꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Itachifan
Dani
Dínósbácsi
Sassy
Shanna
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeCsüt. 25 Márc. - 13:48

Viszonylag olyan jó napom volt!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 614953
A két magyaron könyvtárban voltunk, nem tesiztem mert felmentésem volt, etikán meg hippiztünk! Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 516426
Vissza az elejére Go down
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeCsüt. 25 Márc. - 15:16

:^^:
Énmeg ma nem mentem sulibaaa... Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 614953 És vhogy lett net is.... :angyal:
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeCsüt. 25 Márc. - 16:47

nekem is jó napom volt + kedd óta itthon vagyok beteg állományba szóval eddig ez a hét is jól alakul :D :pacsit!:
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeCsüt. 25 Márc. - 17:43

Én is majd' felfordulok a betegségtől, de suliban szenvedek vele >.< Nem akarom hogy több hiányzásom legyen... de így meg meggebedek Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 574382 Jó volt így kedden matek próbaérettségit írni, meg tegnap töri tz-t... szerencsére holnap már péntek legalább Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 97853
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeCsüt. 25 Márc. - 18:13

Shanna írta:
Lehet hogy láttalak titeket Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 534553 Egy csapat vonuló ifjúságot legalábbis biztosan láttam a plázánál ×D Hány óra körül jöttetek kifelé?
Hát kifele 5 körül jöttunk,de már egy ideje még a film kezdése elott is ott voltunk.Csoda ,hogy beengedtek,mivel későn kaptam meg a kukoricámat Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 157118 Aztán meg a kicsik meg majdnem a 2 es moziszobába mentek be és be kellett oket vezényelnem az 5-os terembe :/
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimePént. 26 Márc. - 12:42

Előre elnézést a kitörésért... Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 157118

ITTT VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN :=o=: :=o=: Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 468935 Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 468935 Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 613170 Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 469533 Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 483323 Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 514184 Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 112523 Rohadt gyors volt a posta Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 483323 Ittvanittvanittvanittvaaaan, suliban ez ment a fejemben utsó 3 órán, izgi órák voltak nagyon. Még jó hogyh angosan nem mondtam semmit, hülyének néztek volna XD
Dínó siessééél már (itt akar lenni xD) itt néz a dobozból ki Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 483323 Fényképáradat délután várható asszem XD Prrrrrrrrr Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 613170 Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 613170 Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 613170 Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 613170

*vége*
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimePént. 26 Márc. - 13:32

Itt vagyok, itt vagyok futottamrohantamrepültemszálltamfinglovagoltam!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 614953 <-- így... XD

Már most vagy 20 fotót készítettem... Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 278431
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimePént. 26 Márc. - 13:37

kicsit korán érkezett, de ahogy látom ez nem gond. Gondolom az ablak megrepedt az öröm kiáltásoktól Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 149164
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimePént. 26 Márc. - 14:59

Megrepedt volna ha lenne hangom Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 514184 De így csendben szabadítottam ki :^^: Feltöltögetem a képeket és mennek a Képek topikba Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 752584 Nem mind... 78 van XD De sok ˇ-ˇ
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimePént. 26 Márc. - 15:29

úr isten 78 képet csináltál ha a felét rakod fel még az is sok
és Itachifan meg azt üzeni hogy mindenkit puszil kivéve a yaoisokat és hogy majd valamikor felmászik
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimePént. 26 Márc. - 15:49

Hogy van az hogy neked üzen velünk? Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 501700 XD
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimePént. 26 Márc. - 15:51

lusta feljönni és msn beszéltem vele
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeSzomb. 27 Márc. - 22:40

Azért én puszillak Ita, még ha én nem is kaptam puszit a ferde hajlamaim miatt~ Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 156873
.....Dínó, "neked üzen velünk"? Nem veled üzen nekünk? Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 968628
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeVas. 28 Márc. - 8:26

Ja, izé... de... Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 102733 XXD
Amm tegnap vagy mikor még fent volt Ita... Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 243759
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeVas. 28 Márc. - 10:02

Víí, Alatsuka szintet lépett és egy szőrös(ebb) patkányszerű macska lett belőle XD Tessék még kattingatni rá hátha szebb lesz XXD
Sassy
*
*
Sassy

Kor : 34
Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeHétf. 29 Márc. - 8:07

Én nem láttam az "első alakját"XD De ez tényleg patkányszerű egy kicsitXD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeHétf. 29 Márc. - 9:40

Remélem lesz még szebb is ahogy fejlődik XXD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeHétf. 29 Márc. - 15:05

Lesz belőle malac Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 729914 XD
Itachifan
*
*
Itachifan

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeHétf. 29 Márc. - 18:18

Shanna írta:
Azért én puszillak Ita, még ha én nem is kaptam puszit a ferde hajlamaim miatt~ Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 156873

Nyöhö te és Koffey kivétel vagytok ti kaptok Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 613170

Am Yo All!

mizujs itten?:D szegény Sassynek is kétmillió éve nemirtam vissza Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 48616
lusta vagyok Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 309624
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeKedd 30 Márc. - 16:08

A lustaság fertőző?? xD
Mi meg ma voltunk fényképezkedésen,csináltak vagy 6 képet,de asszem 1-2-be belepislogtam xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeKedd 30 Márc. - 18:08

Már csak a holnap van, aztán szüneeet!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 614953 Meztelenül rohangálhatok majd a hanga mezőn! Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 614953
Toxal együtt... XD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeKedd 30 Márc. - 21:03

Kaptam pusziiiit Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 468935 XD
*random bejelentés következik* Az Extra.hu tetű!! ˇ-ˇ *random bejelentés vége*
Nem ér, nekünk még csütörtökön is menni kell T^T Dínó meg itt fog ülni, teleírja a fórumot, vagy épp repülőt vezet majd, mittudomén... de én meg muszáj leszek végigülni egy matekot, egy franciát (bleeee...), egy bioszdogát meg egy tesit Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 309624 Jó mondjuk jobb mint ha lenne vagy 6 órám, de akkor is Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 191601 Holnap meg magyar próbaérettségi......................... 4 óra tömör gyönyör -,-"""........................... aztán zsibbadt aggyal jöhetek haza >,< És még csak nem is kerültünk barinőmmel egy terembe Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 139263 Nyüssz Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 458933
Ma meg csak 4-kor értem haza, szegény Tox addig a szekrényben duzzogott... a szekrényben aminek valamiért fura szaga van XD Olyan savanyú... nem is tudom milyen XD Anya azt mondja biztos Tox büdös, de nem is büdös XD
Törifakon bealudtam ülve.... többször is XD Arra ébredtem hogy bakkan a fejem. Még írás közben is elszenderedtem, gyönyörű szép 3 oldal a bizonyíték XXD Kínszenvedés volt. Szünetben lefeküdtem a padra hogy hátha megszívom magam a második törifakos órára, de nem jött össze. 9-kor már néztem hogy úúúúúristen még 10 perc és az a 10 perc 10 órának tűnt >___________< Olllyan sz*r volt, azt hittem lefejelem már az asztalt és ott maradok XD
Bocs a kisregényért....
Itachifan
*
*
Itachifan

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeSzer. 31 Márc. - 14:21

hát jó sz*pás ez az érettségi úgylátom: /
Nekem sincs csütörtökön mert Babosa főistensége inkább értekezletezik a tanárokkal:D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeSzer. 31 Márc. - 15:21

Szerintem itt se lesz sehol suli csak nálunk Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 139263 Az olyan jellemző lenne Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 139263
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitimeSzer. 31 Márc. - 15:45

Szijjja Kisaaa... :^^:
Am nekünk isl esz suli, bár fordított nap,vagyis különféle programok lesznek... Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 491550 (De megszűnik a vp- is... Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 990973 Helytte regisztráltam a Doclerre... ^^ )
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 18 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
18 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: