꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Itachifan
Dani
Dínósbácsi
Sassy
Shanna
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Itachifan
*
*
Itachifan

Neme : nő

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 13:00

na mivaaan kölykök hogyvagytok?: D rég "láttalak" titeket.x D
Vissza az elejére Go down
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Neme : Férfi

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 13:47

Itt vaunk mindig. Te holvagy ? xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 15:57

Ő az én agyi szintemen van! Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 918146 XD
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 17:40

Öhö Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 30386

Szaaabad vagyok :tra-la-la: Kész vagyok XD Nem kell többet tanulnom X'D De jó érzés X3 XX'D
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 19:30

Mi van veletek emberek?! :ikillu: Tessék írni, és aktív életmódot élni! Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 120865
Ez így nem megy hogy semmit sem írunk Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 635390 XD
Beszéljünk mondjuk aaa... hüvelygombáról! Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 488962 XXD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 21:40

Most néztem meg a Kerek Rockereket ^^ nem volt rossz film. Főleg a vége tetszett a legjobban. https://www.youtube.com/watch?v=wJTYp1tvd3Q
sztem nem alkottak túl rosszat Sátánnal. nekem bejött a film. :)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 21:44

Hát ez mi ez? XD
Ez amm valami vígjáték? Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 120865
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 21:45

Zenés vígjáték rock stílusban. :)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 21:46

Elég bizarr Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 102733 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 21:49

A videó, vagy láttad a filmet? :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 21:52

Hát a videóból kiindulva a film lehet elég bizarr XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 21:57

Hát.... igen, tényleg bizarr egy kicsit, de nincs benne az a hatalmas misztikum, csak a végén a sátán. :)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 21:58

Bár az is igaz, hogy szeretem a bizarr, és beteg dolgokat Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 968628 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 22:00

Nem kellett sok nekem se, hogy az kiderüljön számomra az írásaitokból :P ^^ :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 22:01

Hö? Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 811291 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 22:06

most mi van? csak igazoltam az állításod... :D ~de kiderült más is...~ :P XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 22:07

Nem igazán értem miről van szó, de nem baj! Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 488962 XXD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeHétf. 14 Jún. - 23:05

Mi mind különlegesek vagyunk Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 212874 ×D

Koffeey írta:
Szaaabad vagyok :tra-la-la: Kész vagyok XD Nem kell többet tanulnom X'D De jó érzés X3 XX'D
Gratulaaaaaaaaaaaa :D Miket húztál? Jól ment? :D

Dínósbácsi írta:
Beszéljünk mondjuk aaa... hüvelygombáról! Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 488962 XXD
Neked van? Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 243759

Neo írta:
Most néztem meg a Kerek Rockereket ^^ nem volt rossz film. Főleg a vége tetszett a legjobban. https://www.youtube.com/watch?v=wJTYp1tvd3Q
sztem nem alkottak túl rosszat Sátánnal. nekem bejött a film. :)
Juj juj... ezt én láttam, valamikor régen még egy késő este ×D De csak ezt a végét... odaragadtam a tévé elé, mondom mi a szentséges...? ×D Jack Black ×D

Tényleg amúgy, nemrég jutott eszembe hogy tök furi... Dínó nem volt a régi fórumon és olyan fura nem? ×D Mármint hogy részemről én már nem tudnám elképzelni a fórumot az ő felszólalásai nélkül ×D
Nehogy megsértődjetek Jigoku meg Neo, ti se voltatok ugye, azért csak Dínót emeltem ki mert ő tetemes napi hsz-t gyárt és olyat amilyet ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeKedd 15 Jún. - 9:02

Hát nem.... nekem olyan nem nagyon van Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 102733 XXD
Nekem csak "olyan" napi hsz-eim vannak Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 149164 XD
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeKedd 15 Jún. - 11:28

Shanna írta:
Gratulaaaaaaaaaaaa :D Miket húztál? Jól ment? :D
Köszi :D Hát remélem hogy jól ment... ma 5-től lesz eredmény, úgyhogy majd kiderül. Remélem nem beszéltem nagyon félre és sikerült xD
Töriből Géza & István fejedelem volt, annak örültem és szerintem jól ment. Csak a primagenitúra és a szeniorátus nem jutott eszembe, ha agyonütöttek volna se -,-
Magyarból Radnótit húztam (ezt megjósoltam pénteken magamnak xD) nyelvtanból pedig magyar nyelvtörténeti korok és nyelvemléktípusok... na ennek nem örültem mert ezt soha nem bírtam megtanulni ^^'
A rajz meg szerintem jól ment, ott csak a bevitt rajzaimról kellett beszélni 10 percet, ami végülis meg volt, az elnöknek tetszett is mert további sikereket kívánt ^^
Nagyon remélem hogy jó lett a töri és felhúzza a 77%-ot 80% fölé Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 483323 Magyarból meg igazából az a lényeg hogy ne rontsa le, az írásbeli 93% lett, még ha le is húztam 90-re az is bőven jó, csak lejjebb ne menjen xD
http://koffeey.deviantart.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeKedd 15 Jún. - 12:06

Hajrá. ^^^ Mondjuk úgyis ügyesen rajzolsz, úgxhogx nrm csoda. xDDD
Én meg egy általamkitalált APH karakteren gondolkozok...Hollywood-chanon xDDD (Bocsi, ezt le kellett írnom. ^^' )
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeKedd 15 Jún. - 12:46

Ho... HollyWood-chan?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 274283
Hát na jó, nekem ezt adta ki a Gugli...
Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Jackie-chan-shanghai-knights-hollywood-premiere-arrivals-0YBnIa
Amm feltünt már valakinek hogy ő Jackie-chan? Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 763995 Akkor ő most lány? Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 120865
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeKedd 15 Jún. - 15:07

xDDD HÁt...Én már gondolkoztam ezen...e végülis a -channal kisfiúkat is szoktak jelölni. xDDD
Am persze, h ezt adta ki, hiszen ez egy nemlétező szereplő az Axis Powers Hetaliából, akt én alkottam meg aa fejemben egy hosszúhajú festett szőke, melllműtött, ötletlopós kisleány. Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 918146 Éas a Maru Kaite Chikyuu-ját is kitaláltam kb. xDDD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeKedd 15 Jún. - 15:44

KINata-chan írta:
egy hosszúhajú festett szőke, melllműtött, ötletlopós kisleány. xDDD

Szóval egy műk*rva? Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 120865 XXD
Amm tudom én hogy te találtad ki, de én ha hallok egy nevet, vagy kitalálok, akkor én azt rögtön "beguglizem" Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 120865 XD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeKedd 15 Jún. - 16:24

Igen...egy kicsit az. xDDDa kishúga meg Beverly Hills, Stephanie . :^^: (Amerikának nagy családja van... xDDD ) :^^: A civil neve Star...Na ezen még gondolkozom xDDD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
32 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: