꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 25 Márc. - 13:48 | |
| Viszonylag olyan jó napom volt!!! A két magyaron könyvtárban voltunk, nem tesiztem mert felmentésem volt, etikán meg hippiztünk! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 25 Márc. - 15:16 | |
| :^^: Énmeg ma nem mentem sulibaaa... És vhogy lett net is.... :angyal: |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 25 Márc. - 16:47 | |
| nekem is jó napom volt + kedd óta itthon vagyok beteg állományba szóval eddig ez a hét is jól alakul :D :pacsit!: | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 25 Márc. - 17:43 | |
| Én is majd' felfordulok a betegségtől, de suliban szenvedek vele >.< Nem akarom hogy több hiányzásom legyen... de így meg meggebedek Jó volt így kedden matek próbaérettségit írni, meg tegnap töri tz-t... szerencsére holnap már péntek legalább | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 25 Márc. - 18:13 | |
| - Shanna írta:
- Lehet hogy láttalak titeket Egy csapat vonuló ifjúságot legalábbis biztosan láttam a plázánál ×D Hány óra körül jöttetek kifelé?
Hát kifele 5 körül jöttunk,de már egy ideje még a film kezdése elott is ott voltunk.Csoda ,hogy beengedtek,mivel későn kaptam meg a kukoricámat Aztán meg a kicsik meg majdnem a 2 es moziszobába mentek be és be kellett oket vezényelnem az 5-os terembe :/ | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 26 Márc. - 12:42 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 26 Márc. - 13:32 | |
| Itt vagyok, itt vagyok futottamrohantamrepültemszálltamfinglovagoltam!!! <-- így... XD Már most vagy 20 fotót készítettem... | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 26 Márc. - 13:37 | |
| kicsit korán érkezett, de ahogy látom ez nem gond. Gondolom az ablak megrepedt az öröm kiáltásoktól | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 26 Márc. - 14:59 | |
| Megrepedt volna ha lenne hangom De így csendben szabadítottam ki :^^: Feltöltögetem a képeket és mennek a Képek topikba Nem mind... 78 van XD De sok ˇ-ˇ | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 26 Márc. - 15:29 | |
| úr isten 78 képet csináltál ha a felét rakod fel még az is sok és Itachifan meg azt üzeni hogy mindenkit puszil kivéve a yaoisokat és hogy majd valamikor felmászik | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 26 Márc. - 15:49 | |
| Hogy van az hogy neked üzen velünk? XD | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 26 Márc. - 15:51 | |
| lusta feljönni és msn beszéltem vele | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 28 Márc. - 8:26 | |
| Ja, izé... de... XXD Amm tegnap vagy mikor még fent volt Ita... | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 28 Márc. - 10:02 | |
| Víí, Alatsuka szintet lépett és egy szőrös(ebb) patkányszerű macska lett belőle XD Tessék még kattingatni rá hátha szebb lesz XXD | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 29 Márc. - 8:07 | |
| Én nem láttam az "első alakját"XD De ez tényleg patkányszerű egy kicsitXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 29 Márc. - 9:40 | |
| Remélem lesz még szebb is ahogy fejlődik XXD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 29 Márc. - 15:05 | |
| Lesz belőle malac XD | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 29 Márc. - 18:18 | |
| - Shanna írta:
- Azért én puszillak Ita, még ha én nem is kaptam puszit a ferde hajlamaim miatt~
Nyöhö te és Koffey kivétel vagytok ti kaptok Am Yo All! mizujs itten?:D szegény Sassynek is kétmillió éve nemirtam vissza lusta vagyok | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 30 Márc. - 16:08 | |
| A lustaság fertőző?? xD Mi meg ma voltunk fényképezkedésen,csináltak vagy 6 képet,de asszem 1-2-be belepislogtam xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 30 Márc. - 18:08 | |
| Már csak a holnap van, aztán szüneeet!!! Meztelenül rohangálhatok majd a hanga mezőn! Toxal együtt... XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 30 Márc. - 21:03 | |
| Kaptam pusziiiit XD *random bejelentés következik* Az Extra.hu tetű!! ˇ-ˇ *random bejelentés vége* Nem ér, nekünk még csütörtökön is menni kell T^T Dínó meg itt fog ülni, teleírja a fórumot, vagy épp repülőt vezet majd, mittudomén... de én meg muszáj leszek végigülni egy matekot, egy franciát (bleeee...), egy bioszdogát meg egy tesit Jó mondjuk jobb mint ha lenne vagy 6 órám, de akkor is Holnap meg magyar próbaérettségi......................... 4 óra tömör gyönyör -,-"""........................... aztán zsibbadt aggyal jöhetek haza >,< És még csak nem is kerültünk barinőmmel egy terembe Nyüssz Ma meg csak 4-kor értem haza, szegény Tox addig a szekrényben duzzogott... a szekrényben aminek valamiért fura szaga van XD Olyan savanyú... nem is tudom milyen XD Anya azt mondja biztos Tox büdös, de nem is büdös XD Törifakon bealudtam ülve.... többször is XD Arra ébredtem hogy bakkan a fejem. Még írás közben is elszenderedtem, gyönyörű szép 3 oldal a bizonyíték XXD Kínszenvedés volt. Szünetben lefeküdtem a padra hogy hátha megszívom magam a második törifakos órára, de nem jött össze. 9-kor már néztem hogy úúúúúristen még 10 perc és az a 10 perc 10 órának tűnt >___________< Olllyan sz*r volt, azt hittem lefejelem már az asztalt és ott maradok XD Bocs a kisregényért.... | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 31 Márc. - 14:21 | |
| hát jó sz*pás ez az érettségi úgylátom: / Nekem sincs csütörtökön mert Babosa főistensége inkább értekezletezik a tanárokkal:D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 31 Márc. - 15:21 | |
| Szerintem itt se lesz sehol suli csak nálunk Az olyan jellemző lenne | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 31 Márc. - 15:45 | |
| Szijjja Kisaaa... :^^: Am nekünk isl esz suli, bár fordított nap,vagyis különféle programok lesznek... (De megszűnik a vp- is... Helytte regisztráltam a Doclerre... ^^ ) |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|