꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Shanna
Stein
Koffeey
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Stein
*
*
Stein

Neme : Férfi

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimePént. 4 Szept. - 23:36

Dínósbácsi írta:
De nekünk van kedvünk, és ötletünk írni! :8D: Látod ez a lényeg! Ha mi írni szeretnénk, és tudunk is mit, akkor miért hagyjuk ki? :):

nekem is van ötletem, de mégse írok, mert 1-2 szóért nem nyitok új hozzászólást vagy nincs kedvem, de írj akkor ha akarsz...
Vissza az elejére Go down
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 0:21

Szabad fórum... Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Scared2-1 El ne kezdjétek Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Twitching
Ezt már egyszer végigvitatkoztam a régi fórumon :uváh: Nem kell több démosz, meg liberalizmus meg kiskutyaf*sza D:
Am nem azzal van baj, hogy írtok vagy hogy sokat írtok, hanem azzal, hogy fent vagytok (mostanában, gondolom suli miatt, annyira nem, de eddig mindig) és akkor egyrészt beszéltek a chat-en, aztán beszéltek még a csevegőben minimum 3 topikban, a 3 szavas játékba percenként írtok hármat, aztán még azon kívül is beszéltek vagy két helyen. Többnyire OFF témában... szóval na, nem lecseszés akart lenni csak megérthetnétek (főleg te Dínó :u_u:), hogy mitől pipa Stein vagy Dei, oks? :): *a mosolygós szmájlival enyhíteni próbál a hsz-n... NEM HARAGSZIIK ×D csak tanácsot adott*
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 11:38

Igen egyetértek XD
Arra emlékszek a régin... kivel is veszekedtél? Jiraiyával? >,> XD
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 11:45

De... de... Akkor mi van ha OFF-olunk?! D: Néhány hsz-után rá szoktunk jönni hogy OFF-olunk és abba szoktuk hagyni! Úgyhogy ne tessék ezt mondani! :T~T: Mi jó emberek vagyunk! :>.<: XD
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 12:09

én a régin kivel nem veszekedtem az a kérdés? XD hát de na, ha valami nem tetszik azt szóvá teszem :D

dínó az a néhány az olyan 50 szokott lenni
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 12:11

Nem iis!!! :>.<: MAX 5 szokott lenni! Aztán vagy én, vagy Tobi mondja hogy "na jó ez már off téma" és akkor mindig vagy témát váltunk, vagypedig elmegyünk onnan. :aahaa:
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 12:31

Vagy folytatjátok az OFF témát...
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 12:34

NEEEEEEEEEEMMM!!! Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 811291 Hagyatok máá ezzel az "OFF"-olással! Nem is szoktunk! Ha más nem akkor te szólsz rám mindig! :>.<: Úgyhogy ne mondjad hogy OFF-olunk, jó?! XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 15:53

csak egyszer volt olan ezen az oldalon hogy 50-et offoltunk Dinoval :^^;:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 15:58

Igen! Látjátok ő tudja!!! :>.<: Úgyhogy mostmá haggyatok!!! XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 16:20

inkább valami más téma pls?
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 16:55

...más téma? Mi? Taláán... vaagy... Aha! Igen, beszéljünk arról! :8D: XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 17:11

Dei miko végez a félpucér rajzokkal? xD :8D:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 18:40

...ezt ne kérdezd mert nem tudom... XD Most éppen alszik... :nem: Mindig csak alszik... alszik reggel! Alszik este! És alszik délutáán!!! :O_o: Mindig... mindiig... mindiiigg... miniiiiiiiiiiig... XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 19:42

a 18 évesek tényleg ennyit alszanak? xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 19:54

Ugye?! Elképesztőő... Minthaa... valami... "kiszívná" belőlük az életerőt! XD Taláán... egy vámpír!... egy vámpír... egy vámpír... egy vámpír...

Szóltok ha kezdek idegesítő lenni? XD :^^;:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 20:00

én már rengetegszer szóltam... xD
honfoglaloztam ugyan azzl a 2 emberrel 3mat :D
és naon jó volt.
az egyik 24 a másik 44 éves volt és meglepően nem voltam utolsó csak a 3ból az 1ikben :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 20:07

De rég Honfoglalóztam >,> XD
Am aludtam igen, mert este csak 5-6 órát tudtam :<: De am igen, 16-19 körül tényleg sokat alszik az ember XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 20:37

Há csodálkozol amikor fent vagy hajnalig aztán meg felébresztenek hétkor?! :O_o: Akokr nem csoda hogy álmos vagy. Megrontotta az agyadat a Hitman! Mindig csak azt nézed. Cö-cö-cöö... :nem: XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 22:10

Kakuzu b*zki igazad volt ez a Hitman magához ragadja az embert és nem tud kiszabadulni...
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 22:59

Minden jó animével így van, nem csak a Reborn ilyen addiktív :;D:
Pl én az Elfen Lied-ot is egy helyben néztem végig egy este alatt ×D A Vampire Knight egy hétvége volt, a Guilty-vel együtt. (De jó volt :=.=: Meg akarom nézni megint :83:) A Death Note-ot is 2 vagy 3 nap alatt néztem végig :D Meg akkor volt még a Code Geass, az is hamar megvolt mert izgi volt ×D Meg a Phantom... azt hiszem ezek a rövidebbek amikre rácuppantam eddig... ezek olyan 20-30 rész között vannak :3 Ja meg a Black Cat. Az is jó volt :)
Ezeket ajánlom ×D Ezek nem hosszúak, hamar ki lehet őket végezni ^^
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeSzomb. 5 Szept. - 23:06

ha a Naruto shippudenből most felraknák a 200.részig akkor kb 2-3 nap alatt végig nézném.
bár még meg sem jelent a nagy része... xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeVas. 6 Szept. - 9:12

Olyan káár! A jó, szerethető animék olyan rövidek! :T~T: Már négy olyan animét néztem ami jó, de sajnálatosan rövid! :T~T: XD
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeVas. 6 Szept. - 10:42

Tobi írta:
ha a Naruto shippudenből most felraknák a 200.részig akkor kb 2-3 nap alatt végig nézném.
bár még meg sem jelent a nagy része... xD

énis így vok vele :D kb rátapadnék a képernyőre :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitimeVas. 6 Szept. - 11:33

Én is szivesen látnám!!! :83: Bár nekem kicsit több időbe telne megnézni. Annyira gyorsan nem nézném. XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 3 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
3 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: