꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Itachifan
Dani
Dínósbácsi
Sassy
Shanna
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 27 Feb. - 13:39

HOJT! Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 196731
Vissza az elejére Go down
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 27 Feb. - 18:52

Koffeey visszaelőzőtt a hsz-oknál Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 458933 de én ezt nem hagyo...... !!!! BUMMM!!!! ---(~.~)--> auuu! a fájdalom felulemelkedett Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 483323

lényeg Koffeey a tiéd trón,itt a jogar meg a korona :D XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 27 Feb. - 20:11

Övé a trón?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 274283 Én vezetek hsz-ekben he! Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 280351
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 27 Feb. - 22:19

Milyen felfoghatatlan dolog ez... pedig alig írsz... ×D

Előre is boldog szülinapot Dínóó! Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 156873 Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 156873 Csak mert holnap lehet hogy nem leszek... szóval most mondom :3 Sok pusz~! Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 73542
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeSzomb. 27 Feb. - 22:34

aztaz elb*szott lóölő hétszentségit O_O" te meg mikor irtál ennyit??? meddig voltam távol????akkor ugy tunik hogy kakuzué a trón Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 191601 b*sszus jósokáig távol voltam akkor Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 102733
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeVas. 28 Feb. - 9:52

Köfi Shanna! Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 729914

Hát én csak unatkozok, ezért írok. :D

Életemben először válaszoltak nekem YouTube-on! Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 580731 XD
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeVas. 28 Feb. - 13:50

Gratu hozzá, Dínó. Jah, meg még 1x heppi bőszdéjt neked!:D
//Jaj, de elegem van angolból....xD- heti 16 angolóra+ 1, mert ofői óra is mindig angol-> angol nyelvi előkészítőxD//
Hát, hszszámoknál ott kullogok a végén, de nem baj:D
https://jigokunotobira.weebly.com/
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeVas. 28 Feb. - 17:26

Csak ma 14 ezret kaptam szülinapomra Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 729914

Heti 16 angol?! Szeretem az angolt, de ennyi óra mellett már a pokolra kívánnám... Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 102733
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeVas. 28 Feb. - 17:37

Dicsekedjél, hátha valaki kirabol :D XD
Én is nagyon szeretem az angolt, de 16 már necces... unnám tuti XD
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeVas. 28 Feb. - 19:39

De most akkor van vagy... 2,3 angolod?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 274283
Itachifan
*
*
Itachifan

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeVas. 28 Feb. - 19:56

képzeljétek gyerekek pénteken lesz pcm:3 de holnap már megveszem a 2 fekete bogyeszt^^
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeVas. 28 Feb. - 20:14

Az micsoda? o.o Meg a két fekete bogyesz? ^^'
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeVas. 28 Feb. - 21:18

PC-d? Azaz számítógéped? Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 501700
Fekete bogyesz?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 274283 A meg mi?!
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 1 Márc. - 15:15

xD Napi kb 3 angolom vanxD De már tök jó vok angolból. Egy félév alatt tanultam annyit, mint kb eddig 6 év alatt.....elég durva... Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 102733 Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 102733 Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 102733
https://jigokunotobira.weebly.com/
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 1 Márc. - 15:23

Koffeey írta:
Az micsoda? o.o Meg a két fekete bogyesz? ^^'

Piercing gyerekekxD haladjatok a korral˘˘ a két fekete bogyesz az ékszerem formája˘˘(2 fekete golyó)és már megis vannak:3 pénteken szúrjáák: D ugybefogdagadnia pofámxD harcsaszámlesz kb 2 napigxDbár nem biztos,remélem nemxD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 1 Márc. - 17:42

Ahaaaa :D *megvilágosodás* XD Én is gondolkoztam már rajta... de még nagyon hadilábon állok vele XD
Nem hiszem hogy bedagadna, annyira nagyon legalábbis nem szokott (:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 1 Márc. - 17:52

Eddig nem tetkót tervezgettél? Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 501700
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 1 Márc. - 18:37

Ő fontos nagyon az osztályomból teccik valaki de viszont ő meg utál de a mai napon hazáig kisért akkor ez most mi??? Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 763995 anyu azt monta hogy nem meri megmondani
Itachifan
*
*
Itachifan

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 1 Márc. - 18:52

Dínósbácsi írta:
Eddig nem tetkót tervezgettél? Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 501700

Nem Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 568190 fuj méghogy órákig döfködjenek tűvel Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 133235

am Karii nekem azt mondták hogy aki nekem fogja csinálni,nála mindig mindenkinek nagyon bedagadxDdeháát kérte h had ő csinálhassa ,megbízok benne h nekem nemfogja nagyon bedagiztatni:)
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 1 Márc. - 18:59

naruto-kun123 írta:
Ő fontos nagyon az osztályomból teccik valaki de viszont ő meg utál de a mai napon hazáig kisért akkor ez most mi??? Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 763995 anyu azt monta hogy nem meri megmondani

mert anyud nem szeretné ha fiúkkal kikezdenél
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 1 Márc. - 19:38

Hát 123 nem tom, ha akarod akk mond meg a srácnak,... Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 102733 XXD
Ita én Koffeey-nek mondtam, hogy ő tervezgetett tetkót, nem te... XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeHétf. 1 Márc. - 20:54

Terveztem, meg gondolkozok rajta most is, de akkor már inkább piercing... azt vissza lehet csinálni ha mégse tetszik XD Meg nincs akkora esélye hogy elrontják...
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeKedd 2 Márc. - 7:51

A tetkót is el lehet valahogy távolíttatni, nem? Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 243759
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeKedd 2 Márc. - 15:05

már 13 éve fiú vokk nem lány ezt ojan nehéz felfogni?? Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 2097129697 Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 2097129697
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitimeKedd 2 Márc. - 15:19

naruto-kun123 írta:

hát probálj közeledni felé és kedveskedni neki :D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 7 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
7 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: