| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 23 Dec. - 9:17 | |
| Szőrös mellbimbó merevedés?!? | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 23 Dec. - 10:22 | |
| | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 23 Dec. - 10:46 | |
| A technika új vívmánya Véégülis lányoknak más nem igazán tud merevedni... ez a téma, jaj XD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 23 Dec. - 11:38 | |
| - Itachifan írta:
- bizony,haladj a korral;3
Korral? Mi köze a bimbómerevedésnek (XD) a korral való haladáshoz?! XD Mi van Sasuke?! "Irachisan vagy fan nemtom bocsi" <-- hogy lehet nem tudni a nevét, oda van írva! Éés... mindenféle írásjel vagy ilyesmi nélkül átváltottál a Saw 6-ra. Nem mehetett volna oda egy pont vagy ilyesmi? | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 23 Dec. - 12:16 | |
| - Koffeey írta:
- A technika új vívmánya Véégülis lányoknak más nem igazán tud merevedni... ez a téma, jaj XD
nekem azt mondta régen egy bnőm h van vaginamerevedés isx D áhá hát gratu naruto-kun123 Hát majd ha nagyfiú leszel megtudod˘˘ | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 23 Dec. - 12:34 | |
| csak kiírtam Mert megérdemlem | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 23 Dec. - 12:39 | |
| "annyi vagy,ahánynak érzed magad " huha kemény dolgokrol van szó xD 123 ne olvasd!!!! XD | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 23 Dec. - 12:42 | |
| szerintem elég magyaosan írtam le.még az ékezetek nagy részére is oda figyeltem :) | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 23 Dec. - 18:03 | |
| Voltunk Steinnel meg Dínóval megnézni az Avatárt :D Olyan jó film Megnézném most még egyszer XD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 23 Dec. - 18:21 | |
| - naruto-kun123 írta:
- NARTO-KUN123 és nem sasuke !!!am ijavítottam
(Lehet hogy kezd idegesítő lenni hogy mindig leszóllak, de nem érdekel... XD) Lásd be, nekünk már csak Sasuke fog maradni... És igen kijavítottad, de nem túl jól... ;D Muszáj használni ezt a "hátbaláma" szót? Szerintem is elég magyarosan írta le... :D Nagyon jó ez a film, csak ajánlani tudom! :^^: Na... mindent kimondtam amit akartam. | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 23 Dec. - 20:17 | |
| és mi tetszett igazán? a látvány vagy a történet?^^vagy mindkettő..xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 23 Dec. - 20:31 | |
| Mind kettő! Tetszik a története - Spoiler:
hogy először azért megy hogy beilleszkedjen közéjük (mert ez a parancs) hogy elköltöztesse őket a városból, hogy kiáshassák a drága kőizéket, de aztán végül a kék emberek pártjára áll, és akkor jön a nagy csataaa!
, és a látvány is nagyon jó, az animációk, meg minden... Dee... nem is mondom tovább, a lényeg hogy csak ajánlani tudom. :^^: | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 23 Dec. - 20:39 | |
| Aham, a sztorira csak cukormáz a látvány :^^: Meg olyan furcsa, ő is mondja a film közepe felé hogy megfordult vele a világ, már a navi énjét tekinti a valóságnak, az emberit pedig az álomnak és a végére már én is így voltam vele :} Mármint hogy közelebb éreztem a másikat ^^ | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 23 Dec. - 21:49 | |
| gonndolom moziban odab*szós a hangzás meg minden^^dee én majd ithonfogom megnézni: D | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| |
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 23 Dec. - 22:57 | |
| Jaj az nagyoon :D Én is akarok egyet XD Meg a füleik is aranyosak (: | |
|
| |
Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 24 Dec. - 9:56 | |
| de a fejük olyan furiii
gyermekeim én elkezdtem újra Naruto-ArenáznixDkicsit berozsdásodtamO.o de azért mókaxD
Amúgy Boldog karácsonyt mindenkinek^^ | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 24 Dec. - 10:00 | |
| na BKM xD Boldok Karácsonyt Mindenkinek ! a fene lekéstem xD csak 2. vok.. | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 24 Dec. - 10:57 | |
| Negyedik :D Boooldog ajándéközönt mindenkinek! :^^: Na meg karácsonyt ;D - Itachifan írta:
- de a fejük olyan furiii
A végére aranyos lesz, én úgy megszerettem a pofijukat is :D | |
|
| |
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 24 Dec. - 11:46 | |
| boldog karácsonyt mindenkinek és persze hányás mentes szilvesztert :D | |
|
| |
Dínósbácsi