꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Itachifan Dani Dínósbácsi Sassy Shanna Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 5 Jún. - 13:39 | |
| Magyarország sz*r, itt élni sz*r, itt dolgozni sz*r! XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 5 Jún. - 14:07 | |
| De pár éve úgy volt hogy váltunk. Csak aztán nem lett belőle semmi, mert hogy az is kicsit megviselt volna az embereket a kerekítés miatt vagy mi... ugye eleinte minden drágább lett volna. Vagy legalábbis valami ilyesmi rémlik xD Dehát istenem, nem jobb lett volna akkor szívni kicsit, ahelyett hogy most nagyon? X'D
Meg... pont most villognak a leggazdagabb magyarokkal. Mindegyik beadna 1 milliárdot a száz/kétszázmilliárdos vagyonából. Neki meg se kottyan, de az országnak hasznos lenne... XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| | | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 5 Jún. - 19:26 | |
| Igen, ha most lenne, az enyhén sz*r lenne... én úgy értettem hogy ha még anno, pár éve váltottunk volna euróra ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 5 Jún. - 20:54 | |
| ímár volt 2008ra is kiirva,meg most 2010re is,azt nme lett belőle semmi | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 5 Jún. - 21:36 | |
| Kíváncsi vagyok mikor lesz nekünk eurónk... most 2013 vagy 2014 van beígérve azt hiszem... majd meglátjuk xD Nyááh, és... újra Akatsuki-fangirl üzemmódba kapcsoltam *hallani a felbőgő motort* | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 6 Jún. - 12:06 | |
| Tegnap láttam a TV ben a forint gyengulését. reggel 1 euro 281 ft,délután 295ft este 288,vagy mennyi,e korul meg valami más pénznemmel is gyengult :/ Meg arrol vitatkotak a "nagy" képviselok,hogy az ország csődben van,csőd szélén vagy egyátalán nincs csődben Sok gyopodt agyu politikus pff XP | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 6 Jún. - 16:20 | |
| Azért jó hogy még ők se tudják :D -,- Na mindegy, valami majd lesz, valami biztos xD Max emigrálunk, mi az nekünk? Megyünk Sassy-ékhoz lakni X'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| | | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 6 Jún. - 17:23 | |
| Dínó megőrült, ne tudjátok meg mit le nem vágott itt mikor megtudta @,@ X'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 6 Jún. - 21:27 | |
| Táncoltam az asztalooon XXD | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 6 Jún. - 23:28 | |
| Tangában? | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 7 Jún. - 8:15 | |
| Csakis, bőr tangában! XXXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 7 Jún. - 14:43 | |
| Momolyan??? Az asztalon?? xD LOL,nem vette fel valaki,azt megnéztem volna xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 7 Jún. - 15:01 | |
| Nem rendes tánc, csak egy olyan kis béna tánc XD De nem tangában persze XXD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 7 Jún. - 15:33 | |
| Én azt már nem is láttam, csak hogy úgy közlekedtél mint egy nyomorék meg visongattál közbe xD Az asztalon tánc mikor volt? Azért mentél be? X'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 7 Jún. - 16:19 | |
| Igeeeen XXD Hát örültem neki na... XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 7 Jún. - 17:50 | |
| De... dee... se az én szobámban se a kicsiben nincs asztal... hol táncoltál asztalon? <,< XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 7 Jún. - 17:55 | |
| Hát az én szobámban! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 7 Jún. - 19:37 | |
| Rekordot döntöttünk emberek XD Ma voltunk fent a legtöbben egyszerre X'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 7 Jún. - 20:31 | |
| Igen? De jó | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 8 Jún. - 0:09 | |
| És ezt a szerver úgy ünnepli meg hogy kiszúr velem? ×D Nem tudom mi baja, de ha rámegyek arra a kis papírkára vagy mi az, a legutolsó hsz-t jelöli ugye, az eddig mindig ahoz is vitt. De most 2 oldallal előrébb, a lap közepére visz o_O Ez most mi? ×D
Ja jó, azóta rájöttem miután még nézelődtem ^^ És visszaszívok minden rosszat, a szerver tök ügyi lett :D Azzal a gombbal most már mindig oda visz, ahol az új hsz-ek kezdődnek, vagyis ahoz a hsz-hez rak, amit utoljára elolvastál :) De jó ^^ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 8 Jún. - 8:48 | |
| Jé, kíváncsi vagyok XD Én csak azt vetem észre hogy mostmár narancssárga az a fülecske nem fehér mint eddig X'D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 8 Jún. - 10:03 | |
| Nekem eddig ez nem tűnt fel XD Hát majd egyszer nem olvasom el rögtön a hsz-eket :tra-la-la: XD | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 8 Jún. - 14:29 | |
| Most először én is mondom mi a f*szt csinál?!XD Am meg tök jó, megspórolja a keresgélést:D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|