Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 9 Május - 9:15
Ki mondta hogy a Narutoról kell beszélni? Retardált... XD Mintha az lenne a csevegő célja hogy arról beszéljünk... Nem tudom mit oktatgatsz itt mindig...
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 9 Május - 10:37
Senki nem mondta azt sem hogy érdekeljenek a vizsgák... de egy "Sok szerencsét"-be nem haltál volna szerintem bele, még ha sz*rsz is az egészre. Attól hogy téged nem érdekel, van akinek fontos. Pl aki vizsgázik és kell a pont, vagy jobb jegy vagy akármi. Amúgy meg... ez a Duma topik... szerinted mit kéne csinálni ha nem csevegni? Van Narutós topik különben. Attól hogy te nem veszed a fáradtságot hogy megkeresd, még van. Ha meg hiányolsz valamit, nyiss neki témát. Szabad. Ne csak rinyálj állandóan. Vagy szólj hogy mit akarsz. Ha nem mondod, honnan tudjam? Nem olvasok a gondolataidban. Szólsz és akkor megcsinálom. Ha meg nem tetszik az egész, akkor menj el. Ki tart vissza? Szerintem senki, sőt... És ne járkál vissza havonta meg kéthavonta. Már vagy 3-4-szer bejelentetted hogy elmész innen, erre visszatolod a képed. Mi a francnak? Menj el, és kész. És ne kezdj el most pattogni itt megint, mert töröllek.
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 9 Május - 11:48
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 9 Május - 14:42
hú koffeey eléggé felhúzhattad magad ezen a kis izén ( ez kifejező volt) Tényleg az írásbeli érettségi jegyek mikor lesznek hivatalosak?
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 9 Május - 14:47
nekem azt mondták hogy 2 hét alatt javítják ki általában
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 9 Május - 18:26
Köszi utólag is ^^ Nem azzal van a bajom hogy nem mondott semmit, hanem hogy úgy nem mondott semmit, hogy közben itt volt és mást pedig írt. Meg hát azzal hogy harapós vagyok a héten XXD
Aaaa műbráner... izé... műp*cs XD
Stein *
Neme :
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 9 Május - 23:10
szerintem 20 centi :D
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Május - 7:17
Jujj... bocs... Csak most látom hogy nem léptem át Koffeey-től Azt törlöm, és megírom ebbe XD
Tudod, az a dolog ami olyan mint egy p*cs... XD Csak nem igazi XD De kérdezd Narancsot, ő biztos jobban tudja ha már van neki XD És megmondhatná azt is hogy mit ért az alatt hogy "20-as"... Nem értek én ezekhez a műbrokiméretekhez...
Hát igen Stein valószinüleg 20 centis XD Narancs az olyat szereti ami pont 10-szer akkora mint az övé :Đ
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Május - 10:39
am már nem irja ki hogy szerkeztette 1-szer a hsz-t és nincs is ebayom TI -blablabla
Mod.: Köszönjük az értelmet sugárzó és sokatmondó hozzászólást. A szerkesztést igenis kiírja, például rögtön alattad, Dínó-nál. Ne pattogj. És ne gyere vissza.
A hozzászólást Koffeey összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hét. 10 Máj. 2010 - 10:56-kor.
Dínósbácsi
Neme :
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Május - 11:02
Hogy te mekkora barom vagy XD
Amm ki nézi a Viasaton a Lehetetlen Küldetést? :D Nagyon jó, annyit lehet rajta röhögni! XD (Vasárnaponként szokott lenni este 8-kor :Đ)
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 10 Május - 20:16
Víííhihihi XD *imádja* Kedvcsinálónak... meg hogy lássátok miről van szó;
Naaaagy golyók Ezeken szakadni szoktunk... szó szerint X'D Úgy röhögünk hogy már könnyezünk xD Főleg a műsorvezetői kommenteken, az a két faszi síkhülye XXXXD
"Jerry már olyan fáradt, hogy úgy dönt lepihen egy kicsit. Aztán Arthur azt hiszi meg tudja állítani a Söprögetőt a jazz kezével, de épp hogy csak volt ideje szólni Andrew-nak hogy ez egy rossz ötlet" XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX'''D Ez spec tegnap volt XXD
JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 11 Május - 9:42
Ezek az okos hozzászólások...xD Tényleg sok értelme van az ilyennek, most komolyan...-.-"
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 11 Május - 10:53
LOL Koffeey ×D Pipa lettél látom De jól csináltad ×D Eddig amúgy tényleg elég higgadtan kezelted, úgyhogy megértem a "kitörést" ×D Rossz hetet választott, mi? ×D Na mindegy, kicsi gyümölcs nem téma többet, ne csalogassuk vissza!!!!!
Ez a Wipeout denaaaaaaaaaaaaaaagy ×D
Koffeey az előbb írta:
"Jerry már olyan fáradt, hogy úgy dönt lepihen egy kicsit. Aztán Arthur azt hiszi meg tudja állítani a Söprögetőt a jazz kezével, de épp hogy csak volt ideje szólni Andrew-nak hogy ez egy rossz ötlet"
Kééééééééééész ×D LOL ×D
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 11 Május - 14:53
Nemtom sztem én sem írtam,hogy sok szerencsét,pedig fennt voltam,kicsit lusta voltam,elnézést a bunkóságomért Remélem jól sikerult :^^: Arrol a vidiről ami be lett linkelve,én valami olyasmit nézztem mindig a német Rtl-en a Naruto után xD Csak ott mindenki japán emberke volt xD Sokat röhögtem a bénaságokon Mi most kitörölted a regisztrácioját O.o?
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 13 Május - 18:10
Stein, nincs még eredmény az érettségiről? :D
Stein *
Neme :
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 13 Május - 20:02
94%os lett nekem, és még ehhez jön a szóbeli :D
110 pontom lett 117ből és kiszámoltam hogy, ugye a szóbeli még max 33 pontos, ha az maxos, akk ugye 143 pont a 150ből az pedig 95% Szal most kajak 1%ért töröm magam? faszság az egész nyelvtanközpontú oktatásrendszer MO-n
te meg majd írd le h mennyi lett a nyelvvizsgád :D úgy hallottam hogy jól sikerült :D
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 13 Május - 20:42
Hehe, én is úgy voltam érettségin hogy kemény 1% volt csak a tét, 97-ről 98-ra... úgyhogy nem igazán eröltettem meg magam xD Mondjuk meglett... XXD A nyelvvizsga még messze van sajnos, 2-3 hét biztos van még az eredményig :S De remélem meglesz. Mondjuk a magnóhallgatástól félek hogy mi van ha nem lett meg a 40%... mert akkor az egész szóbeli újra én meg azt nem bírom ki :S