꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Shanna
Stein
Koffeey
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimePént. 25 Szept. - 17:39

TeeHee!Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Tobiplz
XD Sivesen! :8D:
Vissza az elejére Go down
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimePént. 25 Szept. - 17:59

tetszik ez a Tobis kép xD mármint a hangulat jel vagy mi az xD
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimePént. 25 Szept. - 18:03

Tobi vmit csinálj már az aláírásoddal mert egyre nagyobb helyet foglal el...
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimePént. 25 Szept. - 18:47

És mire észbe kapunk, meg fog enni minket! Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 821897
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimePént. 25 Szept. - 21:59

Stein első gondolata ahogy fellép:
"csinálj valamit...." nem csinálok semmit egyáltalán nem nagy.egy képernyőt nem foglal el.ha zavar akkor állítsad nagyobbra a képernyőd.eddig nem volt senkinek sem baja vele bár akinek van az modnja meg.de egy ember miatt nem fogom megváltoztatni :nem:
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 26 Szept. - 0:18

Jaj, boldog szülinapot! :^_^:
Hát.. az én képernyőmet beteríti, de mondjuk nekem kis képernyőm van (laptop ×D) De ha kicsinyítesz egy picit minden, akkor szerintem elférnének egymás mellett is, és akkor kevesebb helyet foglalna :)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 26 Szept. - 9:08

Jut eszembe... Tobi fején mi az a dzsuba? :<:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 26 Szept. - 10:28

tudod ez az a kép amin a csapat volt rajta és midnenkit kivágtam onnan mivel a normális paint l csináltam ezért ahogy Peint kivágtam a maszkon ott maradt a fejének a körvonala.igy ugy csináltam meg hogy olyan legyen mintha egy darab hiányozna a maszkból.és egy csukja vagy egy kapucni van a fején a pirosat is átkellett festenem :D ja és osszekombináltam Itachival xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 26 Szept. - 11:17

Na látom módosítottál az aláírásodon! :8D: Most má' Stein bácsi boldog lesz! :83:

Nem mintha bárkit is érdekelné az ő boldogsága... Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Imthinkingplz XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 26 Szept. - 12:24

nem értem a kicsinyités modnját ezért inkább kitöröltem onnan azt.... :-_-:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 26 Szept. - 15:50

Há' de... az könnyű! Nem nehéz! :8D:
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 26 Szept. - 18:46

XD
Nekem mind1,eddig nem foglalta el a képernyőt XD
(Mert nem volt időm netezni :<: )
Ja és BOLDOG SZÜLINAPOT! :víí:
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzomb. 26 Szept. - 19:13

nekem elfoglalta... fogod felmész a resizepic.com ra lekicsinyíted, elmented és feltöltöd vmeik oldalra kész...
Tobi ha elkezdeném írni hogy gyökér vagy meg ilyenek, csak téged zavarna és nem hagynám abba azzal a címmel hogy : csak egy ember miatt nem változok. Jó lenne????
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 27 Szept. - 17:14

nagy az arcod tudsz róla? de ne menjunk bele ebbe.kitöröltem az egyiket.igy már nem teríti be a képernyődet??? :-_-:
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 27 Szept. - 17:19

és ha nagy az arcom mivan? leszarom XD
főleg ha nálam fiatalabbak mondják...
am így megfelel
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 27 Szept. - 18:26

a *-ot kihagytad .nem fogsz ám midnig idősebbnek tunni ha megállsz a növésbe ha makkom van utolérlek xD és nem fogsz idősebbnek tunni xD örülök hogy lezsíroztuk :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 27 Szept. - 18:48

Ha "makkod" vaan?~ :O_o: Naháát! Most talán nincs? :<: XD
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 27 Szept. - 18:51

az azt jelenti szerencse, tod cod meg cs nyelv...
nem értem, mindegyik gyerek ilyen mint Tobi? 16 éves vok és azt állítja nem vok idősebb... hát már azért számolni tudok...
majd ha annyit tudsz mint én jöhetsz pofázni :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 27 Szept. - 20:31

Azért nem értettem mert nem vagyok "kocka"... :figyel: XD
Amúgy az nem "mákod"??? Mert tudtommal az jelenti a szerencsét. :O_o:
Mellesleg ne légy elszálva magadtól, azért mert idősebb vagy... :-_-:
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeVas. 27 Szept. - 22:45

mákod makkod ugyanaz...
Shanna

Shanna

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 28 Szept. - 12:58

Gyömbéred :3
Különben... nem az idősebbet kell leszólni ha beveti az "Idősebb vagyok" kártyát. Azt azért veti (vetjük ×D) be mert szükség van rá, hogy tisztázzuk a dolgot :u_u: Ezzel nem azt mondom, hogy az idősebbnek mindig igaza van, csak hogy a fiatalabb mutasson egy kis tiszteletet. *nagyi-mód kikapcs*
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeHétf. 28 Szept. - 15:13

aha én is ezt modnom a fiatalabbnak xD makk egyenlő mák . vágod? majd ha egyszer elkezdesz CS-ni vagy cod2-ni Kakuzu akkor majd megérted :D
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 30 Szept. - 20:09

megint mekkora kihalás van :D fogadni mernék hogy Dínó 4 percenként nézi az oldalt és ő fog legelőször válaszolni XD
mi van veletek?:D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 30 Szept. - 20:21

én válaszolok akkor... xD
szted? 8. első félév ? o_O tanulnom kell rettenetes nagy erővel :D de csak fél erővel tanulok X)
meg uj animét kezdtem nézni. cime: Death Note :bounce: arra fele mi helyzet van?
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitimeSzer. 30 Szept. - 20:33

Death Note :83:
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 10 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
10 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: