hátha elhúz innen adja isten hogy úgy legyen ahogy mondja a verekedés témához hozzá szólva szerintem akkor jogos ha belénk kötnek és nem lehet se ott hagyni se elküldeni a ge*ibe. Amúgy a részeges dolog igaz mivel egy ittas ember érdekesen tud viselkedni láttam már példákat és ahogy eddig észrevettem ha egy részeg ember beleköt valakibe akkor vagy ütsz vagy futsz
Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
De ez annyira logikátlan... nem látom az összefüggést. Minek jön vissza ha egyszer azért ment el, mert nem érezte jól magát? (Nem kell rá válaszolni, ez költői kérdés) Ha látom hogy nem éppen rajonganak értem valahol, akkor elmegyek onnan a fenébe XD A verekedéshez még vissza egy pillanatra; én teljes mértékben elítélem... persze önvédelemnél oké, ha már nagyon muszáj, de máskor ne verekedjen nekem senki. Nekem amúgy se az izmos pasi az ideálom ˇ,ˇ És több hozzáfűzni valóm nincs, nem hozom elő többet a témát XD
Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
ez az egész verekedés téma is hülyén kezdődött.. sztetek ez a gyökér megvert vkit iskolában? XD max őt verték meg azt beleélte magát a másik helyébe :D azért jön vissza mert reagálunk a kommentjeire, ha senkit se érdekelne, akkor elmenne tuti
Dínósbácsi
Neme :
Én reggel láttam a Tényekben, de csak úgy nagyjából mert már félig elindultam suliba, a fülhalga már a fülemben volt és nem hallottam csak a zenét XD Csak a mentolos cukorkámért mentem vissza (de nem találtam meg) és akkor láttam hogy tépik egymás haját. Biccsfájt ezeket se értem amúgy ˇ,ˇ Egy nő (ohh XD) ne verekedjen meg tépje a másik haját a földön ˇ,ˇ Jó mondjuk én is verekszek Dínóval de az más, nem visongatok a földön mialatt mindenki felvesz a mobiljával aztán meg mutogatnak a tévében XD
Dínósbácsi
Neme :
De én szeretem őket Sokszor hasznosak ^^ Pl tegnap nem tudtam volna megnyomni a lift gombját ha nem lenne hosszú körmöm, mert épp hogy a végével elértem, mert tele volt a kezem szatyorral XD
Jajajajaj de megnéztem volna XD Ilyen "balesetek" nálunk is történtek már, ezeken olyan jókat lehet röhögni. Még az is röhög akinek épp fájt:) Majd holnap megnézem:D Biztos jó, a többit is imádtam. Úgy szeretem őket. A részeket is meg a készítőket is. Olyan ügyesek:)