꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Itachifan
Dani
Dínósbácsi
Sassy
Shanna
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 20 Jún. - 22:50

Nem tudom, én jobban szeretek így beszélgetni XD
Nekem úgy nagyon nincs kedvem fórumtalizni, de ha lesz, akkor megyek :^^: ;P
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 20 Jún. - 22:51

Jah, beszélgetni... én szóban kuka vagyok, ezt itt és most tisztázom X'D (Írásban meg hiperaktív... kell az egyensúly ˇ,ˇ)
http://koffeey.deviantart.com
Itachifan
*
*
Itachifan

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 20 Jún. - 22:54

Dínó csalódtam benned:D

hát nemtom mikor lesz con:D de nekem az jólenne sztemxD

mindenesetre danival illene már összefutnom mert erősen járogatok 17kerbe és ő ott lakikxD
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 20 Jún. - 22:56

Augusztusban szokott lenni nem? :D Addigra erőt gyűjtünk mi vidékiek XD
Tooopikot nyissak neki?
Itachifan
*
*
Itachifan

Kor : 30
Karakter : Uchiha Itachi˘˘
Hozzászólások száma : 249

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 20 Jún. - 22:59

neeemtudomxD szerintem nyithatsz:)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 20 Jún. - 23:00

Egyébként ha már a Budapestre való menésről volt szó... ˇˇ
Én szerintem az út felét turistáskodással tölteném XD Múltkor is amikor voltunk, mindent lefotóztam Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 102733 XXD
Mit csinálnék mondjuk külföldön?! Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 763995 XXD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeHétf. 21 Jún. - 21:55

*körbe körbe rohangál és fuldoklik a csendtől*
Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 139263

Fúúú, ma beavattam magam a Photoshop legsötétebb bugyraiba! :D Nem tudom emlékszik-e esetleg valaki arra a Niee-s rajzra amelyiken a tesói vállán ül és ribancul néz... na, azt kiszíneztem :'D Ésés... kigúvadt a szemem, de szerintem megérte XD
Photoshop nagyon nem a barátom, mert nem igazodok ki rajta, de ma csakazértis >D Majd beteszem a rajzos topikbaaa, deeee... még a másik is ott van, a Saegirus-Alatsukás... duplapost is lenne meg amúgy is... XX'D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimePént. 25 Jún. - 20:23

Naaaa, írjatok emberek, mert tényleg gyilkolok :ikillu:
MSN-en sincs fent senki, DeviantART-on se írnak, sehol Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 663779 ...
MA egyetlen aktivitásom volt, az hogy letiltattam magamat az egyik ismerősömmel MSN-en, aminek mondjuk örülök is, mert már untam... :stressz: XXD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzomb. 26 Jún. - 17:30

Ilyenekkel fogok spam-elni ha nem lesz élet X'D

Bár... talán visszafelé sül el és csak elijed innen aki erre téved Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 816374
DE ÍGY SINCS ITT SENKIIII!! ><
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzomb. 26 Jún. - 17:46

Jujj... :ohshit:
Ez... bizar... Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 568190
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzomb. 26 Jún. - 18:06

Ikszdé...

A hozzászólást KINata-chan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 27 Jún. - 17:02-kor.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzomb. 26 Jún. - 20:57

Csevegőben nincs OFF :^^:
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzomb. 26 Jún. - 23:38

Nincs hát, a lényeg hogy ne lehessen hallani a szívünk dobogását, az ereink lüktetését, vagy ahogy a levegő a tüdőnkbe áramlik a fojtogató csöndben!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 278431
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 27 Jún. - 10:09

Vagy hogy ne halljuk, ahogy az éhségtől korog a gyomrunk Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 483323
Amúgy miért csinálja ezt olyan gyakran ez a gonosz szerver, hogy épp választ írok, és ő csak úgy spontán elmegy a válaszíráskor? Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 4422
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 27 Jún. - 12:36

látom a csönd majdnem legyilkol már titeket dobjunk valamilyen témát fel. Valaki ötlet Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 763995
és egy élmény beszámoló röviden : voltam falunapon :pacsit!: eleinte unalmas volt aztán összefutottam pár ottani haverral és elkezdtek pörögni az események meg a koncertek is . Az elsősorban pogóztunk ,aztán amikor mentünk a szállásunk fele eltanyáltam ás szétvertem a kezem a térdem és még a fejemet is ami most úgy néz ki mintha benyomtak volna egyet szóval jó volt
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 27 Jún. - 13:59

Akkor szerencsés volt a vége xD Egyébként biztos jó volt, mi is szoktunk néha menni ide-oda falunapra ha van a környéken, mert olyan... jó falus hangulat van :D (Nem parasztos csak falus XD) Meg én imádom az árus standokat is, még ha nem is veszek semmit mert általában nagyon drágák a cuccok XD
Dani
*
*

Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 27 Jún. - 14:35

hát itt hangulat az volt de a standok itt kimondottan sz@rok voltak Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 102733
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 27 Jún. - 16:26

Igen, általában mindig azok, de szeretem nézni hogy valami sz*rság az egyiknél még kerül x forintba, két standdal odébb meg mondjuk már egy ezressel drágább xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeVas. 27 Jún. - 19:07

És a p*cs, és a vagina nyalókák is... Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 102733 XD
Meg az árus stand-okról jutott eszembe, amikor egyszer voltunk uncsitesómmal, vettünk két ilyen hüly ízesített szájspray-t (ismeritek? Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 243759 ), és amíg a nő eltette a pénzt, addig a sunyi (uncsitesóm) nem ellopott még egyet? XD
Erre azt mondja "Ez a gazdaságos életmód" Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 212874 XXD
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeHétf. 28 Jún. - 0:57

Ó bakker... fogyatékos Internet Explorer hiba ürüggyel bezárta az előbb a Szeját, most beléptem Firefox-ról erre már egyik témában sem jelzi újnak a hozzászólásokat, úgyhogy nem "pattantam" a legelső olvasatlanhoz Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 191601 Kretén Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 468785
Na mindegy.
Unalom-témába bekapcsolódva... írjatok mer' kibelezek mindenkit aki kussol! Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 856137

Neeem, szeretlek titeket Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 613170
De azért még a fülét meghuzogatom a rosszaknak Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 280351

Falunapot én is nagyon szeretem :D Főleg mikor van ilyen kis utazó vidámpark, szoktam mindig célbalőni meg ilyenek ×D Meg dodgemezni szeretek nagyon, mint valami h*lyegyerek ha beszabadulok ×D
lol f*sznyalóka ×D

Uuuöhh... így utólag átfutva... de neander-völgyi beütése van ennek a hsz-nek O_O Gomen Oxo'
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeHétf. 28 Jún. - 10:24

Dodgeeeeeem Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 30386 Csak kár hogy mindig alig bírok rávenni valakit hogy jöjjön, mert egyedül olyan unalmas XD

Lol, neander-völgyi Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 97745 XX'D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeHétf. 28 Jún. - 21:39

Ismét csak az elejét olvstam el,és a forumtalihoz annyit,hogy nemtudnék menni,pláne pestre,se máshova,és gondolom ti sem jöttök le somogyba ^^' Nekem tökre buli az hogy itt irogatunk meg elvaunk,mert szóban én is gyér vok,nincs idő meggondolni hogy mit monjon az ember szal csak ennyit akartam,elolvasom amit eddig irtatok,azt akk bekapcsolódom :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeHétf. 28 Jún. - 21:49

Szia Tobiiiii!! :D Jó volt a tábor? ^^ (Táborban voltál, ugye jól emlékszek? o.o)
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeHétf. 28 Jún. - 22:06

hosszú távú memoria az jó dolog :P Jah ott voltam,jó volt,3 napon esett az eső erősen fújt a szél,volt enyhe nap sütés,fürödtunk a víz jegesen hideg volt,elvoltunk végulis mert a szomszéd faházba meg az atádiak voltak,azt elvoltunk velük(tökre idiots -.-")
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeHétf. 28 Jún. - 22:17

Jéé, egy Tobiiii :^^: XD
Amúgy nekem a taliról ugyan az a véleményem mint Tobinak, szerintem is tök jó így irogatni, élőben nem szeretek XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
34 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: