| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Feb. - 17:16 | |
| Én igen....... mentem át az úton és ott, azon a szörnyűséges helyen abban a szörnyűséges pillanatban ráléptem pontosan arra a lábfejnyi jegecskére és úgy hanyatt vágódtam hogy azt se tudtam mi van Csak mondom az előbb még nem az eget láttam hanem egy panelt... Szerencsére nem volt nagy forgalom és életben maradtam, meg nem is látták annyira sokanXD Bár megköszöntem volna ha Saso hamarabb segít felkelni onnan és nem fekszek mint egy elütött béka az út közepén (De neem, előbb az elejtett telefont kellett felvenni és letörölni róla azt a pici latyakot, én nem vagyok olyan fontosˇˇ) | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Feb. - 17:43 | |
| Legalább a te telefonod volt? XD Mert akkor nézd úgy hogy menteni akarta a menthetőt mert azt hitte neked már annyi Ha meg nem hát akkor csak kedves volt és figyelmes XD De nem ütötted meg magad? D: Követted Tütüke példáját XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Feb. - 17:56 | |
| régen volt ekkora nagy hó itt Mo-n halljátok-e xD csak már ugy Márciusra jólenne ha elkezdene olvadozni | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Feb. - 17:59 | |
| Még énsem estem Am meg most egész héten nem kel mennem suliba Nem tökéletes,mert beteg vagyok,és mindig elkell kérnem a házit,de én a betegségnek mindig megpróbálom a jó oldalát nézni Bár mondjuk most már egész jól vagyok szval |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Feb. - 18:00 | |
| Tudtommal Koffeey pont azt akarja hogy legyen még hó, hogy a babájával (a BJD babájával ˇˇ) majd csinálhasson havas képeket! :^^: :D Bár én már nem akarok havt... (direkt írtam "havt") Nekem is tulajdonképpen semmi bajom nap közben, de mégis maradok! XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Feb. - 18:04 | |
| Akkor ezzel ezekszerint nem vagyok egyedül ^^ Én szeretem a havat..De nekem nem baj ha még egy kicsit marad :3 Am meg most keztem egy csajt áttéríteni a SOUTH PARK YAOIRA 8Mert yaoifan,de nem tudja,h van yaoi Sp-ben is :3 |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Feb. - 18:31 | |
| Te egy gonosz ember vagy számomra... A Yaoi-t terjeszted... XD Ne üss meg! | |
|
| |
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Feb. - 18:34 | |
| én is estem már pedig vigyáztam de a tükör jég erősebb volt és el estem . a hó tűnjön el végre mert már túl sok volt belőle (hetente esett ) KINata-chan ne kezd a yaoit megint pls. | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Feb. - 18:54 | |
| De megütlek Dínó,meert énegy gonosz és szadios emberke vagyook Nem kezdek én semmit sem,csak,elmondtam,na *elbújik xDDD* |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Feb. - 19:15 | |
| Az eddigi pusztításaidat látván, erre már rájöttem... NE ÜSS MEG! :neeeh: XD | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Feb. - 19:45 | |
| Pusztításaim? Arra gondolsz amikor kicsináltalak az AntiHinázásod miatt,és amikor Tobit is ütlegeltem ugyanemiatt |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Feb. - 20:10 | |
| :neeeh: Basszus ez mérges... Meg fog ütni! Megint... XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Feb. - 21:43 | |
| KINata nem ujrakezdi,hanem folytatja,amugy én is szeretem a havat csak későre ért ide.December és Januárban hol volt?????? | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 15 Feb. - 22:00 | |
| Innen meg már menjen eeeel Ha holnap is veszélyességi pótlék fejében kell suliba mennem, akkor mérges leszek Mert tegnap is esett este ilyen vizes sz*r hó és az fagyott a járdára meg az útra meg mindenhova >.< | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 16 Feb. - 8:40 | |
| | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 16 Feb. - 8:47 | |
| Tarts ki!Ne haalj meeeg TARTS KI! :gyere: Menekülj Dínóó :>}: |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 16 Feb. - 13:20 | |
| Híííííj!!! Amíg én meghalok addig te gyógyulj meg Jigoku! :D Megyek meghalni... | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 16 Feb. - 17:01 | |
| Majd igyexek....az 5 Naruto manga amit kölcsönbe kaptam, segít megmaradni...xD:D | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 16 Feb. - 17:37 | |
| Most betegszik le mindenki? Én is csak most lábalok már kifelé (bár ettől függetlenül ott kuksolok suliban... sok volt már a hiányzás és nem ártana érettségizni ) meg Dínó is beteg volt nemrég... | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 16 Feb. - 18:20 | |
| És egy órán át csevegtem Itával! XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 16 Feb. - 20:07 | |
| erre aztán igencsak büszke lehetsz Koffeey avatarját kmegcserélte az aláírásával xD nem akarok szemét lenni de ott Saegiru olyan mint egy lány de lehet hogy csak az én érzékelem igy bocsi ^^' ő bejelenteném hogy a nagy sárgák emotikonoknál s nxalakodostól jobbra az nem mukodik "-_- <--- ez az alapja az emotikonnak :) | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 16 Feb. - 20:12 | |
| Hát jól elvoltam na... Valahogy... szerintem is... És télleg nem működik a kis... szemét. De hogy mért nem?! | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 16 Feb. - 20:15 | |
| te beteg vagy Kakuzu O.o??????? valahogy tagoltan irtál most hszt ^^ | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 16 Feb. - 20:18 | |
| Hát szépen elválasztva válaszolok mindenre... XD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 16 Feb. - 21:15 | |
| - DJ Tobi írta:
- Koffeey avatarját kmegcserélte az aláírásával xD nem akarok szemét lenni de ott Saegiru olyan mint egy lány de lehet hogy csak az én érzékelem igy bocsi ^^'
Soha nem bocsátunk meg neked ezért az észrevételért Dehogyisnem, nem is haragszunk Most akarok újat csinálni de Picnik meghaaaalt D: Átmenetileg... de nekem most kell >,< ~Jó lesz mindjárt, jó lesz mindjárt, úgyisjóleszmindjárt~ Az emotikont mindjárt megszerelem :D Szerk.: Jól van, csak meg AKARTAM szerelni de nem hagyta magát ˇˇ | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
|
| |
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|