꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 17 Márc. - 22:13 | |
| Nemtom meik az a topic,de itt semmi sem számít "OFF"-nak ^^ Ugyanis ez a Csevegő,ide midnen jöhet | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 11:36 | |
| Dee, a PC/PS topik xD Bár végülis igen, itt lehet minden... mindegy xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 15:33 | |
| Olyat még nem láttam,mármint topciot xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 18:02 | |
| Ott van az a topic XD Régi játék? PuttPutt!!! :pacsit!: XXXD Régen szerettük na XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 18:31 | |
| xD Jázusom:D Én nem értek az ilyen letöltős dolgokhoz, de megkérem nyagynénim férjét, aztán ő megcsinálja nekem, hisz pcguruxD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 18:52 | |
| Mi se igazán értünk hozzá XD De van nekünk is egy ismerősünk, aki letölti nekünk, amit kell | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 19:01 | |
| Az egy naon jó játék xD Régen nagyon szerettem XD Bezzeg én saját magam töltöm le a gépre a cuccokat xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 19:03 | |
| Putt-puuuuuttttt Jaaj, volt vagy 3 féle, úgy szerettük xD Volt valami ünnepséges, valami űrhajós meg egy időutazós... asszem ennyi XD Az időutazóst nem szerettem, az már nagyon modern volt XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 19:35 | |
| És hosszú, meg nehééz! Mindenféle pattogtatós, meg ide oda menős, vonattal valamit csinálós, vonattal mittom én hova menős, és ott mit csinálós... mindenfélét kellett benne csinálni Itt az időutazós pálya egy része O.o | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 21:07 | |
| Nincs itt senkiii Putt-putt elijesztett mindenkit Okés, elmegyek zuhanyozni, addigra valaki aktivizálja magát! :3 ........komolyan! xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 21:29 | |
| Itt vok xD De hétvégenként hol van midnenki????? Akkor kellene "tombolni" a forumon, nem?? | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 21:34 | |
| Putt-puttal én is játszottam még annak idejénXD Voltunk vagy 7-8 évesek tesómmal... vagy az már túl rég lenne hozzá? Mikori a Putt-putt?XD Lehet hogy keverem valamivel...
A hozzászólást Sassy összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 18 Márc. - 21:40-kor. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 21:37 | |
| Akkor én még pelenkában flangáltam xD Hát jó rég volt az már biztos LOL XD | |
| | | Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 21:39 | |
| Milyen furi...mikor én iskolába mentem, te kb akkor voltál pici baba...XXD Mért én vagyok a rangidős? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 21:43 | |
| Mert ezek szerint te benned van a legtobb felelosség Ha nem te benned lenne akkor más lenne a rangidős és te is max 15-17 lennél xD Érted a a logikám nem? (nemérted mi?) xD | |
| | | Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 21:47 | |
| Ööööö...félig asszem XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 21:49 | |
| igy visszaolvasva már nekem sem magától értetődő :/ Pedig amikor kigondoltam akkor igen csak jól hangzott | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 21:52 | |
| Nekem a 17 úgy kimaradt o_O Emlékszek mikor még 16 volt a nevem alatt, látom most a 18-at... hol volt a 17? XXD Úgy elszállt az az év XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 21:56 | |
| Most egy elgondolkodtató érzés fogott el,igy belegondolva nekem is sok hiányosság van,de a 2004-es esztendőre egész jól emlékszem xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 22:00 | |
| Én a 2005-re meg a 2006-ra emlékszek... 8.-ra meg 9.-re, utána 10. 11. kimaradt XD Elszaladt... | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 22:03 | |
| Huhhaaaa xD Ha én is elmúlok 18 ,akkor nekem is kimaradt az életem 1/6-a???? Pedig annyi szép emlékem van és sokra ezek közül már nem emlékszem | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 22:05 | |
| Fura, én sok nagyon kiskori dologra emlékszek :D De ilyen jelentéktelenekre... pl egyszer hogy anya öltöztetett fel én meg szenvedtem ott mert nem akartam XD Meg ilyen mondattöredékek... ilyen tök véletlenszerű xD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 22:10 | |
| Én emlékszem 2004ben Horvátországban voltunk nyaralni,délután matracoztam és nagy hullámok voltak és a hullám matraccal egyutt egy nő ölébe dobott így utolag eléggé vicces,de a nő ujságot olvasott és kicsit ősszevizeztem XD Szal ez is ilyen nem fonts dolog XD de vicces :P | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 22:13 | |
| Nekem Tunézia maradt meg, de csak a második, az elsőre már nem emlékszek XD Mondjuk régen is volt... de a másodiknál még arra is emlékszek milyen jellegzetes illat volt meg a bogár hangjára ami mindig ciripelt, meg a nagy melegre :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 18 Márc. - 22:17 | |
| Én meg arra,hogy lefekvéskor valaki mesélt egy rémtörténetet és amiket elmodnott minden be is kovetkezett pár percel később,szal 2a temetőben egy kislány sikitott" és tényleg a szállásunk egy temető mellett volt és hallottunk egy sikítást,meg "nyikorgott az ajtó" (én voltam az ajtó felől -.- ) szal igen na asszem meek lefekudni,fáradt vagyok már ,IGEN én is XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|