꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Shanna
Stein
Koffeey
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dani
*
*

Neme : Férfi

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeKedd 19 Jan. - 17:45

hátha elhúz innen adja isten hogy úgy legyen ahogy mondja Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 752584
a verekedés témához hozzá szólva szerintem akkor jogos ha belénk kötnek és nem lehet se ott hagyni se elküldeni a ge*ibe. Amúgy a részeges dolog igaz mivel egy ittas ember érdekesen tud viselkedni láttam már példákat és ahogy eddig észrevettem ha egy részeg ember beleköt valakibe akkor vagy ütsz vagy futsz
Vissza az elejére Go down
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeKedd 19 Jan. - 21:34

Jajj komolyan mondom esküszöm ha két hét múlva se jön vissza akkor elmegyek egy vasárnapi misére Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 596150
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeKedd 19 Jan. - 22:10

az nagy poén lenne xD de ugy is visszajön,már hányszor mondta hogy elm1 innen örökre,és mégis visszajön Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 816374 ááááhh xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 8:06

Úgy se bírja megálni hogy ne jöjjön vissza... Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 191601 Meg vagyunk átkozva. Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 309624 XD
Sassy
*
*
Sassy

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 11:27

De ez annyira logikátlan... nem látom az összefüggést. Minek jön vissza ha egyszer azért ment el, mert nem érezte jól magát? (Nem kell rá válaszolni, ez költői kérdés) Ha látom hogy nem éppen rajonganak értem valahol, akkor elmegyek onnan a fenébe XD
A verekedéshez még vissza egy pillanatra; én teljes mértékben elítélem... persze önvédelemnél oké, ha már nagyon muszáj, de máskor ne verekedjen nekem senki. Nekem amúgy se az izmos pasi az ideálom ˇ,ˇ És több hozzáfűzni valóm nincs, nem hozom elő többet a témát XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 12:37

Koffeey is pont ezt mondta nekem tegnap. :D Én se értem minek jön vissza. És hogy mire jó neki a "webcím letiltás" amit csinált. XD

A verekedős témához meg már nem tudok mit hozzáfűzni. Mindent leírtatok. XD
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 13:37

ez az egész verekedés téma is hülyén kezdődött.. sztetek ez a gyökér megvert vkit iskolában? XD
max őt verték meg azt beleélte magát a másik helyébe :D
azért jön vissza mert reagálunk a kommentjeire, ha senkit se érdekelne, akkor elmenne tuti
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 13:40

De olyan jó ilyenekről beszélni. :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 13:52

aha,csak kamuzik hogy elm1,ilyenkor meg örül hogy beszélunk róla,figyi idézem:
"jaj de jó,most hogy elmendtem rólam van szó,csak rólam Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 149164 Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 729914

am látta tegnap valaki a híradót az rtl-en?? 2 csaj összeverekedett egy srácon Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 501700 vagy a fókuszban volt ? Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 763995 na mind1 XD
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 15:08

Én reggel láttam a Tényekben, de csak úgy nagyjából mert már félig elindultam suliba, a fülhalga már a fülemben volt és nem hallottam csak a zenét XD Csak a mentolos cukorkámért mentem vissza (de nem találtam meg) és akkor láttam hogy tépik egymás haját. Biccsfájt Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 149164 ezeket se értem amúgy ˇ,ˇ Egy nő (ohh XD) ne verekedjen meg tépje a másik haját a földön ˇ,ˇ Jó mondjuk én is verekszek Dínóval de az más, nem visongatok a földön mialatt mindenki felvesz a mobiljával aztán meg mutogatnak a tévében XD
http://koffeey.deviantart.com
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 15:16

Te nem verekszel velem, hanem egyszerűen a bazinagy éles körmöd belenyomod 30 centiméterre a husomba! D:
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 15:31

koffeey az nem a földön fekszik és kiabál.... xD dino fekszik és kiabál xD
vicces lenne ha igy lenne xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 16:05

Én nem fekszek a földön és kiabálok. Én állok a földön és kiabálok amikor belém vágja azokat. Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 133235
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 16:11

De azt ki kell kötni, hogy sosem vágom beléd ok nélkül Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 765713 Mindig megérdemled Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 514184 (És különben is, magamat is megkarmolom néha véletlenül Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 191601 XD)
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 16:14

ezért kéne levágni a körmöket Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 765713
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 16:42

De én szeretem őket Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 224699 Sokszor hasznosak ^^ Pl tegnap nem tudtam volna megnyomni a lift gombját ha nem lenne hosszú körmöm, mert épp hogy a végével elértem, mert tele volt a kezem szatyorral XD
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 16:45

és hasznos önvédelmi eszközöd is amit dinó tapasztalt is már
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 16:58

Bizony (: Ha nem is ér annyit mint egy t*könrúgás, azért fájdalmat tudok okozni esetleges támadás esetén :D XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 17:50

Egyszer már t*kön dobtál a cipőddel! Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 568190
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 20:20

Mert elvetted Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 280351 És meg akartál dobni vele, de túl béna voltál ˇˇ Én meg célba találtam Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 968628 XD

Éééssss van új Egy Akatsuki élete rész :D (Legalábbis én ma láttam hogy van, remélem valamennyire újdonságnak számít XD

Itachi dalai nagyon jóóóók XD Tetszet nagyon ez a 17. rész :3 A többi is eddig, de ez nagyon :D
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeSzer. 20 Jan. - 21:59

Jajajajaj de megnéztem volna XD Ilyen "balesetek" nálunk is történtek már, ezeken olyan jókat lehet röhögni. Még az is röhög akinek épp fájt:)
Majd holnap megnézem:D Biztos jó, a többit is imádtam. Úgy szeretem őket. A részeket is meg a készítőket is. Olyan ügyesek:)
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeCsüt. 21 Jan. - 13:13

Meghaltam rajta ×D Itachi kéééész ×D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeCsüt. 21 Jan. - 14:17

De... én akartam belinkelni. Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 737579 Na de most már mindegy. Legalább itt van! :D ó

"Sasuke kisöcsém... hiányzol... Sasuke kisöcsém hiányzoool..."
Loooool! XD Hát ez kész. Mindem tiszteletem a készítőké. :D
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimeCsüt. 21 Jan. - 21:33

http://www.dreamofdoll.com/eng/product/product_view.asp?idx=8K00000441&search_Cate=p_best
Ilyet akarok Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 4422 Nagyon-nagyon akarom Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 990973 Ő még nem is olyan drága, csak 60.000 ft Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 196731
Úgy beleszerettem ezekbe a babákba ): Ma eltökéltem hogy gyűjteni fogok rá xD Nyárra vagy őszre talán meglesz annyi... de kihajintanak vele együtt ha megrendelem XD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 16:25

Nincs remény rá! XD Túl drága egy baba. Nem tudod megszerezni.

Na és kinek hogy sikerült a félév? :D
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 32 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
32 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: