꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 21 Dec. - 22:33 | |
| Ezt az időzítést xD Ha valakit sokat emlegetsz...:D - Shanna írta:
- Amúgy igen, úgy s*ggberugom amint feljön >/ De azért jöjjön, ne ijedjen meg ×D
Feljöttem de megijedtem xD - Koffey írta:
- Saso is indíthatna ilyen akciót...
Azon vagyok xD De félig bejött amit a bácsi (? xD) mond...vizsgaidőszak van és jön Szóval ez csak ilyen izé...villámlátogatás xD Mire a jelszavamra rájöttem -_- de már legalább megvan xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 22 Dec. - 11:01 | |
| Csuklottál mi? :D Há' mondjál már valamit ha már feltolod a képedet Esik a hó? XD Aztán vizsgák után gyere mer' megtalállak >D Ott leszek a feladatlapodon és figyelni foglak >) | |
| | | Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 22 Dec. - 14:17 | |
| Tudod majd apránként xD Ugyanaz csak nem használom xD Másikat se, nincs időm emesenezni xD - Koffeey írta:
- Esik a hó? XD
Aztán vizsgák után gyere mer' megtalállak >D Ott leszek a feladatlapodon és figyelni foglak >) Esett vasárnap, de még aznap este ráesett az eső Azóta meg eső esik xD | |
| | | Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 22 Dec. - 14:29 | |
| Mondtam h apránként, látod? xD | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 22 Dec. - 14:47 | |
| nem ez volt fölösleges hsz öcsém ezt ha jól tudom nem szabad | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 22 Dec. - 15:10 | |
| - Sasori írta:
- Koffeey írta:
- Esik a hó? XD
Aztán vizsgák után gyere mer' megtalállak >D Ott leszek a feladatlapodon és figyelni foglak >) Esett vasárnap, de még aznap este ráesett az eső Azóta meg eső esik xD Itt rengeteg esett, még ma is egész délelőtt ^^ Csak holnapra már esőt mondanak, ónos esőt Ésssöööö... hátizé :/ Én úgy gondoltam nem állsz meg az időjárásnál, igazán folytathattad volna Vagy kérdezzek, magadtól nem megy? XD | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 22 Dec. - 15:56 | |
| - naruto-kun123 írta:
- SASORIII ez azért durva régebbi fórumon te voltál a hsz király most megcsak 3????!!! szedd össze magadXDXDXDha még emlékszel rám akko mond még ugyanaz az msn-ed??
én voltam a hsz király kéremszépen ily könnyen ne felejtsetek azért el:/ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 22 Dec. - 16:00 | |
| Hát ilyet, mindenki megjelenik Én nem felejtettelek ám el :D Csak dA-ról is úgy eltűntél egy ideje | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 22 Dec. - 16:04 | |
| Nem inkább hsz-királyNŐ? XD De hova a francba tűntél különben?! D: Gyere fel végre dA-ra. Ja és itt is legyél mostmán! | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 22 Dec. - 16:10 | |
| Hát Dancicaaa mondta hogy Sasobáttyó megjelent,gondoltam felnézek^^ Köszönöm neked<3 :pacsit!: Hátőő igen sok helyre már fel se nézekxDÉs Sassynek is kéne irnii már vmii levélféléét Meg ne öööljO.O dAra nem sok kedvem van>.>sőt,igazából egyáltalán nincsxD de akkor majd mostantól fogva ide felfogok jönni | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 22 Dec. - 16:11 | |
| De vannak új képeim! gyere fel! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 22 Dec. - 16:12 | |
| - Itachifan írta:
- Köszönöm neked<3 :pacsit!: Hátőő igen sok helyre már fel se nézekxDÉs Sassynek is kéne irnii már vmii levélféléét
Neki is kéne írnia nekem :< XD Régen írt >.> | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 22 Dec. - 16:14 | |
| Neem mert sütnöm kéne és a gedva tésztát még be se gyúrtam,pedig kéne
Ő biztos szexel~ és nincs ideje netezni | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 22 Dec. - 16:35 | |
| Biztos ˇ×ˇ Majd számon kérem tőle ˇ,ˇ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 22 Dec. - 16:57 | |
| azta hirtelen 2 régi ismerős,felhazsnáló megjelent :D ez azért jó :) még az lenne poén, ha az összes felhasználó megjelenne xD itt meg ma elolvadt egy kevés hó és erre felé még ónos eső sem volt bleee xD (bár azért jó lett volna ) itt meg én vok a hsz király xD de ha sűrűn fogtok feljönni ,mármint Itafan meg Saso , akkor búcsút inthetek a trónnak de azért jó hogy írtok :D | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 22 Dec. - 17:37 | |
| Hát nem hinném hogy Saso gyakran jár majd ide: ( vgyis egy ideig biztosnem..amúgyis ő már öreg megtudom értenixDazért hiányzik>.o azért jóvolt h mikor utoljára aktív volt párszor eltudtam msnen kapnixD | |
| | | Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 22 Dec. - 19:45 | |
| Na megkaptam xD Öreg Azért hiányzol te is :] Veled beszéltem utoljára msnen úgyhogy örülj : D xD Am nemtom tényleg h mennyire leszek gyakran xD Sokmindentől függ xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 22 Dec. - 20:26 | |
| Hát miért, nem? Ha vizsgád van tanuljál, de tényleg gyere ha van időd :D Máshol úgyse lehet téged elérni xD Mondjuk dA-n visszaírtál (1 szót ) de az nem olyaan (: | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 22 Dec. - 21:47 | |
| ÚÚristen Itachifan itt????? LOL dejó XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 22 Dec. - 22:26 | |
| | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 22 Dec. - 23:56 | |
| - Sasori írta:
- Na megkaptam xD Öreg
Azért hiányzol te is :] Veled beszéltem utoljára msnen úgyhogy örülj : D xD Am nemtom tényleg h mennyire leszek gyakran xD Sokmindentől függ xD Bátyuus*ooooooooooooo* De jóvagy te öregen iis^__^ Ablakcsukogatómester Gáborbácsim hogyvan?:3 Pl attól hogy jóóófijúleszel és tanulsz mint a kisangyal^_^Amúgy csomó kép van még a gépemen,amiket te küldtélxDPl aaaz a cicaa akiiről kaptad a Tenkemaci nevetxDMeg a rajzootok amin rajta van Báni,meg kép amin te hátulról meg anyukáád,meg tőled a videókx)Megvagy örökítve˘˘ Kisame nekem megvan sztem az msned,asszemxD Sziiia Sakuuuu :pacsit!: Tee fórumanyuka:3 Hát mert mi ilyen szuperpopulárisak vagyunk: ) | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 23 Dec. - 0:02 | |
| | |
| | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 23 Dec. - 0:11 | |
| Többé nem fordul elő Szerintem a merevedési zavarokon kívül semmi probléma nem lessz^^ | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Itachifan *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 23 Dec. - 0:38 | |
| Pl^^ de az csak akkor van ha szőrös a mell˘˘ | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|