Egyébként ha már a Budapestre való menésről volt szó... ˇˇ Én szerintem az út felét turistáskodással tölteném XD Múltkor is amikor voltunk, mindent lefotóztam XXD Mit csinálnék mondjuk külföldön?! XXD
Fúúú, ma beavattam magam a Photoshop legsötétebb bugyraiba! :D Nem tudom emlékszik-e esetleg valaki arra a Niee-s rajzra amelyiken a tesói vállán ül és ribancul néz... na, azt kiszíneztem :'D Ésés... kigúvadt a szemem, de szerintem megérte XD Photoshop nagyon nem a barátom, mert nem igazodok ki rajta, de ma csakazértis >D Majd beteszem a rajzos topikbaaa, deeee... még a másik is ott van, a Saegirus-Alatsukás... duplapost is lenne meg amúgy is... XX'D
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Naaaa, írjatok emberek, mert tényleg gyilkolok :ikillu: MSN-en sincs fent senki, DeviantART-on se írnak, sehol ... MA egyetlen aktivitásom volt, az hogy letiltattam magamat az egyik ismerősömmel MSN-en, aminek mondjuk örülök is, mert már untam... :stressz: XXD
Vagy hogy ne halljuk, ahogy az éhségtől korog a gyomrunk Amúgy miért csinálja ezt olyan gyakran ez a gonosz szerver, hogy épp választ írok, és ő csak úgy spontán elmegy a válaszíráskor?
látom a csönd majdnem legyilkol már titeket dobjunk valamilyen témát fel. Valaki ötlet és egy élmény beszámoló röviden : voltam falunapon :pacsit!: eleinte unalmas volt aztán összefutottam pár ottani haverral és elkezdtek pörögni az események meg a koncertek is . Az elsősorban pogóztunk ,aztán amikor mentünk a szállásunk fele eltanyáltam ás szétvertem a kezem a térdem és még a fejemet is ami most úgy néz ki mintha benyomtak volna egyet szóval jó volt
Akkor szerencsés volt a vége xD Egyébként biztos jó volt, mi is szoktunk néha menni ide-oda falunapra ha van a környéken, mert olyan... jó falus hangulat van :D (Nem parasztos csak falus XD) Meg én imádom az árus standokat is, még ha nem is veszek semmit mert általában nagyon drágák a cuccok XD
Igen, általában mindig azok, de szeretem nézni hogy valami sz*rság az egyiknél még kerül x forintba, két standdal odébb meg mondjuk már egy ezressel drágább xD
Dínósbácsi
Neme :
És a p*cs, és a vagina nyalókák is... XD Meg az árus stand-okról jutott eszembe, amikor egyszer voltunk uncsitesómmal, vettünk két ilyen hüly ízesített szájspray-t (ismeritek? ), és amíg a nő eltette a pénzt, addig a sunyi (uncsitesóm) nem ellopott még egyet? XD Erre azt mondja "Ez a gazdaságos életmód" XXD
Ó bakker... fogyatékos Internet Explorer hiba ürüggyel bezárta az előbb a Szeját, most beléptem Firefox-ról erre már egyik témában sem jelzi újnak a hozzászólásokat, úgyhogy nem "pattantam" a legelső olvasatlanhoz Kretén Na mindegy. Unalom-témába bekapcsolódva... írjatok mer' kibelezek mindenkit aki kussol!
Neeem, szeretlek titeket De azért még a fülét meghuzogatom a rosszaknak
Falunapot én is nagyon szeretem :D Főleg mikor van ilyen kis utazó vidámpark, szoktam mindig célbalőni meg ilyenek ×D Meg dodgemezni szeretek nagyon, mint valami h*lyegyerek ha beszabadulok ×D lol f*sznyalóka ×D
Uuuöhh... így utólag átfutva... de neander-völgyi beütése van ennek a hsz-nek O_O Gomen Oxo'
Dínósbácsi
Neme :
Ismét csak az elejét olvstam el,és a forumtalihoz annyit,hogy nemtudnék menni,pláne pestre,se máshova,és gondolom ti sem jöttök le somogyba ^^' Nekem tökre buli az hogy itt irogatunk meg elvaunk,mert szóban én is gyér vok,nincs idő meggondolni hogy mit monjon az ember szal csak ennyit akartam,elolvasom amit eddig irtatok,azt akk bekapcsolódom :D
hosszú távú memoria az jó dolog :P Jah ott voltam,jó volt,3 napon esett az eső erősen fújt a szél,volt enyhe nap sütés,fürödtunk a víz jegesen hideg volt,elvoltunk végulis mert a szomszéd faházba meg az atádiak voltak,azt elvoltunk velük(tökre idiots -.-")
Dínósbácsi
Neme :