꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 22 Márc. - 16:47 | |
| Én leszek a nagybátya! | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 22 Márc. - 18:14 | |
| xD Akk én meg a keresztannya:DxD Kell neki egy tündér animekeresztanya:DDDDDDDDDDDD Lhetek én?O_OT_T*-* | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 22 Márc. - 19:38 | |
| Koffeey-t kérdez... ˇˇ De felőlem lehetsz :^^: | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 22 Márc. - 19:51 | |
| Hogynelehetnéél? :D Bitta örülni fog neked X3 | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 22 Márc. - 21:29 | |
| LOL, Én meg lehetek az aki.. tudjátok.. hát az.... xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Márc. - 14:26 | |
| Az unokatestvérének az apjának a haverja (Vagyis Dínó haverja, már ha lesz Dínónak gyereke xD) | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Márc. - 15:56 | |
| ^^ Juhé, én vagyok a keresztmami.^^ Aztán majd kérek képeket a kis aranyosról:D ~Ügyülüm-bügyülüm, hogy egyem a szívét.xD~ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Márc. - 16:05 | |
| Óóó, látni se fogtok a képektől előre szólok XD Tavaszi szünetre érkezik meg... szóval lesz alkalmam fényképezni És majd cosplay-eltetni is fogom Saegirunak Csak a szemeket kell beszereznem majd XXD Ja meg egy parcsit... dee ez még odébb van xD *nekapjaelavám nekapjaelavám ><* | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Márc. - 17:15 | |
| attól félsz hogy szétbarmolja a vám drog keresés közben vagy ilyesmi? | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Márc. - 17:34 | |
| Nem... vagyis hát attól is, de konkrétan nem attól xD Csak mivel elég nagy a doboz (majdnem egy méter hosszú) előfordulhat hogy szemet szúr nekik annak ellenére hogy megkértem a céget hogy csak $50-et írjanak a csomagra és úgy elméletileg nem kéne hogy fennakadjon... mert ha fennakad akkor az soksok plusz idő, fel kell másznom Pestre és a teljes ár 25%-át ki kell fizetnem @,@ | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Márc. - 17:40 | |
| hát akkor szorítok hogy átérjen nyugiban és ne legyen gond | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Márc. - 18:06 | |
| Köszi (: Igazából ami a legjobban zavarna benne az a Pestre mászás xD Mert fogalmam sincs hova kellene menni xD De szorítok hogy ne is kelljen :^^:
De jó, már holnap szerda :D Ma olyan sz*r volt T^T Matek próbaérettségi... jó nehéz volt :S Volt olyan feladat amit még életemben nem is láttam X'D Jövőhéten meg magyar... az 4 órás T_T | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Márc. - 20:43 | |
| Ma voltunk az osztálklyal Pécsen és megnéztük az avatart 3D-ben,nekem nagyon tetszett :D Főleg 3D-ben | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Márc. - 20:44 | |
| Mért nem látogattad meg Shannát? :D A 3D az jó | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Márc. - 21:23 | |
| Jó bizony,de nekem a film tetszett igazán,a 3D csak fokozta a látványt :) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Márc. - 21:33 | |
| Nekem is a film tetszett, a 3D csak ráadás :D Pedig osztályban is sokan szidják, meg rajztanárom is... mert néztük Médián, de ilyen nagyon sz*r mozis kalózfelvétel volt, ráadásul ugye 3D-s de szemüveg nélkül igazán csodálatos volt, a másik meg hogy a hang olyan fos volt hogy a fejem állandóan fájt tőle... és akkor mondja ő is (a tanár xD) hogy milyen felkapott a film pedig semmi extra, csak a 3D miatt dicsérik, meg elcsépelt sztori, satöbbi. Erre megnézte múlthéten és akkor mondta kövi órán hogy "Hát nem is olyan rossz hogy láttam már moziban is" ...-,- Hát basszus órán én is sz*rrá untam magam rajta mert ilyen nyamvadt minőségű volt Meg sztem attól hogy az alapsztori tényleg sok filmben volt már, itt jól megcsinálták és nekem bejött nagyon :D Jó mondjuk kell hozzá hogy szeresse az ember az ilyen stílust (a fantasyt)... de sztem nem kell leszólni ^^ ...de hosszú lett o.O | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 23 Márc. - 22:30 | |
| Na megint nem idéztem....mindegy-,- De tetszik Tox neve:D Kis rövid, tömör, jól hangzós. Milyen nem vérszerinti rokona van még egy gyereknek?XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Márc. - 11:36 | |
| kereszt apa, mostoha tesó, fogadott tesó nekem ennyi jut eszembe ami nem vér szerinti és nincs még | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Márc. - 14:30 | |
| - Shanna írta:
- Vagy Koffeey, te leszel a leszbikus szeretőm? Akkor az anyukája..... izé, apukája lehetek
Persze hogy leszek Mi leszünk a távkapcsolatban élő anyukái X'D | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Márc. - 14:46 | |
| meleg caládi körben fog élni Tox asszem :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Márc. - 15:46 | |
| - Shanna írta:
- Tobi, hol néztétek? :D
Pécsen néztük meg a plázában lévő moziban :D Tox,jó kis név és hogyan lehet becézni? Toxi,Toxika?? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Márc. - 15:49 | |
| Férjül?! Aztán mit szólna ehhez a szeretnekemed?! Na, de az biztos hogy... Tox szerető családi körben lesz... Csak a neve... A nevével sohasem fogok megbarátkozni... Mostantól mindig a neve kimondása előtt várok egy másodpercet... XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 24 Márc. - 21:46 | |
| Dehogyneeem, majd megszokod :D XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|