꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 1 Május - 12:57 | |
| Fincsel együt | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 1 Május - 20:06 | |
| Jha votam,de nem nagy izé,volta lokális polgárvédelmis verseny és kijutottunk a megyeire de ott csak 3.ak lettunk mert rontottunk 1 állomást azt ennyi ^^' | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 3 Május - 18:28 | |
| Nem rossz az a harmadik hely se Na, én meg letudtam a magyart >,< Kicsit nehéz volt... főleg a fogalmazás rész... de végülis írtam 6 oldalt xD Remélem azért jó lesz (: Holnap meg matek D: Utána töri... aztán szombaton angol | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 3 Május - 18:37 | |
| Jah ezek az éretségik ..... A bátyáméknak meg éretségi szünet -.-' Halo emberek!!!!! Leáll a forum Tessék írni :) (Ez nem parancs volt,akinek nincs ideje,hát nincs,van ilyen :D ) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 3 Május - 20:41 | |
| Akkor... ˇˇ Avatar pont akkor változtatta meg a skinemet amikor száltam ki az Elegy-mből, és így befagytam hiába fagyaztott ki Pocok, meg hiába ölt meg, nem tudtam se megmozdulni, se meghalni a kamera pedig a kocsit mutatta (Tudom hogy ebből semmit nem értetek XD) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 3 Május - 21:39 | |
| öh...... Jah xDValami értelmesebb dolgot valaki??? haa,? :^^: | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 4 Május - 10:14 | |
| De hát ez is értelmes... :Đ Nem tudtam megmozdulni, mert befagytam >< | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 4 Május - 11:24 | |
| Dei hogy sikerült a matek ? :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 4 Május - 12:56 | |
| Fúúúú... nehéz volt A föld alá szidtam azt aki összeállította XD Olyan sz*r pepecselős nehéz feladatok voltak :/ Még jó hogy az utsó 3-ból egyet ki lehet hagyni, mert a 18-asba bele se tudtam kezdeni... jól kikaptuk :S A töribe már bele se merek gondolni | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 4 Május - 16:41 | |
| ihh az kemény XD remélem jövőre megkegyelmeznek nekünk :D
azt hallottam hogy magyarból az érvelős nagyon bonyolult volt, haveromnak csak 30 percbe az telt hogy felfogta a feladatot XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 4 Május - 19:14 | |
| Hát nekem többe @,@ XD Azt írtam végülis, az érvelést Mert a másik kettő is bonyolult volt xD Az összehasonlításnál azt se tudtam mit kéne írni. Valami stilisztika meg mit tudom én X'D De tényleg 40 perc az azzal ment el hogy ültem és olvasgattam a feladatot. Nem írtam semmit XD De kb senki a teremben xD Pont Pásztor volt bent velünk akkor, úgyhogy legalább röhögtünk a semmin... de aztán csak összejött :D Írtam 6 oldalt XD És kijöttem egy olyan órával a vége előtt... remélem azért jókat írtam XD | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 4 Május - 20:38 | |
| látom punnydás van nagyon mindenkinél érettségit tesóm is monda hogy nagyon nehéz lett matekról még nem hallottam de a magyarral szívott ő is. Én meg délutánonként este hétig sz*pok a suliban és hulla vagyok. | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 4 Május - 21:07 | |
| te hova jársz? vmi katona suliba? legtöbb iskolában 5 után nincs tanítás | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 4 Május - 21:41 | |
| de nálunk van sajnos kész is vagyok tőle amúgy faipari | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 5 Május - 11:12 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 5 Május - 11:55 | |
| Hát könnyűnek azért nem mondanám, de határozottan nem volt annyira nehéz mint amennyire vártam az eddigiek után XD Hát hogy az összes téma mi volt azt nem tudom, nem emlékszek mindre xD A két egyetemes a görög hitvilág és a nők helyzete az első vh után. A görögöset írtam :3 Magyarokból rövidnek volt a rendszerváltás, az 1848-49 szabadságharc, meg a harmadik nem tudom xD Talán a dualizmus... A rendszerváltást írtam nagy nehezen, de sokáig bele se fogtam xD Hosszúak pedig a honfoglalás kori magyarok, a két világháború közti konszolidáció és..... éééés.... nem tudom XD A honfoglalóst írtam (: | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Május - 10:05 | |
| LOL!XD A rendszerváltás nekünk is volt:D Csak nem esszének, hanem a tesztben. Meg néztem most a tieteket, ilyen jelenkori környezetes feladat is volt. Csak nem ilyen kőolajos. Ahogy nézegetem azért én jobban jártam azzal a tavalyivalXD Ja és rendszerváltás, Saso meg azt húzta szóbelinXD Emlékszek hogy örült neki...azt kb pont nem nézte átXD De aztán csak összehozta... én bezzeg nem pedig még jó témát is húztam, MátyástT.T 78% lett mindenestől Övé meg 90 akármennyi...ahoz képest hogy miután túl voltunk rajta én úgy éreztem hogy ment, ő úgy hogy nem... Shanna ott máré n is voltaaaaam:D Jó mi?:D Tetszett nekem is. Hol vagytok, melyik városban? Stein, kipróbáltam azt a cuccostXD | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Május - 16:17 | |
| nagyon beteg mi? :D
megírtam én is ma az angolt. Olyan volt amire számítottam... atomkönnyű :D megnéztük itthon a megoldásokat és összesen 5 hibám volt, plusz nemtudom mennyit vonnak majd le a fogalmazásnál. de az 5ös simán megvan, a százalékra hajtok csak, 90 felett kell hogy legyen | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 6 Május - 21:35 | |
| Mi még mindig nem X'D Szerintem majd ha letudtam minden sz*rt és lesz normálisan időm ideülni xD Könnyű volt az angol? :D Végre az egyik legalább xD Mik voltak? - Sassy írta:
- LOL!XD A rendszerváltás nekünk is volt:D Csak nem esszének, hanem a tesztben. Meg néztem most a tieteket, ilyen jelenkori környezetes feladat is volt. Csak nem ilyen kőolajos. Ahogy nézegetem azért én jobban jártam azzal a tavalyivalXD
Ja és rendszerváltás, Saso meg azt húzta szóbelinXD Emlékszek hogy örült neki...azt kb pont nem nézte átXD De aztán csak összehozta... én bezzeg nem pedig még jó témát is húztam, MátyástT.T 78% lett mindenestől Övé meg 90 akármennyi...ahoz képest hogy miután túl voltunk rajta én úgy éreztem hogy ment, ő úgy hogy nem... :O lol XD De hogy sikerült neki jóra ha egyszer nem tudta? Segítsen már nekem is XD Félek a szóbeliktől xD Adjon pár tippet XXD | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 7 Május - 9:16 | |
| hát a szokásos :D olvasott szöveg, nyelvhelyesség, íráskészség, hallott szöveg értése a magnó olyan könnyű volt, hogy rögtön első alkalommal már írtam mindent, a 3 feladatból 1szer volt 1 kérdésnél hogy nem tudtam egyből :D de 2.jára se XD azt senki se tudta... végén kiderült
az olvasott szöveg is könnyű volt, viszont a nyelvhelyességnél figyelj majd a többesszámra mert így rontottam el egy has/have -et
íráskészség is könnyű volt rövid : álláshirdetésre jelentkezel tévéreklámhoz hosszú : barátod önkéntes munkát akar vállalni és tőled kér segítséget, még listát is adtak hogy miket lehet végezni | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 7 Május - 21:24 | |
| Remélem holnap is könnyű lesz... ettől már félek T^T Érdekes módon az érettségiknél nem izgultam, pedig általában összeszorul a gyomrom xD De most nem. A holnaptól viszont félek >,< Mondjuk a szóbelitől ott is Nem tudom, általában mindenki az írásbelin parázik és legyint a szóbelire, én meg pont azon görcsölök :S ...ott szemtől szemben vagyok hülye ha hülye vagyok XD Írásbelin legalább nem szembesülök a javító tanárral XXD :S :S :S Szorítsatok légyszi!! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 8 Május - 9:58 | |
| ezaz megvan az aka köppenyem |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 8 Május - 13:29 | |
| Na ebből látszik hogy nem olvasod el azt amit előtted írtak... Egy r*hadt szót nem fűztél ehhez hozzá XD Ammúgy szorítunk Koffey ˇˇ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 8 Május - 17:17 | |
| Na megvolt Lezsibbadt az agyam @,@ Dee viszonylag talán... jónak érzem, remélem tényleg az lesz XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 9 Május - 9:03 | |
| bakker engem nem nagyon érdekelnek a vizsgák jönnek amikor jönnek ,amúgy ez nem narutorol szol egy darab topic sem mindeggyigből csevegő lett THIS IS SPARTAAAAAA amúgy megjött a 20as réz műbránerem is amit múlt héten rendeltem ebayról |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|