꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Shanna
Stein
Koffeey
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Stein
*
*
Stein

Neme : Férfi

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeSzer. 30 Szept. - 20:40

DN egy felkapott és túlságosan kommersz anime, filmbe láttam azt ennyi...
hát 11. év eleje, szted nekem nem kell tanulni? XD
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeSzer. 30 Szept. - 20:42

Death Note-tal hezitálok már egy ideje... nézni nem nézni... XD Majd talán XD Most FMA Brotherhood :3 És folyamatban van a KHR de már csak hetente 1 T^T
Höhö, 12. év eleje, kezdhetem beásni magam a könyvek alá XD
http://koffeey.deviantart.com
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeSzer. 30 Szept. - 20:45

Sziasztooook!!! visszatértem, van net!!!!! :ííí:
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeSzer. 30 Szept. - 21:00

biztos kijött a szerelő és
Internet no jutsu - és woila :D
majd lement a falon függőlegesen :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeSzer. 30 Szept. - 21:04

azta de sokan írtak :^_^:
mi az hogy kommersz? <--- ha már Stein ilyen szépen megfogalmazta :D
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeSzer. 30 Szept. - 21:35

hát, közepes minőségű anime, eladható, csak anyagi sikerért van...
vágod, mindenki annnnnnnnnyira odavan hogy DN így DN úgy, sztem nem vmi eget rengető anime...
és nagyon sok tárgy van DNes, eladható...
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeSzer. 30 Szept. - 21:37

Bizony, csak Steinnek kellett szólania és lőn... hát nem világosság de élet XXD Értelmes mondat lett :3
Szió Kisamee!! :Đ :<3:
Nekem is ez a bajom a Death Note-al különben, ezért gondolkozok rajta hogy nézzem-e XD
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeSzer. 30 Szept. - 21:43

Én egy darabig néztem de aztán ááh nem bírtam valahogy nem ragad meg a sztori meg mikor először láttam az elején ilyen vallásos zene ment meg minden baj van vele XD 
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeSzer. 30 Szept. - 21:58

végre vki aki egyetért velem hogy nem tökéletes :D elegem van a sok gyökérből amikor, mondom vkinek h nézek animét erre ő : Death Noteot láttad?...
mást nem is néznek...
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeSzer. 30 Szept. - 22:01

Az a legnagyobb baja hogy a csapból is az folyik... tökéletes anime-modelnek veszik XD Mint egy ilyen izé... nem tudom :Đ Mondjuk nem azt mondom hogy nem jó mert 12 részt már láttam, de nem voltam azért elájulva, hogy mostmár mindenkire ezzel rontok rá ^^'
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeCsüt. 1 Okt. - 12:50

Én az Animax-en néztem, de miután kihagytam egy részt, teljesen elvesztettem a fonalat úgyhogy egyelőre félbehagytam ×D

Hideg vaaan >×<
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeCsüt. 1 Okt. - 18:00

Én se láttam az egész DN-t,hogyha a sztori nem is annyira ragadott meg,a szereplők nagyon jók :83:
Am én a Bleach-el vagyok így,a legtöbb animés imádja,ellenben engem nem ragadott meg az a pár rész amit láttam belőle XD
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeCsüt. 1 Okt. - 18:59

hát én Bleach fan vok, de ez se tökéletes,
szokásos Shounen anime, jó győz mindig, fejlődik Ichigo, végül már senki se fogja legyőzni.
amikor a jó szarban van, mindig jön egy segítség és kihúzza a jót a szarból.
pl a mostani Espada harcoknál is, simán legyőzték volna a 2. Shinigamikat és erre előjön Genryuu kapitány.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeCsüt. 1 Okt. - 19:08

Hát én utálom a Bleach-et... Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Ihateitplz
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimePént. 2 Okt. - 14:15

még a DN-hez annyit hogy engem magához ragadd.akárcsak Deit KHR :D
meg Bleach is jó anime :D szoktam nézni ha nem felwjtem el xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimePént. 2 Okt. - 21:24

Én szeressem a DN-t! :8D:
Bár télleg idegesítő hogy csak ez van mindenütt... :._.:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimePént. 2 Okt. - 21:35

áh a 25. rész után nem jó legalábbis nemtom , de nem olyan jónak néz ki. hiszen Lawliet meghalt :'(
viszont Light elött le a kalappal :D tetszik a gondolkodása :D na mivel midnenkit idegesít válthatunk ha gondoljátok :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeVas. 4 Okt. - 13:22

Nem is tudtam hogy meghal! :O_o: Méér?! Olyan szépen görnyedt! :T~T: XD Én bírtam őt...
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeVas. 4 Okt. - 15:34

mert furfangos agyafúrt kis emo bitch :D de legalább megoldotta a Kira ügyet :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeVas. 4 Okt. - 16:34

iagazábol Near oldottam meg xD de naon rövid 37 részes vagy mennyi.az uso részben Light-ot még sajnáltam is :D ezzel most spoilereztem? XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeVas. 4 Okt. - 19:02

Háát... csak egy "kicsiit"... XD Bár nekem kétszeresen is. :figyel: Meert... azt se tudtam, hogy L neve Lawliet, és azt se hogy meghal. :T~T:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeVas. 4 Okt. - 19:27

elfelejtetted végignézni ugye :o
nézd végig azt javaslom :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeVas. 4 Okt. - 19:59

Hát én a Mondo-hoz mellékelt DVD-n nézem. XD És még az nem ment végig. O.o Így még nem láttam a végét.
De meg akarom nézni.
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeVas. 4 Okt. - 20:43

a név spoiler nem annyira számít ilyenkor.
akkor számítana ha pl azt mondanád hogy Pein Nagato stb.
Hát én a film szerint mondtam, mert abba az volt hogy ugyebár L a végén rájött hogy Light Kira és így kicseszett vele és a saját élete árán de elintézte hogy Light meghaljon
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitimeHétf. 5 Okt. - 16:08

vágom már,és ez igaz is mert
Spoiler:
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 11 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
11 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: