꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 9 Szept. - 13:34 | |
| Mit csináltál 10:41-kor itt? :figyel: :figyel: Hm? Hmmmm? XXD Számtech? XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 9 Szept. - 14:21 | |
| Infóó! Háháá!!! :ííí: Akkor felengedtek a netre! :8D: | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 9 Szept. - 18:21 | |
| Nekem is jó lenne lyukasban... vagy laptopot keríteni XD Van a suliban egy stréber (ismered Stein? Ládi Gergő XD Ilyen falfehér meg dagi, tök stréber feje van és valami szörnyen öltözködik XD) na szóval nála mindig van laptop... XD Biztos szünetekben WoWozik o,O Mert állítólag WoWb*zi XXD Mondták hogy infó szakkörön vagy mi az, azzal dicsekedett hogy nyáron 24 órákat játszott.... :O_o: Meg 100.000-es videókártyát vett hogy jól fusson a játék :D XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 9 Szept. - 18:29 | |
| nekem is van egy ilyen osztálytársam xD de ő nem volt mindig dagi.sovány csontos volt.de elkezdte enni meg inni ezeket a rákkeltő sz*rokat. és meghízott xD de ha matekből nem értek valamit akkor jó rálehet támaszkodni XD meg normális azért kivéve kkor amikor idegesíti az embert xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 9 Szept. - 19:38 | |
| Nekem szinte az összes fiu osztálytársam kocka. D: Mindig arról a hülye WoW-ról beszélnek, hogy "ha elérik a szézas sz*rt vagy mi akkor újra izélődnek, de megmarad a cuccuk" meg ilyen hülyeségek. Mintha valami világmegrengetőő tolog lenne az a hülye játék! :>.<: XD | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 9 Szept. - 20:29 | |
| ÁÁÁ ne szidjátok én is kocka vagyok és néha én is WoWozok XD :P | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 9 Szept. - 20:30 | |
| - Deidei írta:
- Nekem is jó lenne lyukasban... vagy laptopot keríteni XD
Van a suliban egy stréber (ismered Stein? Ládi Gergő XD Ilyen falfehér meg dagi, tök stréber feje van és valami szörnyen öltözködik XD) na szóval nála mindig van laptop... XD Biztos szünetekben WoWozik o,O Mert állítólag WoWb*zi XXD Mondták hogy infó szakkörön vagy mi az, azzal dicsekedett hogy nyáron 24 órákat játszott.... :O_o: Meg 100.000-es videókártyát vett hogy jól fusson a játék :D XD Jaja vágom kiaz szerintem ilyen kötött cuccokba meg mackófelsőbe, melegítőbe járkál és mindig ugyanolyan képet vág :D de nálunk is bőőőszen megy a wow :D szünetekbe ugyebár összeül a 10 fős kör és megdumálják az előzö napiakat bevallom énis wowozok de suliból kihagyom általában :D jó néha énis odamek, és váltok egy két szakszót velük de nem velük lógok :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 9 Szept. - 20:33 | |
| Aha ő :Đ Hát az egy egészséges szint, de amit Mackónaci csinál az beteges... szerintem babakora óta nem volt napon :D XD Jó mondjuk nem bántani akarom XD Csak na... hát na XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 9 Szept. - 20:41 | |
| biztos nem 1 suliba járunk? xD mert ahogy leírtátok a srácot...az olyan mint az én osztály társam .ilyen mackó ruhákba és melegítőkbe jön.farmerba nem sűrűn met ráfeszülne a nagy s*ggére xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 9 Szept. - 20:42 | |
| XXD Hát neki is nagy segge van XD És általában vagy ugye a macigatya, vagy béna halászgatya van rajta, a zokni meg felhúzva a vádlija közepéig XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 9 Szept. - 20:49 | |
| kezdek kételkedni hogy meik suliba járok xD. akkor ezek szerint több ilyen emberke is van. mivan má mindenki WoW -zik? a bátyám is wowozott de meunta xD és ismerke még olyat aki megunta.. xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 9 Szept. - 21:18 | |
| Reggelente térugrást hajtasz végre véletlenül és átkerülsz a miénkbe XD Énn... hát én egyszer játszottam vele kicsit Steinnél, nálunk itthon valamiért nem működött és így nem is volt alkalmam különösebben rácuppanni. De nem tudom hogy egyébként szeretném-e... végülis szeretem az MMORPG-ket :figyel: ...ki tudja XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 9 Szept. - 22:03 | |
| huha.akkor csoda hogy nem futottam ossze valameikőtőkkel bár lehet hogy mégis de nemtok róla xD azokat én is,én Metin 2-n játsottam meg Sherwood 2-tme azok is ilyenek.de a WoW az jobb. főleg amiko a South Parkban van az a rész xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 9 Szept. - 22:29 | |
| Én nem MMO-zok mert le sem lehetne műteni a gépről ×D Néha játszogattam egyel-egyel és teljesen bezsongtam :^^;: Aztán meg meguntam és pápá... | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Szept. - 12:58 | |
| hehe ebbem már bel tudok én is szólni mivel játszok néha ilyenekel alias sherwoodok mu online wow metin 2 ha már a vovról volt sok szó én másfél hetet játszottam vele oszt meguntam de néha még felmászok unalmamba | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Szept. - 13:05 | |
| Én a Star Wars Jedi Academy-t szerettem... azt hiszem ez a címe o×o XD Mármint a multiplayer részét (: Nagyon sokáig járkáltam fel, tök jó volt XD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Szept. - 13:17 | |
| én csak az alapjátékkal jétszottam multival nem | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Szept. - 13:38 | |
| Én meg az alappal nem nagyon... XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Szept. - 13:42 | |
| Az télleg jó játék! :8D: Multizni tök jó! Főleg ha van valaki, akivel jól el hülyéskedhetsz. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Szept. - 14:09 | |
| én a Jedi Knight 2 vel játszottam .single playerben kicsit kódoztam és máris lett jedi erőm meg halhatatlan lettem xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Szept. - 14:11 | |
| Te kis sunyi cheat-eer! XD Én mostanában, leszoktam a kódok használatáról a játékokban. Mert akkor úgy éreztem... nem vagyok igazi játékos! Kódokkal játszani nem ÉLMÉÉNY a számomra!!! :aahaa: | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Szept. - 16:06 | |
| a Counter-Strike ban is WH-nék de mivel vannak steamosok azok kiszurják meg nem is tudok Cheaterni xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Szept. - 17:27 | |
| Ahaa igeen érteem... perszee... :aahaa:
Mi a franc az a "WH"? :O_o: XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Szept. - 19:07 | |
| WallHack :D ha ez mond valakinek valamit xD átlát a falon és át is lő az aki bekapcsolja :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 10 Szept. - 19:37 | |
| ...ezért nem merek már elkezdeni se ilyen multis játékokat, mert aki profi és/vagy cheatel az rögtön leszedne XXD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|