Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Május - 12:34
lehet rossz helyre írom de mind1 :D
nemtom nektek mi a véleményetek a legutóbbi Shippuuden részről (161) amiben Konohamaru "legyőzött" 1 Paint... kész röhej hogy 1 ilyen kis fos genin legyőzte az Akatsuki legerősebb tagját... engem egyre jobban elszomorítanak ezek a húzások, hogy még ez meg ez harcol KÖZBEN megy az unalmas gondolatmenet meg a mellébeszélés flashback és értelmetlen párbeszédek... mikor lesz már végre 1 kis harc is? mért nem jönnek végre a nagyágyúk?? a kakashis harc az oké az tetszett de az 1.
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Május - 17:09
Milyen régen lehetett már az.... Végulis tényleg elég uncsik ezek a mellébeszélések,Már megjöhetne Naruto a varangyokon és harcolhatna a Peinekkel :/
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Május - 18:46
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Május - 18:52
Láttam Dínó. Meglepő mi? XXD
Am én ezért nem is nézem már. Nekem mangában is elég volt ez a Konohamegtámadós cucc xD Naaagyon rég nem néztem se mangát se animét... majd ha izgi lesz talán... de már senki nem él akire kíváncsi lennék... :/
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Május - 19:05
Deidara halála megviselt ? Én nem láttam azt a hidat
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Május - 19:09
Meg Főleg hogy megalapozta Sasori és Hidan halála is, aztán meg mintha nem lett volna elég, jött Ita meg Kisame... És egyiküket sem olyan szereplő ölte meg akitől ne sajnáltam volna a győzelmét. Na jó, Shikamarut szeretem mondjuk, de Sakura... meg Chiyo... meg SZASZKEEE
Szó szerint hullámzott a híd O_o
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Május - 19:36
Ilyen vóót eee!!! ~~||~~~~~~~~||~~
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Május - 19:40
Megértelek :^^: Az igen O.o Érdekes lehetett...
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 22 Május - 20:05
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Május - 0:03
Azt én is láttam, tök brutál :D Mintha effekt lett volna, jaj de fura volt ×D
Koffeey a Zenék topikban írta:
És... a Telephone megint >< xD Ma volt a rádióban és hát persze hogy meg kellett itthon is hallgatni xD Ja és különben a klippje egyben szerintem bizonyítás is akar lenni Gaga részéről hogy NEM hermafrodita xD Az elején ott is van, mondják XD "I told you she didn't have a d*ck" X'D https://www.youtube.com/watch?v=GQ95z6ywcBY Am jó a klip, tiszta zagyvaság de nagyon tetszett X'D Főleg az "akad a szalag" részek XD A zene maga csak 3 perc körül kezdődik, de érdemes végignézni xD
:3 Van az a rész amikor az eleje felé a börtönben táncolnak a folyosón bikiniben. Na, azt a részt, 3:50-től egyszer eltáncoltuk az utcán ×D (Az aláírásomban az már nincs benne, ez az előtte lévő rész sajnos T-T) Annyira jó, az ütemre automatikusan beáll úgy a lábad ×D Elindítottuk a zenét meg mi is énekeltük és úgy mentünk előre ×'D Persze azért nem bikiniben :P
Am úgy hallom már jó idő van otthon, hálisten :D Viszont mi beáztunk, beszéltem Anyuval ×D A kertben állt a víz és a medencénk (gumimedence) átúszott a szomszédba ×D De már leapadt a víz szerencsére, meg nagy kár nem lett. Remélem nem ázott be innen senki :) Hülye idő... mindenhol milyen árvíz van már, nem semmi. Beintett a természet... nem is csoda. Egyesek átgondolhatnák mit csinálnak. Gondolok itt a nemtom milyen vezetőkre akiknek egy nyekkenésbe kerül és hipphopp sokszáz kilométernyi erdő hal meg. Rohadnának meg... már bocsi ^^' De olyan felháborító. És akkor pofáznak itt természetvédelemről. Sz*rt se ér amit a kisember csinál. Lehet szelektíven hulladékot gyűjteni, spórolni a vízzel, meg környezetbarát ezt-azt használni, mit érünk vele ha közben a gyárak ezerszer nagyobb mértékbe ontják a sz*rt magukból, meg olajfúrókutakból ömlik sokezer liter olaj a tengerbe. Szerencsétlen halak meg állatok, milyen szörnyű már. Ők isszák meg a levét pedig semmiről nem tehetnek. Az erdőirtásoknak is, hát az ő élőhelyük pusztul el és nincs hova menniük szerencsétleneknek. Oké hogy próbálják fogságban szaporítani hogy ne haljon ki, de milyen az szegénynek? Az nem élet hogy ketrecben mutogatnak. Mit szólna vajon hozzá 1-2 fejes? -,- Kíváncsi lennék. Meg ezek a mindenféle kutatások, na ez a másik háklim. Annyira gyűlölöm. Olyanokkal kísérleteznek az elméletileg OKOS tudósok, amiről azt se tudják mi lesz a vége. Volt a múltkor is ez a fekete lyukas akármi. És ha felrobbanunk vagy valami? Eltűnünk a semmiben? Akkor mi van? Szívás? Kössz... Meg az állat és/vagy emberkísérletek... hát már nem is mondok semmit. Engem az atom is megijeszt, ezek az atomkísérletek, atomerőművek... elég egy kis baki és kész. Nem tudom mi a jó büdös fenéért kell ilyenekkel szórakozni. Az ember tiszta mazochista. Önpusztító. Hülye -,- Én spec. sokkal szívesebben élnék valamikor korábban, pl ilyen királyok korában vagy valami :D Nem azt mondom hogy nem jó most, de filmekben úgy szeretem a régebbi korokat.
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Május - 9:17
LoL, tényleg? Megnéztem volna az emberek arcát xD
Kisregééény :D Am igazad van. Az az olajkút engem is úgy... idegesít, főleg hogy vegyszerekkel akarják/akarták semlegesíteni... hát mivel jobb az? :/
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Május - 9:26
Ezekhez a kísérletekhez még annyit, hogy én a rádióban hallottam, és már a Discovery-n is láttam, hogy "Ősrobbanást modelleznek" a balf*szocskáink... Annak se tudják mi lesz a vége, de azért csinálják, biztos jó muri... Ó, elpusztult Amerika egy ősrobbanás kísérletben, semmi baj! Majd visszajön az! Na hát ezért mondom én hogy az ember a leghülyébb állatfaj...
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Május - 18:37
Téll jók az új funkciók. :^^:
Koffeey írta:
de már senki nem él akire kíváncsi lennék... :/
Ez van nálam is...Az Akatsukik legjobb tagjai halnak meeg... T_______T Bár arról ne tudtam, h Kisame is meghalt... ( Ennyiből jobb az APH mert ugyebár a szereplő országok közül a legtöbb mostis létezik úgyhogy nem kell attól tartanom, h Japán egyszercsak a katanáját...Kína...hasába...NE-ARUUU!!! ) Kinről és Zakuról már ne is beszéljünk. Hinata még él ugyan de amilyen szerencsém van, és a NaruSakusok megszaporodásának, Kishimoto biztosan nem NaruHinát tesz a végére...
Dínósbácsi írta:
Ó, elpusztult Amerika egy ősrobbanás kísérletben, semmi baj!
A Hős nem halhat meg!!! Tudom, h nem ehhez szóltál hozzá, és nem kéne ilyen komolytalannak lennem, de ez muszály volt... ^^' Am ettől az ősrobbanásos izétől énis tartok egy kicsit...
Én már animés korom előt ismertem a Narutót,de aztán hirtelen abbahagytam az egyik jelenet túl sok volt az én kis ijedős ártatlan lelkemnek akkoriban... xDDD Aztán egy-két év után kiváncsiságból újból megnéztem egy Kölyökklubbon ment animét ( Ilyen Mahou Shoujo típusú, amit gondolom itt a többség utál, és a műfajból elvileg nemsokára is ki kéne nőnöm belőle, de ezek a jelek még mindig nem jelentkeznek... xDDD ), majd pedig anya látta ,h mennyire fanolom ezeket, és azt mondta, h rákereshetünk a neten, de valszeg semmi sem jön ki, erre...Aztán a Narutora is visszaszoktam...Ez is elég sok , úgyhogy most abbahagyom. xDDD :^^:
Am olyan jó volt tegnap a Képregényfeszten... Annak ellenére, h milyen rossz hangulattal mentem oda, és ott is sokáig úgy tűnt, h a többség ott lévő APH-s lenéz, és csak divatfannak tart, ( téll paranoiás vok... ) De végül is tök jó volt...Mesélhetek még, de ide az már nem fér ki... ^^'
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Május - 19:19
Hogy birtok ennyit írni egyfolytába Ma egyedul vok itthon,party-zzunk egyet !!!!! XD
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 23 Május - 22:05
Én szétröhögtem XD A pasik kommentárjain XD
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 24 Május - 8:34
"Hol a rúd, hol a rúd, hol a rúd, hol a rúd?!" *közben toporzékol* Hát ez XXXXXDDDD Később a pasi kommentje a "Halál tüskéinél" XD "Hol a rúd?" XD És még később... "Hol az emelvény???" XD Annyira jó ez a műsor XD
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 25 Május - 11:39
Hol vannak az új emotikonok, hol vannak az új emotikonok? A helyükön Mozgó3 menüpont beüzemelve és ezzel el is fogytak a helyek ^^' Ja és... bocs az idióta nevekért
Tobii-zuzu
Neme :
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 25 Május - 14:28