꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Itachifan
Dani
Dínósbácsi
Sassy
Shanna
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeHétf. 22 Márc. - 16:47

Én leszek a nagybátya! Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 196731
Vissza az elejére Go down
JigoKuu

JigoKuu

Neme : nő

Kor : 29
Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeHétf. 22 Márc. - 18:14

xD Akk én meg a keresztannya:DxD
Kell neki egy tündér animekeresztanya:DDDDDDDDDDDD
Lhetek én?O_OT_T*-*
https://jigokunotobira.weebly.com/
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeHétf. 22 Márc. - 19:38

Koffeey-t kérdez... ˇˇ
De felőlem lehetsz :^^:
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeHétf. 22 Márc. - 19:51

Hogynelehetnéél? :D Bitta örülni fog neked X3
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeHétf. 22 Márc. - 21:29

LOL, Én meg lehetek az aki.. tudjátok.. hát az.... xD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeKedd 23 Márc. - 14:26

Az unokatestvérének az apjának a haverja Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 212874 (Vagyis Dínó haverja, már ha lesz Dínónak gyereke xD)
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeKedd 23 Márc. - 15:56

^^ Juhé, én vagyok a keresztmami.^^
Aztán majd kérek képeket a kis aranyosról:D
~Ügyülüm-bügyülüm, hogy egyem a szívét.xD~
https://jigokunotobira.weebly.com/
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeKedd 23 Márc. - 16:05

Óóó, látni se fogtok a képektől előre szólok XD Tavaszi szünetre érkezik meg... szóval lesz alkalmam fényképezni Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 514184 És majd cosplay-eltetni is fogom Saegirunak Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 212874 Csak a szemeket kell beszereznem majd XXD Ja meg egy parcsit... dee ez még odébb van xD
*nekapjaelavám nekapjaelavám ><*
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeKedd 23 Márc. - 17:15

attól félsz hogy szétbarmolja a vám drog keresés közben vagy ilyesmi?
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeKedd 23 Márc. - 17:34

Nem... vagyis hát attól is, de konkrétan nem attól xD Csak mivel elég nagy a doboz (majdnem egy méter hosszú) előfordulhat hogy szemet szúr nekik annak ellenére hogy megkértem a céget hogy csak $50-et írjanak a csomagra és úgy elméletileg nem kéne hogy fennakadjon... mert ha fennakad akkor az soksok plusz idő, fel kell másznom Pestre és a teljes ár 25%-át ki kell fizetnem @,@
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeKedd 23 Márc. - 17:40

hát akkor szorítok hogy átérjen nyugiban és ne legyen gond
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeKedd 23 Márc. - 18:06

Köszi (: Igazából ami a legjobban zavarna benne az a Pestre mászás xD Mert fogalmam sincs hova kellene menni xD De szorítok hogy ne is kelljen :^^:

De jó, már holnap szerda :D Ma olyan sz*r volt T^T Matek próbaérettségi... jó nehéz volt :S Volt olyan feladat amit még életemben nem is láttam X'D Jövőhéten meg magyar... az 4 órás T_T
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeKedd 23 Márc. - 20:43

Ma voltunk az osztálklyal Pécsen és megnéztük az avatart 3D-ben,nekem nagyon tetszett :D Főleg 3D-ben Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 765713
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeKedd 23 Márc. - 20:44

Mért nem látogattad meg Shannát? :D
A 3D az jó Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 243759
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeKedd 23 Márc. - 21:23

Jó bizony,de nekem a film tetszett igazán,a 3D csak fokozta a látványt :)
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeKedd 23 Márc. - 21:33

Nekem is a film tetszett, a 3D csak ráadás :D Pedig osztályban is sokan szidják, meg rajztanárom is... mert néztük Médián, de ilyen nagyon sz*r mozis kalózfelvétel volt, ráadásul ugye 3D-s de szemüveg nélkül igazán csodálatos volt, a másik meg hogy a hang olyan fos volt hogy a fejem állandóan fájt tőle... és akkor mondja ő is (a tanár xD) hogy milyen felkapott a film pedig semmi extra, csak a 3D miatt dicsérik, meg elcsépelt sztori, satöbbi. Erre megnézte múlthéten és akkor mondta kövi órán hogy "Hát nem is olyan rossz hogy láttam már moziban is" ...-,- Hát basszus órán én is sz*rrá untam magam rajta mert ilyen nyamvadt minőségű volt Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 139263 Meg sztem attól hogy az alapsztori tényleg sok filmben volt már, itt jól megcsinálták és nekem bejött nagyon :D Jó mondjuk kell hozzá hogy szeresse az ember az ilyen stílust (a fantasyt)... de sztem nem kell leszólni ^^
...de hosszú lett o.O
Sassy
*
*
Sassy

Kor : 34
Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeKedd 23 Márc. - 22:30

Na megint nem idéztem....mindegy-,- De tetszik Tox neve:D Kis rövid, tömör, jól hangzós. Milyen nem vérszerinti rokona van még egy gyereknek?XD
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeSzer. 24 Márc. - 11:34

Dínó, hozzám jössz férjül? Akkor lehetek a nagynénje :D Vagy Koffeey, te leszel a leszbikus szeretőm? Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 112523 Akkor az anyukája..... izé, apukája lehetek Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 468935

Tobi, hol néztétek? :D
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeSzer. 24 Márc. - 11:36

kereszt apa, mostoha tesó, fogadott tesó
nekem ennyi jut eszembe ami nem vér szerinti és nincs még
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeSzer. 24 Márc. - 14:30

Shanna írta:
Vagy Koffeey, te leszel a leszbikus szeretőm? Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 112523 Akkor az anyukája..... izé, apukája lehetek Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 468935

Persze hogy leszek Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 468935 Mi leszünk a távkapcsolatban élő anyukái Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 468935 X'D
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeSzer. 24 Márc. - 14:46

meleg caládi körben fog élni Tox asszem :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeSzer. 24 Márc. - 15:46

Shanna írta:
Pécsen néztük meg a plázában lévő moziban :D
Tox,jó kis név és hogyan lehet becézni? Toxi,Toxika?? Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 968628
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeSzer. 24 Márc. - 15:49

Férjül?! Aztán mit szólna ehhez a szeretnekemed?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 1410785470

Na, de az biztos hogy... Tox szerető családi körben lesz... Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 196731
Csak a neve... Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 139263 A nevével sohasem fogok megbarátkozni... Mostantól mindig a neve kimondása előtt várok egy másodpercet... Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 4422 XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeSzer. 24 Márc. - 21:46

Dehogyneeem, majd megszokod :D XD
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitimeCsüt. 25 Márc. - 10:50

DJ Tobi írta:
Shanna írta:
Pécsen néztük meg a plázában lévő moziban :D
Lehet hogy láttalak titeket Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 534553 Egy csapat vonuló ifjúságot legalábbis biztosan láttam a plázánál ×D Hány óra körül jöttetek kifelé?
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 17 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
17 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: