 20 Feb. - 19:11 | |
| De olyan béna! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 20 Feb. - 22:02 | |
| ezvan :^^: egyszer minden magyar szóra lesz valami felismerhető rövidítés | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 20 Feb. - 22:35 | |
| De szupcsi lesz :D Mind1ik szavcsira lesz rövke :D Új nyelvcsi lesz X3 Brrr XD Tudom am hogy nem csak csi-zve lehet rövidíteni xD A csi-zőket olyan szívesen tarkón vágnám :3 Suliban is hegyezgetem a körmeimet mikor hallom a p*csákat beszélgetni Ezt meg kellett osztanom XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 21 Feb. - 8:32 | |
| Húú, ez tiszta besza-behu! | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 21 Feb. - 11:12 | |
| annyira nemtudok mit irni pedig kéne hogy tudjátok hogy ittvagyok | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 21 Feb. - 12:10 | |
| Hát írd meg hogy itt vagy... XD Amm észrevettétek hogy ez már a harmadik Csevegő? | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 21 Feb. - 12:24 | |
| ha nem szólsz észre nem veszem pedig már a 8 . oldalon van ez is | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 21 Feb. - 12:34 | |
| Nekem is csak most tűnt fel. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 21 Feb. - 12:36 | |
| jah jah :D és enyém az első hsz | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 21 Feb. - 12:37 | |
| Szerintetek ebben is az enyém lesz az utolsó? XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 21 Feb. - 12:53 | |
| Ha igen, korlátozni foglak ˇˇ XD Azér' fogjad má magadat visszafele he' XD
Ha nincs téma, hozni kell egyet :3 Még akkor is ha értelmetlen XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 21 Feb. - 22:24 | |
| Jó, akkor értelmetlen téma következik ×D Voltam ma korcsolyázni :D Ehhez most tudni kell, hogy elméletileg tudok korcsolyázni, régebben versenyen is voltam ×D Erre meg ahogy odaértünk, szépen felvettük a korit, elkacsáztunk a pályáig, mindenki rápattant a jégre, én is ügyesen beléptem, semmi gond, aztán 2 méterrel arrébb seggre ültem. De csak úgy spontán ×D Nem tudom mitől, kiment a lábam alólam és olyat seggeltem hogy szerintem eltört a popóm ×D (Tudom hogy nem tud ×D) Úgy fáj Kész kínszenvedés leülni és aztán meg felállni ×D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 22 Feb. - 8:19 | |
| Én is voltam pénteken. Minden 2. héten megyünk sulival első órában... :D Én a mai napig nem tudok rendesen menni, és megállni... És nem tudok egyenletes sebességgel menni... folyamatosan gyorsulok... A megállás is annyiból áll hogy jé korlát nekimegyek... Bár én nem estem. :^^: Cápáztunk ami megint csak annyiból állt hogy sikeresen átjutok a pálya másik felére, majd 30km/h sebességgel nekib*szódok a falnak... Cegény jábujjam... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 22 Feb. - 14:21 | |
| Kézzel fékezz ne lábbal XD Shanna, olyat már én is estem :D XD Még régen, kb 5.-ben volt Mikulásbulink a jégpályán és vagy hatan fogtuk egymás kezét és úgy koriztunk. És az egyik kanyarban mindkét lábam csak úgy hopp fel az orromig XD Nekem is fájt a s*ggem XD Eszembe jutott róla valami és visszamentem nosztalgiázni a régi fórumra XD - Ita a régi fórumon a Szerelem topikban írta:
- MeTaLmAcI(TeDDySüÜüNi,Itaßaci,ZëLLëR,Kaguya)üzenete:
mért temár csináltad koripálya közepén?xD
Tenkemaci*/KiSvaKKoOoNDD~GyijkoszTégja/KényszertenyésztettIzé üzenete: há hogyne ˇ-ˇ xD MeTaLmAcI(TeDDySüÜüNi,Itaßaci,ZëLLëR,Kaguya)üzenete: és kivel?XD várj kitalálomxDRéka?vagy Szabina?xD vagy Dei?xD Tenkemaci*/KiSvaKKoOoNDD~GyijkoszTégja/KényszertenyésztettIzé üzenete: ja hát egyszerre tudod:roll:úgyis olyan nagy a koripálya xD Jó volt felidézni XD Itt röhögtünk Dínóval, jól esett visszanézni kicsit XD Meg olvasni hogy hogyan d*gta meg Dani kezét valami kutya, meg az állatkínzás fejtegetése a Szerelem topikban meg ilyenek XD (Am még mindig van aki járkál oda, valami Ákos a Naruto-Arena topikban XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 22 Feb. - 17:03 | |
| Áhh...ha a betegség nem vitt el, akkor ez a mostani beztos elfog....szal Dínó, elkezdheted ásni a síromat, Koffeeyra hagyom az összes adósságomat....xD Deh most komolyan, mért kellet törölni az én szívem büszkeségét? MIÉRT???!!!!! Valami nem odaillőt felrakott egy tag, erre az admin letörli.... Az egész ott kezdődött, h tegnap nem tuttam belépni, erre írja Lapunk.hu, hogy letiltották az oldit. Írok adminnak, erre ma olvasom a választ:
Az oldal már eredménytelenség miatt törlésre került. admin
Na tudja, hová mennyen....több, mint 30 regisztrált tagom volt. Tök jó közösség jött létre. 20. voltam anime kategóriában, több, mint 38 ezer látogatóval...=(((
Komolyan minjá elpatkolok. Erre egy sz*ros kis kép miatt letörli az oldit. Nemis én raktam fel a képet, hanem fórumba lett beszúrva.... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 22 Feb. - 18:34 | |
| Ez borzalmas, ellopták a szíved csücsökét! De most télleg ez szemétség... Bár nem ismertem, de biztos jó oldal volt... Ásom a sírod... tapasztalt vagyok benne, mert egyszer a hörcsögöm is eltemettem... Szegény Chester... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 22 Feb. - 18:48 | |
| - Jigoku Mamono írta:
- Az oldal már eredménytelenség miatt törlésre került.
admin Ez milyen indok? Eredménytelenség... h*lyeség, nem tudok rá mást mondani, ez nem normális indok | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 22 Feb. - 19:41 | |
| Eleve mit ért az alatt eredménytelenség?! H*lye kis p*cs... | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 22 Feb. - 21:19 | |
| Én egyszer jártam csak sajnos az oldaladon... ilyen démonos-angyalos szerepjáték volt, ugye? Szerintem reklamálj mindenképpen, ez nem éppen így szokott menni Valami figyelmeztető e-mail esetleg, az a minimum. Vagy ha büntetnek is rögtön, akkor tiltsa le 1-2 napra és akkor az egyben figyelmeztetés is, de hogy rögtön törölje az durva o.O Írjál nekik, azért gondolom sok munkád volt vele és fontos is volt neked :( *buksisimi* Ilyen se puszi se pá módszerrel azért nem kéne villognia a Lapunk.hu-nak, így nagy ívben elkerülik majd őket az emberek. Írd meg nyugodtan hogy nem fogod ajánlani senkinek így. Reklamálj, szerintem jogod van hozzá ezek után. Bár részleteket nem tudok, de ha tényleg egyetlen kép volt csak és előtte se volt semmi probléma, akkor mindenképp tedd szóvá ;)
Ja ééésssss
- Koffeey írta:
- Eszembe jutott róla valami és visszamentem nosztalgiázni a régi fórumra XD
- Ita a régi fórumon a Szerelem topikban írta:
- MeTaLmAcI(TeDDySüÜüNi,Itaßaci,ZëLLëR,Kaguya)üzenete:
mért temár csináltad koripálya közepén?xD
Tenkemaci*/KiSvaKKoOoNDD~GyijkoszTégja/KényszertenyésztettIzé üzenete: há hogyne ˇ-ˇ xD MeTaLmAcI(TeDDySüÜüNi,Itaßaci,ZëLLëR,Kaguya)üzenete: és kivel?XD várj kitalálomxDRéka?vagy Szabina?xD vagy Dei?xD Tenkemaci*/KiSvaKKoOoNDD~GyijkoszTégja/KényszertenyésztettIzé üzenete: ja hát egyszerre tudod:roll:úgyis olyan nagy a koripálya xD Jó volt felidézni XD Itt röhögtünk Dínóval, jól esett visszanézni kicsit XD Meg olvasni hogy hogyan d*gta meg Dani kezét valami kutya, meg az állatkínzás fejtegetése a Szerelem topikban meg ilyenek XD (Am még mindig van aki járkál oda, valami Ákos a Naruto-Arena topikban XD LoooooooL már ×D Visszamentem én is ahogy ezt olvastam és rájöttem hogy hiányzik Saso ×D Azt hiszem a szerelmes topikban nézelődtem én is, de nem biztos, mindegy, a lényeg hogy a rasszizmusról volt talán szó és Saso kiállt amellett hogy nem mindegyik német vagy nem minden cigány sz*r csak a sz*r sz*r ×D És akkor nemtomki írta hogy nem kell besértődni ezen ×D És akkor hogy "Miért én most besértődtem?" Na itt már folyt az orromból a jegestea XXD Már előtte is kezdett, de ez volt a csúcspont ×D Így jó egy év után is olyanokat röhögtem itt magamban (ez már általánosságban is igaz ×D) Ennyi ikszdét se használtam még egy hsz-n belül :3 Szóval Sassy, nem tudnál lépni az ügyemben? (Tudom hogy nem de a remény hal meg utoljára x,x)
Nosztalgiázni is jó ott :D Magamat olvasni is olyan furcsa @.@ Olyan máshogy írtam vagy nem is tudom ×D Meg úgy mindenki. Mondjuk lehet hogy nem is más csak annak tűnik :P | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 22 Feb. - 21:26 | |
| mindenki megváltozott de legalább ott a régi fórum hogy fel idézzük mien volt ott hú tényleg ez a fórum se fiatal már | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 22 Feb. - 22:10 | |
| áh igen a régi öreg fórum emlékszem anapi 200 hszekkel SasovalxDmeg msnen is amit leműveltünkxD annyira vicces volt ott minden,még senkinek se volt ennyi dolga,kicsik voltunk hijááányziiik | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|