꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Itachifan
Dani
Dínósbácsi
Sassy
Shanna
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeVas. 9 Május - 9:15

Ki mondta hogy a Narutoról kell beszélni? Retardált... XD Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 102733
Mintha az lenne a csevegő célja hogy arról beszéljünk...
Nem tudom mit oktatgatsz itt mindig... Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 139263

És... műbránert rendeltél? O____________________________O"

A hozzászólást Dínósbácsi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 9 Május - 14:14-kor.
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeVas. 9 Május - 10:37

Senki nem mondta azt sem hogy érdekeljenek a vizsgák... de egy "Sok szerencsét"-be nem haltál volna szerintem bele, még ha sz*rsz is az egészre. Attól hogy téged nem érdekel, van akinek fontos. Pl aki vizsgázik és kell a pont, vagy jobb jegy vagy akármi.
Amúgy meg... ez a Duma topik... szerinted mit kéne csinálni ha nem csevegni? Van Narutós topik különben. Attól hogy te nem veszed a fáradtságot hogy megkeresd, még van. Ha meg hiányolsz valamit, nyiss neki témát. Szabad. Ne csak rinyálj állandóan. Vagy szólj hogy mit akarsz. Ha nem mondod, honnan tudjam? Nem olvasok a gondolataidban. Szólsz és akkor megcsinálom. Ha meg nem tetszik az egész, akkor menj el. Ki tart vissza? Szerintem senki, sőt... És ne járkál vissza havonta meg kéthavonta. Már vagy 3-4-szer bejelentetted hogy elmész innen, erre visszatolod a képed. Mi a francnak? Menj el, és kész. És ne kezdj el most pattogni itt megint, mert töröllek.
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeVas. 9 Május - 11:48

Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 729914
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeVas. 9 Május - 14:42

hú koffeey eléggé felhúzhattad magad ezen a kis izén ( ez kifejező volt)
Tényleg az írásbeli érettségi jegyek mikor lesznek hivatalosak? Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 763995
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeVas. 9 Május - 14:47

nekem azt mondták hogy 2 hét alatt javítják ki általában
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeVas. 9 Május - 16:12

Ez a hét leszívta az agyam, meg eddig nagyon is toleráns voltam szerintem... -,-

Hát nekünk a töritanár azt mondta hogy pénteken menjünk majd be és a teszt részt már valószínűleg meg tudja mondani ^^
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeVas. 9 Május - 16:21

Koffeey írta:
de egy "Sok szerencsét"-be nem haltál volna szerintem bele, még ha sz*rsz is az egészre.
Húha...Téll énse mondtam semmit. ^^' Na igy utólag is remélem, h jól sikerült, Iggy angyalka varázsolt nektek jó jegyet. : :angyal:
Am...Miaza műbráner? Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 243759 *Kicsit h*lye.* xDDD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeVas. 9 Május - 18:26

Köszi utólag is ^^ Nem azzal van a bajom hogy nem mondott semmit, hanem hogy úgy nem mondott semmit, hogy közben itt volt és mást pedig írt. Meg hát azzal hogy harapós vagyok a héten XXD

Aaaa műbráner... izé... műp*cs Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 682940 XD
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeVas. 9 Május - 23:10

szerintem 20 centi :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 10 Május - 7:17

Jujj... bocs... Csak most látom hogy nem léptem át Koffeey-től Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 102733 Azt törlöm, és megírom ebbe XD

Tudod, az a dolog ami olyan mint egy p*cs... XD Csak nem igazi XD
De kérdezd Narancsot, ő biztos jobban tudja ha már van neki XD És megmondhatná azt is hogy mit ért az alatt hogy "20-as"... Nem értek én ezekhez a műbrokiméretekhez... Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 102733

Hát igen Stein valószinüleg 20 centis XD Narancs az olyat szereti ami pont 10-szer akkora mint az övé :Đ
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 10 Május - 10:39

am már nem irja ki hogy szerkeztette 1-szer a hsz-t és nincs is ebayom TI -blablabla

Mod.: Köszönjük az értelmet sugárzó és sokatmondó hozzászólást. A szerkesztést igenis kiírja, például rögtön alattad, Dínó-nál. Ne pattogj. És ne gyere vissza.

A hozzászólást Koffeey összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hét. 10 Máj. 2010 - 10:56-kor.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 10 Május - 11:02

Hogy te mekkora barom vagy XD

Amm ki nézi a Viasaton a Lehetetlen Küldetést? :D
Nagyon jó, annyit lehet rajta röhögni! XD (Vasárnaponként szokott lenni este 8-kor :Đ)
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeHétf. 10 Május - 20:16

Víííhihihi XD *imádja* Kedvcsinálónak... meg hogy lássátok miről van szó;

Naaaagy golyók Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 580731 Ezeken szakadni szoktunk... szó szerint X'D Úgy röhögünk hogy már könnyezünk xD Főleg a műsorvezetői kommenteken, az a két faszi síkhülye XXXXD

"Jerry már olyan fáradt, hogy úgy dönt lepihen egy kicsit. Aztán Arthur azt hiszi meg tudja állítani a Söprögetőt a jazz kezével, de épp hogy csak volt ideje szólni Andrew-nak hogy ez egy rossz ötlet"
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX'''D Ez spec tegnap volt XXD
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeKedd 11 Május - 9:42

Ezek az okos hozzászólások...xD
Tényleg sok értelme van az ilyennek, most komolyan...-.-"
https://jigokunotobira.weebly.com/
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeKedd 11 Május - 10:53

LOL Koffeey ×D Pipa lettél látom Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 514184 De jól csináltad Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 580731 ×D Eddig amúgy tényleg elég higgadtan kezelted, úgyhogy megértem a "kitörést" ×D Rossz hetet választott, mi? ×D
Na mindegy, kicsi gyümölcs nem téma többet, ne csalogassuk vissza!!!!!

Ez a Wipeout denaaaaaaaaaaaaaaagy ×D
Koffeey az előbb írta:
"Jerry már olyan fáradt, hogy úgy dönt lepihen egy kicsit. Aztán Arthur azt hiszi meg tudja állítani a Söprögetőt a jazz kezével, de épp hogy csak volt ideje szólni Andrew-nak hogy ez egy rossz ötlet"
Kééééééééééész ×D LOL ×D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeKedd 11 Május - 14:53

Nemtom sztem én sem írtam,hogy sok szerencsét,pedig fennt voltam,kicsit lusta voltam,elnézést a bunkóságomért Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 816374 Remélem jól sikerult :^^:
Arrol a vidiről ami be lett linkelve,én valami olyasmit nézztem mindig a német Rtl-en a Naruto után xD Csak ott mindenki japán emberke volt xD Sokat röhögtem a bénaságokon Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 149164
Mi most kitörölted a regisztrácioját O.o?
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeKedd 11 Május - 16:52

Töröltem, aha ˇ-ˇ

Jaa azt mi is néztük, valami ninja izé, nem? XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeSzer. 12 Május - 15:38

Amit én néztem,ott is idétlenfeladatok voltak és mindig jött egy pár japán emberke és megprobálták teljesíteni azt(kisebb,naobb sikerrel) XD
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeCsüt. 13 Május - 8:54

Azt én is néztem ×D Az a ninja verseny ×D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeCsüt. 13 Május - 18:10

Stein, nincs még eredmény az érettségiről? :D
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeCsüt. 13 Május - 20:02

94%os lett nekem, és még ehhez jön a szóbeli :D

110 pontom lett 117ből és kiszámoltam hogy, ugye a szóbeli még max 33 pontos, ha az maxos, akk ugye 143 pont a 150ből az pedig 95% Szal most kajak 1%ért töröm magam?
faszság az egész nyelvtanközpontú oktatásrendszer MO-n

te meg majd írd le h mennyi lett a nyelvvizsgád :D úgy hallottam hogy jól sikerült :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimeCsüt. 13 Május - 20:42

Hehe, én is úgy voltam érettségin hogy kemény 1% volt csak a tét, 97-ről 98-ra... úgyhogy nem igazán eröltettem meg magam xD Mondjuk meglett... XXD
A nyelvvizsga még messze van sajnos, 2-3 hét biztos van még az eredményig :S De remélem meglesz. Mondjuk a magnóhallgatástól félek hogy mi van ha nem lett meg a 40%... mert akkor az egész szóbeli újra én meg azt nem bírom ki :S
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimePént. 14 Május - 9:58

Biztos sikerült, ügyi vagy te :^^:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimePént. 14 Május - 20:40

Ma voltunk osztály kirándulásom, olyan jó vóólt!!! XD
Ez volt eddig a legjobb életemben ^,^ Tényleg :Đ
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitimePént. 14 Május - 21:33

Kicsi a világ!! A hugomék is ma voltak xD
Mesélj csak ,figyelunk :^^:
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 24 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
24 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: