| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 16 Feb. - 21:59 | |
| és ezt csak egyszer irtad le,vagy tobbszor is megszerkeztetted ezt a hszt?? xD látom az az emotikont ki is törölted de kár pedig az olyan jó volt bár én még nem használtam xD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 16 Feb. - 22:13 | |
| Csak egyszer xD A Szerk. után ^^ Megpróbálom majd megint berakni, hátha engedelmes lesz és hagyni fogja magát használni :D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 17 Feb. - 8:17 | |
| Most majd próbálj meg valami más kódot (vagy mit) neki... | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 17 Feb. - 11:00 | |
| | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 17 Feb. - 12:42 | |
| Kis dög? Inkább nagy! | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 17 Feb. - 15:17 | |
| | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 17 Feb. - 16:46 | |
| Saeigru... Az a dög... XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 17 Feb. - 18:47 | |
| jah vágom,érthetetlenül olvastam | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 17 Feb. - 19:02 | |
| Nem baj, én sem értem értem mért dög... Csak úgy az! | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 17 Feb. - 19:27 | |
| Hörrrrr | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Feb. - 8:51 | |
| Az én dögöm, szal :^^: .... amúgy engem nem emlékeztet lányra... | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| |
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Feb. - 11:40 | |
| A Help nélkül ki nem találtam volna mit írtál oda... XD | |
|
| |
Shanna
Neme :
| |
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Feb. - 11:44 | |
| Tudom... És nagyon köszönjük hogy odaírtad. Valamennyire érthető lett. XD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Feb. - 14:06 | |
| - Shanna-chan írta:
- ÉéénnyiszakajokKojuszajáéjászt!
Udemilyennyehészjóajáéjászképettajájni? Nekem lehet hogy vannak Shiki-s képeim (VK korszak XD) majd szétnézek ^^ | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Feb. - 14:13 | |
| Mojsztejzajzjújbeszjédjivaty? | |
|
| |
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Feb. - 21:41 | |
| Töttyúl! ~tök cool - Shanna-chan írta:
- ÉéénnyiszakajokKojuszajáéjászt! //Help: Korus aláírást akar//
De az istenért se találok jó képeket (VK-s Senri Shiki és hasonszőrű társai)... olyan nehéz T^T Sasori esetleg? Olyan képekre gondolok ami fanart és annyira nem kimondottan Sasoris. Meg van még pár vöröskés képem, a Képek topikba rakok neked mindjárt, hátha találsz jót:D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 19 Feb. - 11:48 | |
| Nyöm kjúl! Mjég tyjak nyem ijsz gjúd! //Nem cool! Még csak nem is good!// XD | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 19 Feb. - 19:37 | |
| mostanában olyan unalmas itt minden,de nem baj legalább sokmindenről nemmaradokle :pacsit!: | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 19 Feb. - 19:59 | |
| Ez a suli hibája! XD | |
|
| |
Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 19 Feb. - 21:31 | |
| Meg azé hogy senki nem mond semmi érdekeset. Vagyis hát semmi érdekes nem történik valószínűlegXD Mondanék én de velem se... | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 19 Feb. - 22:29 | |
| jah bexeltem ma kisameval és azt mondta hogy azéert nem tud feljonni és irni,mert el van toltva a géptől XD :( | |
|
| |
Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 19 Feb. - 22:33 | |
| Rossz félévi? Vagy miért? Ez különben olyan baromság szerintem Én sose voltam eltiltva még ha sz*r jegyeim voltak is. Mégis jó lett az érettségimXD Én max korlátoznám a géphasználatot, nem eltiltanám tőle a gyereket. Még annyira se tud koncentrálni esetleg, mert arra gondol hogy gépezni akar. Legalábbis én így lennék vele, lévén szájberkocka:D (Na azér' nem annyiraˇˇ) Tényleg, érettségiről jut eszembe:D Idén mikor lesznek? :^^: Lusta vagyok megnézni:P | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 20 Feb. - 8:32 | |
| Ez egy hülyeség! A gyereknek ott kell maradnia! Nem lehet eltiltani... És szerencsés vagyok soha nem vagyok eltiltva... :D Ez kb annyira hülyeség, mint amikor a tanárok néhány ember hülyeségéért, kib*sznak az egész osztállyal... Cs*sszék meg olyankor... XD | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
|
| |
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|