꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 8 Jún. - 14:39 | |
| |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 8 Jún. - 15:28 | |
| lol, tényleg! XD Sassy hsz-ét még nem olvastam, azóta viszont már Neo is írt, és ugye Sassy hsz-ét hozta be először | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Jún. - 8:50 | |
| Hát az... Tegnap egész délután ment a ventilátor... Az egyik ismerősöm meg mesélte MSN-en, hogy neki a gépén befulladt a táp ventilátora, és úgy hűti a gépet hogy egy lábasban megfagyasztja a vizet, és azt ráteszi a gép tetejére XD Na kb ilyen az idő, Shanna XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Jún. - 13:30 | |
| Olyannn... gatyaszottyasztó idő van :D Az a tipikus kimész-az-ajtón-és-orrbavág-a-meleg idő van, amikor akárhova mész, mire hazaérsz úgy le vagy izzadva mintha maratont futottál volna. Amikor áll a hőség és nem kapsz levegőt :imdead: *Koffeey utálja a 25° fölötti hőmérsékletet* | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Jún. - 18:47 | |
| Ma voltunk osztály kirándulni,lementunk egy kis tóhoz,azt annyit furodtunk,le is égtunk(tudjátok a hátunk arcunk lábunk xD ) azt tiszta fáradt vok -.- Szal nemhiszem hogy ma leszek fennt még :) | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Jún. - 20:37 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 11 Jún. - 15:01 | |
| Köszke :P pihentem xD Valaki valamit,írni esetleg? O.o | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 11 Jún. - 16:20 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 11 Jún. - 16:45 | |
| Gyűűűlölöm ezt a meleget Elmondhatatlanul utálom | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 11 Jún. - 19:47 | |
| Jah én is utálom :/ Főleg hogy fel vok égve vagy le mit tom én Szinte lángol a hátam | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 11 Jún. - 19:51 | |
| Én lementem kb 5 percre beszélgetni barátnőmmel a ház elé és most ég a bal vállam, ami a nap felé volt közben O___________o Ki se szabad már menni, még boltba se naptej nélkül X'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 11 Jún. - 21:08 | |
| Hehe,mi 11-től 16 óráig fürodtunk 10-15 perces szünetekkel meg egy fél órással,akkor ettünk szalonnát sonkát paprikát hagymát...stb. Jah és hiradoban naon mondják Borsod megyét,hogy az árvíz naon nagy volt.Veletek arra fele minden rendben? O.o | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 11 Jún. - 21:21 | |
| Igen, mi panelmanók vagyunk X3 Bár a Sajó viszonylag közel van, de jóval lejjebb, úgyhogy biztonságban vagyunk a magunk részéről. Kicsivel arrébb, a vasútállomás felé lakókra ez már nem igaz sajnos, legutóbb az egész kertjükben méteres víz állt ^^' Meg Edelény is itt van nem messze, ott van nagy víz még. Meg Felsőzsolca, meg ezek, amiket mondanak a híradóban is. A meleget tekintve... én hajlok a vámpír életmód felé xD Majd csak estefelé merészkedek ki X'D Bár az sem jó, a többi vérszívó (értsd; szúnyog) elevenen fal fel | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 11 Jún. - 21:45 | |
| Akk örülök,hogy nem mosott el titeket a víz :^^: Jah,nappal a nap,este a szunyog :/ | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 11 Jún. - 23:18 | |
| Az egész Földön kánikula van?Oo; Csak mert itt is jó kis párás, fullasztós... pooonnnt ami nagy árvíz idején kell Szaporodjon a szunycsi meg rohadjon a víz~.~ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Jún. - 8:44 | |
| "Még nappal van me nj te" XD Szerk.: Menj, és ne meny X'D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Jún. - 12:21 | |
| Szőrszálhasogatok, de a menyeddel nem tudok megbarátkozni xD MÖ.ENY.JÖ., MENJ :ikillu: XD Jaj az összes bogarat úgy utálom... este is berepkednek ilyen muslicaszerűségek, de nem megy el ha elzavarom mert pofátlan nyomorék, úgyhogy agyon kell nyomni. De hova száll? A képernyőre természetesen, úgyhogy most is két bogármaradék díszeleg rajta Meg egy van a billentyűetrész alatt is, most akarom letörölni... hülye bénák | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Jún. - 13:13 | |
| úgy látszik én szeretem csak a kánikulát | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Jún. - 13:46 | |
| | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Jún. - 13:50 | |
| áh pedig olyan jó a meleg lehet starndolni és nem kell 20 kiló ruhát felvenni mielőtt kimennék | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Jún. - 14:31 | |
| pedig a hideg jobb mint a meleg,a hidegellen tudsz "védekezni",felveszel pár meleg pulcsit és másir kellemesen érzed magad,de a melleggel szemben...,hát ,ha csak egy gatyó van rajtad akkor is izzadsz és meleged van | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Jún. - 16:01 | |
| Én szeretem a telet, jobban mint a nyarat ^^ Annyi idegesít csak a sok ruhában, hogy ha akárhova bemegyek, le kell öltözni és cipelhetem kézben a kabátot, meg általában fűtenek, akkor amíg bent vagyok, felfő az agyam... de nyáron meg állandóan felfő az agyam X'D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Jún. - 17:38 | |
| Akk télen mégis csak jobban jársz xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Jún. - 14:37 | |
| Hát igen xD Jaj... holnap meg holnapután szorítsatok Kezdek már izgulni, de ugyanakkor várom is hogy túl legyek már rajta és végre szabad legyek én is :tra-la-la: Szurkoljatok hogy ne akadjak el és ne izguljam betegre magam előtte X'D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|