꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 22:21 | |
| Mi vmelyik osztálykiránduláson voltunk hárman egy szobában és elkezdtünk rémálmokat meg rémtörténeteket mesélni. Hát én voltam az egyszemélyes ágyon, a másik két lány meg a franciaágyon és úgy féltünk a végére hogy szépen átmásztam én is oda és ott kuporogtunk XD Aztán mikor már aludtunk volna el, nagy csönd, valaki megszólal hogy "Tök olyan érzésem van mintha állna valaki az ágy szélén egy késsel" és na onnantól nem volt alvás, villany fel tévé be XD Jéé :D XD Én is, már késő van =,= | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 22:26 | |
| Na asszem én sem alszom ma XD Mi osztálykirándulásom 4 en voltunk 1 szobában és 3man 2 ágyon(összevolt tova a 2 ágy) a 3.on meg 1 ember.Én középen voltam az osszetolt ágyaon(ez mellékes) és egyik haverommal hajnali 3kor igy bezsélgetünk és egyszer csak másik 2 elhallgatott..... O_o Eléggé jujj de fura volt, xD mi lesz ha a 3. haverom is elhallgat én meg ott beszélek egymagamban XD Naa jólesz lefekudnom xD Tom hogy örültök hogy lelépek a forumrol,olyankor vagytok fennt sokan xD na jóétszakát midnenkinek! :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 22:28 | |
| Vannak ilyen furcsaságok kirándulásokon XD ja, most mindenki feljön és traccsparti lesz :D XXD Jóccakát <3 ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 19 Márc. - 14:44 | |
| Látom a tracssparti elmaradt xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 19 Márc. - 16:08 | |
| Áá, csak titkosítottuk, te nem tudod elolvasni ˇˇ Bizony ˇˇ Hétvégeeeeeehh :pacsit!: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 19 Márc. - 16:11 | |
| Mjd be hackerkedem oda magam és elolvasok mindent és akkor..... xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 19 Márc. - 16:19 | |
| Nem fogod érteni mert japán... XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 19 Márc. - 17:43 | |
| Áh....okirándulás...nekem most új otársaim vannak, és abszolúte nem volt opénz, szal Ágfalvára mentünk kirándulni (szomszéd falu). Deh én amúgyis tök peches vok....de hogy mért, azt nem tom. Egyetlen egy barátom nincs otársaim közül, már nemtom hány éve....deh amúgy egy csomó barátom van, fiúk-lányok, deh otársaim közül egy se....=( Már igen elegem van, nem értem az Isten mér engem cs*szeget ezzel... Otársaim: 14- en vannak rajtam kívül, mindegyik vagy plázap**sa, fiúk meg b**ik... Én meg a kis JAPÁNMÁNIÁS ANIMESZEREPFÜGGŐ GOTHLÁNY, szal...áhh.
Egy-két hete megvettem a Bukottak Holdját az Alexandrába, beültem oterembe, és nekiálltam olvasni. Odajönnek hozzám, hogy mit olvasok. Erre én: Mangát. Ők: Mit? Én: Mangát, tudjátok. Ők: Hát nem éppen. Szépen elmagyaráztam nekik, ők meg csak lesnek rám, mint a pestisesre. Laura: És ezt mér kell fordítv olvasni? Én: Mert ez eredeti japán formátumú, és ők így találták ki. Ezért manga a manga (na meg még pár dolog miatt) Ők: Aha.... El is húztak, és szokásomhoz híven EGYEDÜL olvastam tovább a mangát, miközben ők azon röhögtek, hogy ki mien tampont használ (halál komoly)... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 19 Márc. - 17:51 | |
| Én se melegedtem össze az otársaimmal, nem vagy egyedül =,= Egy barátnőm van, vele jól elvagyunk ketten 9. óta, a többiekkel olyan okés eldumálunk de különösebben nem bírjuk egymást... mondjuk van akihez hozzá se szóltam a négy év alatt xD Több is... xD Még hogy animéről dumáljak.... pff, néznének rám mint valami ufóra ^^' | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 19 Márc. - 18:06 | |
| Az én osztálytársaim még csak azt se bírják megérteni, hogy az anime NEM MESE!!! D: És az összes animét beskatujázzák a Naruto alapján, csak mert azt épp azt nézték régebben, mert ment a Jetix-en a többi hülyeséggel együtt Télleg.... XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 19 Márc. - 20:22 | |
| Ez ismerős... Még tavaly,a többi lány az osztáylyban arról beszélt,h a Totally Spies egy...MANGA. (Nem vészes sorozat,de hogy MANGA?! ) Így visszagondolva ezen halálra röhögöm méginkább magam...xDDD |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 19 Márc. - 20:50 | |
| A mi osztályunkban is csak én nézek animét,vagy lehet hogy más is,de halvány lilagőzük sincs arról hogy mi az anime,egyszer használtam ezt a szót és az egyik osztársam megkérdezi: -MI???? Elmagyaráztam neki szépen bőven ,és utána azt mondja,hogy -Akkor mért nem ezt mondom?? Mert kicsit hosszú lett volna!!!! Naon tudatlanok ezügyben,pedig aa fiatalság "értelmiségi" részet ez írányítja,komponálja vagy mi(nem találtam meg a megfelelő szót erre) Na szal nem sűrűn értenek meg.Ők modnanak valamit kac kac és mondok ahoz hasonlót MI?:????? :/ Igen ez van,még jó hogy van ez a forum,más különben kicsit magányosan érezném magam :) | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 20 Márc. - 8:22 | |
| Egyetértek.^^ Még ha nem is a szomszéd városban laktok, hanem az ország másik felében...deh így akkoris jó.^^ Egész Sopronban 5 animedilis csajt(!) ismerek csak. Hinamori-channel együtt járok japánra, meg Ai-channel. Őket tök imádom. Aztán még van Csilla és Laura. Csillával együtt röpizek de olyan szinten felvágós az a csaj, hogy undorodom tőlexD Mint mikor múltkor is elkezdi, hogy ő milyen szépen rajzol, meg hogy mennyi pályázatot nyert már és hogy ő ilyen meg olyan tehetséges, és hogy nemrég kapott egy felkérést, hogy rajzoljon mangaformában egy képregényt, és elvileg az alapján majd filmet fognak forgatni, ő meg oldalanként nemtomhány ezret fog kapni....De mikor megkérem, hogy mutasson egy rajzot, vagy hozza el röpire. Ő aztán nem, mert hogy még megsérül a rajz, meg a többi... Laura hasonló. Bár őt inkább köpönyegforgatónak nevezném....egy álszent dög. És ahogy kéreti magát a fiúk előtt....hányingerem támad.:/ Az ötödik a hugom, bár ő annyira azért mégse animefan. Na meg legjobb bnőm szokott néha japán zenét hallgatni, de részéről kb ennyi. Szal egyedül vagyok a hét nagyrészében, kivéve kedden, mikor japán van.... Otársaim kb köszönnek nekem, aztán mintha nem is léteznék.....=( Szal jó h van Szeja.^^ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 20 Márc. - 8:47 | |
| Mindenkivel egyetértek... ˇˇ A többi ember/osztálytársunk mind primitív XD És nem csak Animében... Valamelyik nap infón kellett csinálni valami sz*rságot. És amikor készvoltunk, a h*lye osztálytársam megkérdezte, hogy hogy lehet menteni... O.o (amm, ezt már írtam? Mert nem emlékszem... ^^") Ez aztán agy... Szóval... Én is nagyon örülök hogy van Szeja... Amm tök fura, hogy amikor Koffeey megcsinálta ezt az új fórumot, mondom neki hogy ez olyan béna kék, és cuki. Jobb volt a fekete Akatsukis, erre meg már ez tetszik jobban... XD Ezzel csak én vagyok így? :D (Az istenit írjunk már rövidebb hsz-eket!!! ) | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 20 Márc. - 11:06 | |
| én bírom az osztályom mondjuk alapjáraton h*lyék de egy egy ember jó fej és ezután a napi h*lyeség özön után jó leülni a gép elé és normális dolgokról olvasni és beszélni | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 20 Márc. - 11:13 | |
| Én is kijövök velük, de ahogy már írtam h*lyék... XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 20 Márc. - 11:38 | |
| Szeján kívül én se tudok hol kibeszélni magamból animés dolgokat... max Dínóval meg Steinnel, de osztálytársakkal... á-ááh xD Barinőm se animés, nem is eröltetem neki mert nem az a típus. Néha mondjuk hallom hogy a fiúk (azok se a mi osztályunkban) Szaszkéznek meg chidoriznak, de az is csak hülyeségből, meg beszélhetnék én a "mélyebb" animékről, úgyse értenének... amúgy se beszélek velük xD Mondjuk egy nagy örömöm volt vmelyik nap, hogy kiderült hogy Miskolcon van egy BJD-s csajszi, nemrég jött meg a babája, majd vele járhatunk babázni XXD Meg hát ő animés is... de még alig ismerjük egymást, csak beszéltünk hogy majd egyszer talizzunk. És ennyi az animés ismeretség a környéken... ^^' | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 20 Márc. - 12:03 | |
| Hívd el randira :D (igen, tudom hogy lány... ˇˇ És? :D) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 20 Márc. - 15:45 | |
| Nekem ennek a színe jobban tetszik,mivel az előző túlzottan sötét volt ^^' Egyezzünk meg abban,hogy Jó hogy van a Szeja :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 20 Márc. - 16:14 | |
| Igen, már nekem is jobban tetszik ez :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 21 Márc. - 14:54 | |
| más témát,mert leáll a Csevegő !!! | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 21 Márc. - 15:12 | |
| Na... megírtam a kis történetet, hogy mért is vonzódik minden lány karakter Saegiruhoz... Ja és persze Sassy XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 22 Márc. - 12:48 | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 22 Márc. - 16:17 | |
| |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 22 Márc. - 16:21 | |
| Tox a "fiam" És elindult a meeesszi Koreából haza X3 | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|