꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Itachifan
Dani
Dínósbácsi
Sassy
Shanna
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzomb. 20 Feb. - 10:22

azt már nemtudtam megkérdezni hogy miért ^^' egy kicsit befagytam xD
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzomb. 20 Feb. - 10:40

De mi az a bexelés? XD
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzomb. 20 Feb. - 11:24

Sziiiiaaa Bultachos Volturi!! :D :^^: Hogy lehet téged becézni? :3 xD

Sassy írta:
Tényleg, érettségiről jut eszembe:D Idén mikor lesznek? :^^: Lusta vagyok megnézni:P
Május 3-4-5 magyar matek töri sorrendben azt hiszem. És szóbelin a mi osztályunk kezd június 14-én >.< Miért mi leszünk az elsőőők? Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 574382
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzomb. 20 Feb. - 18:27

a bexélés az a beszélés !!!! Kakuzu haladj a rövidítés korával Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 102733
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzomb. 20 Feb. - 19:11

De olyan béna! Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 483323
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzomb. 20 Feb. - 22:02

ezvan :^^: egyszer minden magyar szóra lesz valami felismerhető rövidítés Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 191601
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeSzomb. 20 Feb. - 22:35

De szupcsi lesz :D Mind1ik szavcsira lesz rövke :D Új nyelvcsi lesz X3

Brrr Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 1410785470 XD
Tudom am hogy nem csak csi-zve lehet rövidíteni xD A csi-zőket olyan szívesen tarkón vágnám :3 Suliban is hegyezgetem a körmeimet mikor hallom a p*csákat beszélgetni Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 514184
Ezt meg kellett osztanom XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeVas. 21 Feb. - 8:32

Húú, ez tiszta besza-behu! Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 274283
Itachifan
*
*
Itachifan

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeVas. 21 Feb. - 11:12

annyira nemtudok mit irni Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 102733 pedig kéne hogy tudjátok hogy ittvagyok Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 501700
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeVas. 21 Feb. - 12:10

Hát írd meg hogy itt vagy... XD
Amm észrevettétek hogy ez már a harmadik Csevegő? Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 763995
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeVas. 21 Feb. - 12:24

ha nem szólsz észre nem veszem Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 568962 pedig már a 8 . oldalon van ez is
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeVas. 21 Feb. - 12:34

Nekem is csak most tűnt fel.
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeVas. 21 Feb. - 12:36

jah jah :D és enyém az első hsz Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 918146
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeVas. 21 Feb. - 12:37

Szerintetek ebben is az enyém lesz az utolsó? Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 102733 XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeVas. 21 Feb. - 12:53

Ha igen, korlátozni foglak ˇˇ XD Azér' fogjad má magadat visszafele he' XD

Ha nincs téma, hozni kell egyet :3 Még akkor is ha értelmetlen XD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeVas. 21 Feb. - 22:24

Jó, akkor értelmetlen téma következik ×D
Voltam ma korcsolyázni :D Ehhez most tudni kell, hogy elméletileg tudok korcsolyázni, régebben versenyen is voltam ×D Erre meg ahogy odaértünk, szépen felvettük a korit, elkacsáztunk a pályáig, mindenki rápattant a jégre, én is ügyesen beléptem, semmi gond, aztán 2 méterrel arrébb seggre ültem. De csak úgy spontán ×D Nem tudom mitől, kiment a lábam alólam és olyat seggeltem hogy szerintem eltört a popóm ×D (Tudom hogy nem tud ×D) Úgy fáj Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 574382 Kész kínszenvedés leülni és aztán meg felállni ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 22 Feb. - 8:19

Én is voltam pénteken. Minden 2. héten megyünk sulival első órában... :D
Én a mai napig nem tudok rendesen menni, és megállni... Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 102733 És nem tudok egyenletes sebességgel menni... folyamatosan gyorsulok... A megállás is annyiból áll hogy jé korlát nekimegyek... Bár én nem estem. :^^:
Cápáztunk ami megint csak annyiból állt hogy sikeresen átjutok a pálya másik felére, majd 30km/h sebességgel nekib*szódok a falnak... Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 97853 Cegény jábujjam... Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 31212
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 22 Feb. - 14:21

Kézzel fékezz ne lábbal XD
Shanna, olyat már én is estem :D XD Még régen, kb 5.-ben volt Mikulásbulink a jégpályán és vagy hatan fogtuk egymás kezét és úgy koriztunk. És az egyik kanyarban mindkét lábam csak úgy hopp fel az orromig XD Nekem is fájt a s*ggem XD

Eszembe jutott róla valami és visszamentem nosztalgiázni a régi fórumra XD

Ita a régi fórumon a Szerelem topikban írta:
MeTaLmAcI(TeDDySüÜüNi,Itaßaci,ZëLLëR,Kaguya)üzenete:
mért temár csináltad koripálya közepén?xD

Tenkemaci*/KiSvaKKoOoNDD~GyijkoszTégja/KényszertenyésztettIzé üzenete:
há hogyne ˇ-ˇ xD

és kivel?XD várj kitalálomxDRéka?vagy Szabina?xD vagy Dei?xD

ja hát egyszerre tudod:roll:úgyis olyan nagy a koripálya xD

Jó volt felidézni XD Itt röhögtünk Dínóval, jól esett visszanézni kicsit XD Meg olvasni hogy hogyan d*gta meg Dani kezét valami kutya, meg az állatkínzás fejtegetése a Szerelem topikban meg ilyenek XD (Am még mindig van aki járkál oda, valami Ákos a Naruto-Arena topikban XD
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 22 Feb. - 17:03

Áhh...ha a betegség nem vitt el, akkor ez a mostani beztos elfog....szal Dínó, elkezdheted ásni a síromat, Koffeeyra hagyom az összes adósságomat....xD
Deh most komolyan, mért kellet törölni az én szívem büszkeségét? MIÉRT???!!!!! Valami nem odaillőt felrakott egy tag, erre az admin letörli....
Az egész ott kezdődött, h tegnap nem tuttam belépni, erre írja Lapunk.hu, hogy letiltották az oldit. Írok adminnak, erre ma olvasom a választ:

Az oldal már eredménytelenség miatt törlésre került.
admin

Na tudja, hová mennyen....több, mint 30 regisztrált tagom volt. Tök jó közösség jött létre. 20. voltam anime kategóriában, több, mint 38 ezer látogatóval...=(((

Komolyan minjá elpatkolok. Erre egy sz*ros kis kép miatt letörli az oldit. Nemis én raktam fel a képet, hanem fórumba lett beszúrva....
https://jigokunotobira.weebly.com/
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 22 Feb. - 18:34

Ez borzalmas, ellopták a szíved csücsökét! Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 775863
De most télleg ez szemétség... Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 274283 Bár nem ismertem, de biztos jó oldal volt... Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 97853
Ásom a sírod... tapasztalt vagyok benne, mert egyszer a hörcsögöm is eltemettem... Szegény Chester... Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 31212
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 22 Feb. - 18:48

Jigoku Mamono írta:
Az oldal már eredménytelenség miatt törlésre került.
admin
Ez milyen indok? Eredménytelenség... h*lyeség, nem tudok rá mást mondani, ez nem normális indok Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 568962
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 22 Feb. - 19:41

Eleve mit ért az alatt eredménytelenség?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 274283
H*lye kis p*cs... Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 4422
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 22 Feb. - 21:19

Én egyszer jártam csak sajnos az oldaladon... ilyen démonos-angyalos szerepjáték volt, ugye?
Szerintem reklamálj mindenképpen, ez nem éppen így szokott menni Valami figyelmeztető e-mail esetleg, az a minimum. Vagy ha büntetnek is rögtön, akkor tiltsa le 1-2 napra és akkor az egyben figyelmeztetés is, de hogy rögtön törölje az durva o.O Írjál nekik, azért gondolom sok munkád volt vele és fontos is volt neked :( *buksisimi* Ilyen se puszi se pá módszerrel azért nem kéne villognia a Lapunk.hu-nak, így nagy ívben elkerülik majd őket az emberek. Írd meg nyugodtan hogy nem fogod ajánlani senkinek így. Reklamálj, szerintem jogod van hozzá ezek után. Bár részleteket nem tudok, de ha tényleg egyetlen kép volt csak és előtte se volt semmi probléma, akkor mindenképp tedd szóvá ;)

Ja ééésssss
Koffeey írta:
Eszembe jutott róla valami és visszamentem nosztalgiázni a régi fórumra XD

Ita a régi fórumon a Szerelem topikban írta:
mért temár csináltad koripálya közepén?xD

há hogyne ˇ-ˇ xD

és kivel?XD várj kitalálomxDRéka?vagy Szabina?xD vagy Dei?xD

ja hát egyszerre tudod:roll:úgyis olyan nagy a koripálya xD

Jó volt felidézni XD Itt röhögtünk Dínóval, jól esett visszanézni kicsit XD Meg olvasni hogy hogyan d*gta meg Dani kezét valami kutya, meg az állatkínzás fejtegetése a Szerelem topikban meg ilyenek XD (Am még mindig van aki járkál oda, valami Ákos a Naruto-Arena topikban XD
LoooooooL már ×D Visszamentem én is ahogy ezt olvastam és rájöttem hogy hiányzik Saso ×D Azt hiszem a szerelmes topikban nézelődtem én is, de nem biztos, mindegy, a lényeg hogy a rasszizmusról volt talán szó és Saso kiállt amellett hogy nem mindegyik német vagy nem minden cigány sz*r csak a sz*r sz*r ×D És akkor nemtomki írta hogy nem kell besértődni ezen ×D És akkor hogy "Miért én most besértődtem?" Na itt már folyt az orromból a jegestea XXD Már előtte is kezdett, de ez volt a csúcspont ×D Így jó egy év után is olyanokat röhögtem itt magamban (ez már általánosságban is igaz ×D) Ennyi ikszdét se használtam még egy hsz-n belül :3
Szóval Sassy, nem tudnál lépni az ügyemben? (Tudom hogy nem de a remény hal meg utoljára x,x)

Nosztalgiázni is jó ott :D Magamat olvasni is olyan furcsa @.@ Olyan máshogy írtam vagy nem is tudom ×D Meg úgy mindenki. Mondjuk lehet hogy nem is más csak annak tűnik :P
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 22 Feb. - 21:26

mindenki megváltozott Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 721836 de legalább ott a régi fórum hogy fel idézzük mien volt ott Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 483323 hú tényleg ez a fórum se fiatal már Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 763995
Itachifan
*
*
Itachifan

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitimeHétf. 22 Feb. - 22:10

áh igen a régi öreg fórum Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 483323 emlékszem anapi 200 hszekkel SasovalxDmeg msnen is amit leműveltünkxD annyira vicces volt ott minden,még senkinek se volt ennyi dolga,kicsik voltunk Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 468935 hijááányziiik Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 990973
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 5 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
5 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: