꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Itachifan
Dani
Dínósbácsi
Sassy
Shanna
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeSzer. 31 Márc. - 16:11

Nekem holnap nincs suli Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 729914 (Tudom hogy már írtam... XD) Ma se voltam Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 30386

Mi az a Docler, Kina? Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 224699
Vissza az elejére Go down
Itachifan
*
*
Itachifan

Neme : nő

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeSzer. 31 Márc. - 21:24

Te lógos kis hústömb>O én ma nemtesiztem<3 de azért voltam suliba>O
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 1 Ápr. - 12:31

Dínósbácsi írta:
Mi az a Docler, Kina? Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 224699

http://docler.hu/
Kin_chanként vok fön am... ^^
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 1 Ápr. - 16:58

Nem mindegy? Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 30386 XXD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 1 Ápr. - 17:10

Csak úgy mondtam... Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 191601
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 1 Ápr. - 23:33

Hmm, nem is hallottam még róla Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 534553 Majd megnézem ^^
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeHétf. 5 Ápr. - 10:36

BOLDOG HÚSVÉT HÉTFŐT !!! Nekem se kell csütörtökig mennem suliba
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeHétf. 5 Ápr. - 10:48

D: Nekem szerdán már kell Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 191601
http://koffeey.deviantart.com
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeHétf. 5 Ápr. - 17:20

Húsvét hétfőn napfény nem ragyog,én locsoló fiú vagyok,van e kislány(xD) hervatag,öntözettlen nem marad,szabad e locsolni? :D

LOL,csak akkor egy kis Szeja locsolás xD
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeHétf. 5 Ápr. - 21:11

Kék erdőben jártam zöld ibolyát láttam o.O holnap megyek szemészetre XDXD Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 48616
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeHétf. 5 Ápr. - 21:21

hoppororé!!! OMG!!!!!! Miért?? O.o"
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeHétf. 5 Ápr. - 21:33

Ma 5 verset már elsütöttem, mint az 5-öt én költöttem, hát nektek már ezt nem tettem, meglocsollak eldöntöttem! Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 123558

Ma mindenkinek ezt a verset mondtam csak más számokkal XD
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeHétf. 5 Ápr. - 23:06

*csokitojásokat dobálva rohan körbe* Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 614953
http://koffeey.deviantart.com
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeKedd 6 Ápr. - 12:37

*Csatlakozik Koffeyhoz.* :pacsit!:
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeSzer. 7 Ápr. - 16:10

4-ess Metrón jön a mámor locsoljon meg Demszky Gábor

és egy kis mulatság:
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 8 Ápr. - 11:36

Jaj neeee Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 483323 Egyszer ezzel az izével álmodtam, de rémálom volt és olyan rossz volt, azóta félek tőle Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 31212 Tiszta ijesztő már Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 612322
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 8 Ápr. - 13:08

Én mondjuk szeretem :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 8 Ápr. - 15:10

félsz tőle ??! IGEN A SPENÓT!
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeCsüt. 8 Ápr. - 17:43

Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 2097129697 xDDD Nem semmi... :333
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimePént. 9 Ápr. - 14:05

köszönjük ezt a szép hosszú szavakkal ellátott hsz-t XDXD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimePént. 9 Ápr. - 21:07

Ez sem volt annyira hosszú Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 157118 Ez egy rendezetlen mondat volt,mármint amit írtál Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 658114
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimePént. 9 Ápr. - 21:19

Nem szereted a rövid hsz-tet? Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 468785 XXD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimePént. 9 Ápr. - 21:29

Mé* te szereted? S,ha csak egy emotikon van a hsz-ben???? Sőt,azt a forum tiltja ,vagy mi Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 102733
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimePént. 9 Ápr. - 23:00

Jaja, az benne van a szabályzatban hogy több legyen :D *okos nagyon*
Tényleg Koffeeeeey (/Dínó), Steinnel mi van? Jól van kint? :D Írt már? :3
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitimeSzomb. 10 Ápr. - 7:27

Benne van, télleg... Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 534553 De végülis ha az a rövid hsz mindent elmont... Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 157118 XXXD
És Kina hsz-e amúgy se volt olyan rövid :D
Jól van, most írt levelet :D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 19 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
19 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: