꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Itachifan
Dani
Dínósbácsi
Sassy
Shanna
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 21:59

és ezt csak egyszer irtad le,vagy tobbszor is megszerkeztetted ezt a hszt?? xD látom az az emotikont ki is törölted Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 816374 de kár pedig az olyan jó volt Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 458933 bár én még nem használtam xD
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeKedd 16 Feb. - 22:13

Csak egyszer xD A Szerk. után ^^
Megpróbálom majd megint berakni, hátha engedelmes lesz és hagyni fogja magát használni :D
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 17 Feb. - 8:17

Most majd próbálj meg valami más kódot (vagy mit) neki... Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 102733
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 17 Feb. - 11:00

Koffeey írta:
DJ Tobi írta:
Koffeey avatarját kmegcserélte az aláírásával xD nem akarok szemét lenni de ott Saegiru olyan mint egy lány Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 714767 de lehet hogy csak az én érzékelem igy bocsi ^^'
Soha nem bocsátunk meg neked ezért az észrevételért Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 133235
Dehogyisnem, nem is haragszunk Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 697558
Szerintem kis dög rajta Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 360656 Nem köll őtet levá'tani :3
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 17 Feb. - 12:42

Kis dög? Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 501700 Inkább nagy! Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 643501
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 17 Feb. - 15:17

ki a dög???
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 17 Feb. - 16:46

Saeigru... Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 714767 Az a dög... Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 133235 XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 17 Feb. - 18:47

jah vágom,érthetetlenül olvastam Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 48616
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 17 Feb. - 19:02

Nem baj, én sem értem értem mért dög... Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 102733 Csak úgy az! Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 254999
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzer. 17 Feb. - 19:27

Hörrrrr Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 133235
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 8:51

Az én dögöm, szal :^^: .... amúgy engem nem emlékeztet lányra... Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 102733
https://jigokunotobira.weebly.com/
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 11:00

ÉéénnyiszakajokKojuszajáéjászt! Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Vymo9j //Help: Korus aláírást akar//
De az istenért se találok jó képeket (VK-s Senri Shiki és hasonszőrű társai)... olyan nehéz T^T
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 11:40

A Help nélkül ki nem találtam volna mit írtál oda... Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 102733 XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 11:42

Azért írtam oda Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 102733
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 11:44

Tudom... Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 102733 És nagyon köszönjük hogy odaírtad. Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 97853 Valamennyire érthető lett. XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 14:06

Shanna-chan írta:
ÉéénnyiszakajokKojuszajáéjászt! Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Vymo9j
Udemilyennyehészjóajáéjászképettajájni? Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 483323

Nekem lehet hogy vannak Shiki-s képeim (VK korszak XD) majd szétnézek ^^
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 14:13

Mojsztejzajzjújbeszjédjivaty? Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 274283
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeCsüt. 18 Feb. - 21:41

Töttyúl! Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 212874 ~tök cool
Shanna-chan írta:
ÉéénnyiszakajokKojuszajáéjászt! Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Vymo9j //Help: Korus aláírást akar//
De az istenért se találok jó képeket (VK-s Senri Shiki és hasonszőrű társai)... olyan nehéz T^T
Sasori esetleg? Olyan képekre gondolok ami fanart és annyira nem kimondottan Sasoris. Meg van még pár vöröskés képem, a Képek topikba rakok neked mindjárt, hátha találsz jót:D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimePént. 19 Feb. - 11:48

Nyöm kjúl! Mjég tyjak nyem ijsz gjúd! Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 280351 //Nem cool! Még csak nem is good!// XD
Itachifan
*
*
Itachifan

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimePént. 19 Feb. - 19:37

mostanában olyan unalmas itt minden,de nem baj legalább sokmindenről nemmaradokle :pacsit!:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimePént. 19 Feb. - 19:59

Ez a suli hibája! Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 775863 XD
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimePént. 19 Feb. - 21:31

Meg azé hogy senki nem mond semmi érdekeset. Vagyis hát semmi érdekes nem történik valószínűlegXD Mondanék én de velem se...
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimePént. 19 Feb. - 22:29

jah bexeltem ma kisameval és azt mondta hogy azéert nem tud feljonni és irni,mert el van toltva a géptől XD :(
Sassy
*
*
Sassy

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimePént. 19 Feb. - 22:33

Rossz félévi? Vagy miért?
Ez különben olyan baromság szerintem Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 102733 Én sose voltam eltiltva még ha sz*r jegyeim voltak is. Mégis jó lett az érettségimXD Én max korlátoznám a géphasználatot, nem eltiltanám tőle a gyereket. Még annyira se tud koncentrálni esetleg, mert arra gondol hogy gépezni akar. Legalábbis én így lennék vele, lévén szájberkocka:D (Na azér' nem annyiraˇˇ)
Tényleg, érettségiről jut eszembe:D Idén mikor lesznek? :^^: Lusta vagyok megnézni:P
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitimeSzomb. 20 Feb. - 8:32

Ez egy hülyeség! A gyereknek ott kell maradnia! Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 483518 Nem lehet eltiltani... Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 392785
És szerencsés vagyok soha nem vagyok eltiltva... :D Ez kb annyira hülyeség, mint amikor a tanárok néhány ember hülyeségéért, kib*sznak az egész osztállyal... Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 97853
Cs*sszék meg olyankor... Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 574382 XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 4 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
4 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: