| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 30 Szept. - 20:40 | |
| DN egy felkapott és túlságosan kommersz anime, filmbe láttam azt ennyi... hát 11. év eleje, szted nekem nem kell tanulni? XD | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 30 Szept. - 20:42 | |
| Death Note-tal hezitálok már egy ideje... nézni nem nézni... XD Majd talán XD Most FMA Brotherhood :3 És folyamatban van a KHR de már csak hetente 1 T^T Höhö, 12. év eleje, kezdhetem beásni magam a könyvek alá XD | |
|
| |
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 30 Szept. - 20:45 | |
| Sziasztooook!!! visszatértem, van net!!!!! :ííí: | |
|
| |
Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 30 Szept. - 21:00 | |
| biztos kijött a szerelő és Internet no jutsu - és woila :D majd lement a falon függőlegesen :D | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 30 Szept. - 21:04 | |
| azta de sokan írtak :^_^: mi az hogy kommersz? <--- ha már Stein ilyen szépen megfogalmazta :D | |
|
| |
Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 30 Szept. - 21:35 | |
| hát, közepes minőségű anime, eladható, csak anyagi sikerért van... vágod, mindenki annnnnnnnnyira odavan hogy DN így DN úgy, sztem nem vmi eget rengető anime... és nagyon sok tárgy van DNes, eladható... | |
|
| |
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 30 Szept. - 21:37 | |
| Bizony, csak Steinnek kellett szólania és lőn... hát nem világosság de élet XXD Értelmes mondat lett :3 Szió Kisamee!! :Đ :<3: Nekem is ez a bajom a Death Note-al különben, ezért gondolkozok rajta hogy nézzem-e XD | |
|
| |
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 30 Szept. - 21:43 | |
| Én egy darabig néztem de aztán ááh nem bírtam valahogy nem ragad meg a sztori meg mikor először láttam az elején ilyen vallásos zene ment meg minden baj van vele XD | |
|
| |
Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 30 Szept. - 21:58 | |
| végre vki aki egyetért velem hogy nem tökéletes :D elegem van a sok gyökérből amikor, mondom vkinek h nézek animét erre ő : Death Noteot láttad?... mást nem is néznek... | |
|
| |
Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 30 Szept. - 22:01 | |
| Az a legnagyobb baja hogy a csapból is az folyik... tökéletes anime-modelnek veszik XD Mint egy ilyen izé... nem tudom :Đ Mondjuk nem azt mondom hogy nem jó mert 12 részt már láttam, de nem voltam azért elájulva, hogy mostmár mindenkire ezzel rontok rá ^^' | |
|
| |
Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 1 Okt. - 12:50 | |
| Én az Animax-en néztem, de miután kihagytam egy részt, teljesen elvesztettem a fonalat úgyhogy egyelőre félbehagytam ×D
Hideg vaaan >×< | |
|
| |
Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 1 Okt. - 18:00 | |
| Én se láttam az egész DN-t,hogyha a sztori nem is annyira ragadott meg,a szereplők nagyon jók :83: Am én a Bleach-el vagyok így,a legtöbb animés imádja,ellenben engem nem ragadott meg az a pár rész amit láttam belőle XD |
|
| |
Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 1 Okt. - 18:59 | |
| hát én Bleach fan vok, de ez se tökéletes, szokásos Shounen anime, jó győz mindig, fejlődik Ichigo, végül már senki se fogja legyőzni. amikor a jó szarban van, mindig jön egy segítség és kihúzza a jót a szarból. pl a mostani Espada harcoknál is, simán legyőzték volna a 2. Shinigamikat és erre előjön Genryuu kapitány. | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 1 Okt. - 19:08 | |
| Hát én utálom a Bleach-et... | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 2 Okt. - 14:15 | |
| még a DN-hez annyit hogy engem magához ragadd.akárcsak Deit KHR :D meg Bleach is jó anime :D szoktam nézni ha nem felwjtem el xD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 2 Okt. - 21:24 | |
| Én szeressem a DN-t! :8D: Bár télleg idegesítő hogy csak ez van mindenütt... :._.: | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 2 Okt. - 21:35 | |
| áh a 25. rész után nem jó legalábbis nemtom , de nem olyan jónak néz ki. hiszen Lawliet meghalt :'( viszont Light elött le a kalappal :D tetszik a gondolkodása :D na mivel midnenkit idegesít válthatunk ha gondoljátok :D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 4 Okt. - 13:22 | |
| Nem is tudtam hogy meghal! :O_o: Méér?! Olyan szépen görnyedt! :T~T: XD Én bírtam őt... | |
|
| |
Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 4 Okt. - 15:34 | |
| mert furfangos agyafúrt kis emo bitch :D de legalább megoldotta a Kira ügyet :D | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 4 Okt. - 16:34 | |
| iagazábol Near oldottam meg xD de naon rövid 37 részes vagy mennyi.az uso részben Light-ot még sajnáltam is :D ezzel most spoilereztem? XD | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 4 Okt. - 19:02 | |
| Háát... csak egy "kicsiit"... XD Bár nekem kétszeresen is. :figyel: Meert... azt se tudtam, hogy L neve Lawliet, és azt se hogy meghal. :T~T: | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 4 Okt. - 19:27 | |
| elfelejtetted végignézni ugye :o nézd végig azt javaslom :D | |
|
| |
Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 4 Okt. - 19:59 | |
| Hát én a Mondo-hoz mellékelt DVD-n nézem. XD És még az nem ment végig. O.o Így még nem láttam a végét. De meg akarom nézni. | |
|
| |
Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 4 Okt. - 20:43 | |
| a név spoiler nem annyira számít ilyenkor. akkor számítana ha pl azt mondanád hogy Pein Nagato stb. Hát én a film szerint mondtam, mert abba az volt hogy ugyebár L a végén rájött hogy Light Kira és így kicseszett vele és a saját élete árán de elintézte hogy Light meghaljon | |
|
| |
Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 5 Okt. - 16:08 | |
| vágom már,és ez igaz is mert - Spoiler:
L kezdte el és derítette ki hogy ki Kira.Near csak annyit csinált hogy elkapta.nagyvonalakban ennyi a nyomozás :D
| |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
|
| |
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|