꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 28 Jún. - 22:34 | |
| Helyes xD De majd egyszer,valamikor, a jövőben,lehetne egy... | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 28 Jún. - 22:35 | |
| Messzi messze, a távoli jövőben! XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 28 Jún. - 23:05 | |
| Messze idegenbe,a zúgó tenger partján ;-) | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 29 Jún. - 10:47 | |
| Ahol még a kurta farkú malac se járt XD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 1 Júl. - 17:37 | |
| bejelenteném hogy július 2-10 között Balatonon leszek ezért nem leszek fenn. de mire visszaérek remélem lesz termelve olvasnivaló | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 1 Júl. - 17:52 | |
| De jó neked Dani, szorítok hogy jó idő legyen :D És majd dolgozunk rajta xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 1 Júl. - 17:52 | |
| Mennyi kell? elintézem... | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 1 Júl. - 18:12 | |
| köszi koffeey én is remélem hogy jó idő lesz dínó nem kell sok csak amikor hazaérek ne unatkozzak vagyis nem kell visszafogni semmit | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 1 Júl. - 21:35 | |
| No para.Termelunk-termelunk :P
| |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 2 Júl. - 7:21 | |
| De mennyi kell? Lökjed... (XD) | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 2 Júl. - 12:57 | |
| Ciao Tobi! :D És jó utat Dani! :D Én még nemsokat tudok hazaindulásom időpontjáról ×D De jól elvagyok itt :P | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 2 Júl. - 13:24 | |
| Hát még jó, én is inkább Olaszországban leledzenék mint itt -,- XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 2 Júl. - 14:52 | |
| Mien a csiga odakint Shanna? xD Mivel ez a csevegő,bármit irhatunk ide,csak legyen összefüggés :D | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 2 Júl. - 15:35 | |
| Azóta nem volt hozzá szerencsém ×D ...szerencsére :ohshit: | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 2 Júl. - 16:06 | |
| megy a holland brazil meccs !!!!!!!!!!!!!!!! hajrá oranjeeeeeeee | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 2 Júl. - 17:08 | |
| JAHH,Hajrá Hollandia!!! :DD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 2 Júl. - 18:33 | |
| Engemet ez hidegen hagy | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 2 Júl. - 18:36 | |
| Nyertek nem? Úgy hallottam a rádióban :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 2 Júl. - 21:10 | |
| amikor láttam,akk 1:0 volt a baraziloknak,csak utána már mentem el,azt nem láttam :/ | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 2 Júl. - 21:37 | |
| Ja, amikor voltunk keresztapáméknál, és is úgy hallottam :^^: Mármint az 1:0-t hallottam :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 2 Júl. - 21:39 | |
| Aztán a végén nagyon szidott valakit, pont mikor jöttünk el xD És utána mondták a rádióban... :D *és ennyi Koffeey tudománya a VB-ről* | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 2 Júl. - 21:50 | |
| Kaptam egy fülest,miszerint hollandia verte a brazilokat 2:1 re.Remélem igaz :D | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 2 Júl. - 21:59 | |
| hát 2-1 re nyertek a Hollandok | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 3 Júl. - 16:13 | |
| Helyes :D Már csak a németeknek kell megverni az argentinokat :P | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 3 Júl. - 16:17 | |
| A németeknek spec én is szurkolok, csak passzívan xD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|