꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 29 Dec. - 22:01 | |
| hát kitudja,lehet hogy csak 10 éves ,ha ennyi helyesírási hibát vét xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 29 Dec. - 22:48 | |
| Psssssszt! Nem beszélünk tudjukkiről. Elment. Új témát! ˇ,ˇ
Bazsiról jutott most eszembe, én is akarok venni japán táncolóegeret :D Volt nekünk is régen, de meghaltak mert olyan répát adtunk nekik enni ami hűtőben volt és abban olyan anyag képződik amitől megalvadt a vérük ): Nem lehetett szép halál T^T De már tudunk erről a véralvasztóshidegrépa dologról és olyan jó lenne egy vagy kettő, nagyon cukik ^^ | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 29 Dec. - 22:51 | |
| nekunk volt kettő hörink.az egyik kicsinálta a másikat.a másik meg leéllte az életét.isten nyugasztalja :) XD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 29 Dec. - 22:52 | |
| A miénk az istenért nem akar megdögleni Már 4 éves lesz, ha még nincs meg annyi XD Már kétszer nagyon a halálán volt, de mindig összeszedi magát XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 29 Dec. - 22:55 | |
| akkor sokat törödjetek vele,hogy boldogan nyugasztaljék xD | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 29 Dec. - 22:55 | |
| jajj nekünk volt 3 aztán 2en kicsinálták egymást az egyik elkezdte enni a másikat aztán késöbb a másik maradandó sérülésekbe belehalt és most már csak egy van pont amelyiket utálom mindig kerreg mikor be nyúlok hozzá tök aggresszív XD | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 30 Dec. - 16:29 | |
| Hujujj gyerekek pontosan négykor keltem ma fel:3 De még mindig fáj a fejem NamindegyxD Nekünk régen volt 2 csivavánk (anyja és fia) mikor még én csak mászni tudtamxDDe az anyát(Szupit) megharapta a szomszéd kutya és abba belehalt és utána nem tudtuk megtartani a fiát (Picúrt) (aki egy vérbeli geci voltxD folyton szopatta anyámat,növéremet meg is haraptaxD) mert folyton vonyított szóval apa elajándékozta..azóta nem volt egy állatunk sexD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 30 Dec. - 16:36 | |
| Régen nekünk se nagyon volt állat itthon, de mióta megkaptam cicót (2003 vagy 2004 karácsonyán azt hiszem) azóta mindig sok volt xD Addig csak hörcsögeink voltak, azóta extrémebb állatkákat választunk XD Először papagáj volt Nyafi mellé azt hiszem, aztán volt még egy, nemrég még 2 (de a papagájok hamar kimúltak általában... csak az első bírta 4 évig) meg volt kaméleonunk is kemény 2 hétig, meg halak, teknős, tengerimalac, japán táncolóegér, perui mókus (őt elengedtük az erdőben XD) meg most van a drága Büszke, aki vízi agáma | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 30 Dec. - 16:51 | |
| Büszke mekkorára is fog megnőni?: D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 30 Dec. - 16:55 | |
| 1 méteresre elméletileg xD Csak hát én erről nem tudtam amikor megvettem Szerintem tovább is fogom adni, oszifőm lehet hogy meg is veszi mert érdeklődik iránta ^^' | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 30 Dec. - 18:32 | |
| Nekem most egy tengerimalacom van :^^:
Énmeg 2-án leszek 13,és eddig asszem értettétek amiket írtam xD |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 30 Dec. - 21:38 | |
| Háá megjött a névnapos XD Én ma 2 kor keltem úgy hogy éjfélkor kapcsoltam ki a gépet XD mentem Szegedre XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 30 Dec. - 22:41 | |
| És mit csináltál Szegeden? :D | |
| | | Kisame *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 30 Dec. - 22:51 | |
| Körbenéztem és ettem egy hamburgert XD mert ugyanis az a hobbim hogy elmegyek ide oda és megkóstolom minden városba milyen a hamburger XD És kb ennyi XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 30 Dec. - 23:12 | |
| gyertek chatelni unatkozom!!!! | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 30 Dec. - 23:28 | |
| Miskolcon is van finom McDonald's-os hamburger XD Miskolc ízű XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 31 Dec. - 22:07 | |
| Ilyenkor mindenhol buli van énmeg ülök a gép előtt xDDDNahszal... B.Ú.É.K.!!! :pacsit!: (-Így utólag :3)
A hozzászólást KINata-chan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 31 Dec. - 22:19-kor. |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 31 Dec. - 22:11 | |
| Egyetértek..... Koffeey! Írd már azt a reagotxD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 31 Dec. - 22:23 | |
| én is itthon maradok,de fényesítem 2009 utolsó napjaiban is a SZeját :D XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 31 Dec. - 22:25 | |
| | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 31 Dec. - 22:27 | |
| igen, vegyetek rólam példát :) | |
| | | JigoKuu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 31 Dec. - 22:30 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 31 Dec. - 23:00 | |
| Én nem bánom hogy itthon vagyok... XD Annyit röhögök a tévén :D
BUÉK itt is, itt így kicsit korán ^^ Majd a CseViben éjfélkor XXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 31 Dec. - 23:07 | |
| jah :D én a TV 2 -ot nézem a retroBUÉKot xD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|