| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Szept. - 19:51 | |
| én jó vok ha akarjátok rakhatok fel a Statomról pár képet :D | |
|
| |
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Szept. - 20:04 | |
| XD Cheateeeeer !!! Én is metin 2 őzöm néha ha unatkozom XD meg WoW ozom XD Meg Counter-Strike Source ozom XD :P a Mu online-t nem szeretem XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Szept. - 20:49 | |
| nemvok cheater.azt sem tom hogy kell.ha tudnám akkor azt csinálnám persze csak nonsteam-om szervereken. mert azok nem szurják ki xD de én átalában steamos szervereken játszom :D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Szept. - 22:05 | |
| De ha Wh-zol meg kódokat használsz, akkor az már szerintem cheat-erséég! XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Szept. - 22:23 | |
| de ezt pofázom hogy nemtom hogyan kell WH-zni meg aimozni meg Ironman-t csinalni magamból... a csitelés számomra egy elérhetetlen dolog xD vágod?? | |
|
| |
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Szept. - 22:26 | |
| cod2ben mentem egy szerón gyereket néztem, mindene volt ,Aim wh autoshoot XD olyan hogy beállt középre és 1 golyóval célzás nélkül pontosan 50 méterről fejbelőtt :D | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Szept. - 22:31 | |
| én ilyenko ha tom hogy valaki csitel akkor bannal fenyegetem pedig nem vok admin.ha nem jön be akkor votekickelek .attól függ melyiket használja.volt olyan hogy engem is WH-snak mondtak mert megtunkoltam a falat és fejbe löttem tök véletlenul xD vagy pont oda futok mindig ahol ellenség fut xD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 11 Szept. - 14:56 | |
| Emlékszek a Jedi Academy-ben lehetett letölteni Naruto-s skineket XXD Csak olyan bénák voltak... XD | |
|
| |
Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 11 Szept. - 15:17 | |
| Jaaa az nagy játék volt mennyit játszottunk vele meg töltöttünk zenét és közben hallgattuk :D meg a Xmenes skinek :D volt egy predatoros skin ami meg láthatatlanná tett csak a kardod látszott XD
Tobi : nekem is egyszer olyan volt cod2ben, toujanenon, volt ugye egy fal, meg egy tank mellette és a falon túl még 1 sarok meg 2 hordó, és úgy ugrottam ki hogy céloztam és tök véletlen a sarokra ahol az egyik német figyelt ki és fejbe lőttem rögtön XD és jáááá HÜLYE WHS KICK KICK BAN BAN :D | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 11 Szept. - 15:20 | |
| Pókemberes is volt, azzal a falra tapadtam XXD
Háát pedig csak szerencséd volt :D XXD Mondjuk engem úgyis mindig fejbe lőnének :Đ Kód se kéne XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 11 Szept. - 15:27 | |
| nekem az egyik pályán megvan hogy mindig hova megyek. a CS-ben és ott biztos hogy lelövök talán egyet.van olyan hogy a bátyámmal egy szerveren játszottunk egymás ellen.és bedobta a flash granatot 2 is és nem vakultam és ahogy bejott lelőtem.és mindig ezt mondja: -miért nem vakulsz 2 flashtól??? és ilyenko tiszta ideg meg amikor fejbe lövöm akkor is xD | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 11 Szept. - 20:17 | |
| Hehe XD Én eredeti CS-n nyomom ott se lehet cheatelni :P meg régen cod 2 őztem XD és most nyáron megyek haverommal Cod4 lan versenyre Vácra asszem 4 napos lessz addig hotelba leszünk.:P | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 11 Szept. - 20:56 | |
| nekem nincsen annyi pénzem hogy megvegyem az eredetit.. :S | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Szept. - 0:48 | |
| Új Csevegő van embereek! :víí: :): Majd mond el milyen volt a lan verseny Kisa, mert érdekel :D :nom-nom: | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Szept. - 14:04 | |
| Egyálltalán mi az a Lan-verseny? XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Szept. - 15:15 | |
| gondolom Lan-on kersztül játszanak... hogy több gép igy ossze van kötve.... gondolom én :D | |
|
| |
Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Szept. - 15:24 | |
| LAN = Local Area Network
jaja több gép össze van kötve és így 1 közös szerveren vannak és tudnak egymással gamelni nagyon jók ezek a partik :D annyit lehet röhögni meg hülyülni | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Szept. - 17:32 | |
| Ahaa... jól hangzik! :8D: Biztos jóó! XD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Szept. - 20:25 | |
| Most megy a Micsoda srác ez a lány, tök jó film XD Nézi valaki még? :figyel: XD | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Szept. - 20:43 | |
| Én!!! XD de már nem nézem XD
jaja Vácon lessz 4 napos verseny, mi a CoD 4 kategóriába megyünk. :D Amúgy azon kívül még szoktam menni haverommal CoD 5 özni Zombie modban XD Mert én meg haverom hülye kockák vaunk XD Múltkor tesi óra helyett mentünk el gépezni az eggyik net kávézóba XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Szept. - 21:51 | |
| - Deidei írta:
- Most megy a Micsoda srác ez a lány, tök jó film XD Nézi valaki még? :figyel: XD
mikor volt?? lemaradtam róla?? :lécci: | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Szept. - 22:16 | |
| Már vége... 8-kor vagy mikor kezdődött :ehm: Szegény kohai :<: | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Szept. - 22:20 | |
| pedig láttam a reklámját és meg akartam nézni.... a fene egy meg.mit csináltam én 8ko hogy lemaratdam ról? xD ....] | |
|
| |
Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Szept. - 22:20 | |
| Én addig néztem hogy verekedett az ex pasija a sráccal mert csókolóztak :P XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 12 Szept. - 22:23 | |
| az ikrek naon rendesek tudnak lenni egymáshoz.látszik ebből a filmből is xD | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
|
| |
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|