| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 27 Feb. - 13:39 | |
| HOJT! | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 27 Feb. - 18:52 | |
| Koffeey visszaelőzőtt a hsz-oknál de én ezt nem hagyo...... !!!! BUMMM!!!! ---(~.~)--> auuu! a fájdalom felulemelkedett lényeg Koffeey a tiéd trón,itt a jogar meg a korona :D XD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 27 Feb. - 20:11 | |
| Övé a trón?! Én vezetek hsz-ekben he! | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 27 Feb. - 22:19 | |
| | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 27 Feb. - 22:34 | |
| aztaz elb*szott lóölő hétszentségit O_O" te meg mikor irtál ennyit??? meddig voltam távol????akkor ugy tunik hogy kakuzué a trón b*sszus jósokáig távol voltam akkor | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 28 Feb. - 9:52 | |
| Köfi Shanna! Hát én csak unatkozok, ezért írok. :D Életemben először válaszoltak nekem YouTube-on! XD | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 28 Feb. - 13:50 | |
| Gratu hozzá, Dínó. Jah, meg még 1x heppi bőszdéjt neked!:D //Jaj, de elegem van angolból....xD- heti 16 angolóra+ 1, mert ofői óra is mindig angol-> angol nyelvi előkészítőxD// Hát, hszszámoknál ott kullogok a végén, de nem baj:D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 28 Feb. - 17:26 | |
| Csak ma 14 ezret kaptam szülinapomra Heti 16 angol?! Szeretem az angolt, de ennyi óra mellett már a pokolra kívánnám... | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 28 Feb. - 17:37 | |
| Dicsekedjél, hátha valaki kirabol :D XD Én is nagyon szeretem az angolt, de 16 már necces... unnám tuti XD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 28 Feb. - 19:39 | |
| De most akkor van vagy... 2,3 angolod?! | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 28 Feb. - 19:56 | |
| képzeljétek gyerekek pénteken lesz pcm:3 de holnap már megveszem a 2 fekete bogyeszt^^ | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 28 Feb. - 20:14 | |
| Az micsoda? o.o Meg a két fekete bogyesz? ^^' | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 28 Feb. - 21:18 | |
| PC-d? Azaz számítógéped? Fekete bogyesz?! A meg mi?! | |
|
| |
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Márc. - 15:15 | |
| | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Márc. - 15:23 | |
| - Koffeey írta:
- Az micsoda? o.o Meg a két fekete bogyesz? ^^'
Piercing gyerekekxD haladjatok a korral˘˘ a két fekete bogyesz az ékszerem formája˘˘(2 fekete golyó)és már megis vannak:3 pénteken szúrjáák: D ugybefogdagadnia pofámxD harcsaszámlesz kb 2 napigxDbár nem biztos,remélem nemxD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Márc. - 17:42 | |
| Ahaaaa :D *megvilágosodás* XD Én is gondolkoztam már rajta... de még nagyon hadilábon állok vele XD Nem hiszem hogy bedagadna, annyira nagyon legalábbis nem szokott (: | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Márc. - 17:52 | |
| Eddig nem tetkót tervezgettél? | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Márc. - 18:37 | |
| Ő fontos nagyon az osztályomból teccik valaki de viszont ő meg utál de a mai napon hazáig kisért akkor ez most mi??? anyu azt monta hogy nem meri megmondani |
|
| |
Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Márc. - 18:52 | |
| - Dínósbácsi írta:
- Eddig nem tetkót tervezgettél?
Nem fuj méghogy órákig döfködjenek tűvel am Karii nekem azt mondták hogy aki nekem fogja csinálni,nála mindig mindenkinek nagyon bedagadxDdeháát kérte h had ő csinálhassa ,megbízok benne h nekem nemfogja nagyon bedagiztatni:) | |
|
| |
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Márc. - 18:59 | |
| - naruto-kun123 írta:
- Ő fontos nagyon az osztályomból teccik valaki de viszont ő meg utál de a mai napon hazáig kisért akkor ez most mi??? anyu azt monta hogy nem meri megmondani
mert anyud nem szeretné ha fiúkkal kikezdenél | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Márc. - 19:38 | |
| Hát 123 nem tom, ha akarod akk mond meg a srácnak,... XXD Ita én Koffeey-nek mondtam, hogy ő tervezgetett tetkót, nem te... XD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Márc. - 20:54 | |
| Terveztem, meg gondolkozok rajta most is, de akkor már inkább piercing... azt vissza lehet csinálni ha mégse tetszik XD Meg nincs akkora esélye hogy elrontják... | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 2 Márc. - 7:51 | |
| A tetkót is el lehet valahogy távolíttatni, nem? | |
|
| |
Vendég Vendég
| |
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 2 Márc. - 15:19 | |
| - naruto-kun123 írta:
- Ő fontos nagyon az osztályomból teccik valaki de viszont ő meg utál de a mai napon hazáig kisért akkor ez most mi??? anyu azt monta hogy nem meri megmondani
hát probálj közeledni felé és kedveskedni neki :D | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
|
| |
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|