꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 30 Jan. - 21:59 | |
| le?? panelházban laktok vagy mi? xD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 30 Jan. - 23:24 | |
| alkadam? nekem errol alkazam a pokemon jut rola eszembe xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 31 Jan. - 8:51 | |
| Ja panelba lakunk. :D Benyög ezt azt mint például a "fika"? XD Nemtom mibe van ez a név... A Soul Caliburban van egy ilyesmi... Az Olcadan. :D De ez nem az... | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 31 Jan. - 19:55 | |
| | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 31 Jan. - 21:34 | |
| Fú mennyi hó van, gyerekeeek 40 centi körül biztos van :D De már sajnos nem esik... talán majd később :< | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 31 Jan. - 21:56 | |
| bizony, 40-50 centis hó tuti van. térdig ellep az tuti mentem a tesco felé, és nézek oldalra, wtf az egy pad? XD csak egy piros csík lógott ki :D ellepte az egészet, és láttam segg lenyomatot benne :D | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 31 Jan. - 22:00 | |
| Azt mi is láttuk Dínóval XD Mentünk pelust venni a Tesco-ba és ott röhögtünk rajta XD Az elsőből csak egyetlen csík lógott ki, a második már kicsit jobban látszott, a harmadik már nagyjából látszott teljesen és segglenyomatok voltak rajta XD | |
| | | Shanna
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 31 Jan. - 22:23 | |
| | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 31 Jan. - 22:27 | |
| jah meg gondolom akkor végigmentetek libasorban a tesco felé vezető szűk utakon XD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Feb. - 7:27 | |
| Hát hogy van vagy 50 centis hó az tuti. Majdnem egy órán át ástam ki a kocsit. XD Az a pad nagyon kemény volt. Mi is kb így reagáltunk mint Stein. :D Hát mire eljutottunk a Tesco-hoz... Egy darabig még lehetett menni mert, egy légypiszoknyi hókotróval végigmentek egyszer a járdán is. :D A Park Center-nél lehetett menni mert ők rendesek voltak és kiásták, de onann a Tesco-ig már semmi. Mennyé' ahogy akarsz. XD És egyre nagyobb hótömböket állítottam a járdán. Visszafele egyik sem volt ott. | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Feb. - 14:37 | |
| jónapot cickafarkaak:3 hogysmint vagytok?X D régnéztem fel:O nálunkfelé itten gonosz hó van és szűk aligjárható kis ösvények:OdömdömDöm | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Feb. - 16:46 | |
| Szija buboréék :D Hát jó rég ˇˇ Mizujs? :D Itt is sok a keskeny alagút XD Nehéz közlekedni... ahol épp véletlenül szélesebb a járda, ott jég van vagy letaposott csúszós hó, szóval vigyázni kell XD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Feb. - 17:57 | |
| nem számoltam de tutkó megvan a két hét ugyhogy kisame mehetsz Vasárnapi misére XDXDXD |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Feb. - 18:04 | |
| naruto-kun123 nem ge*izni akarok de a korod tényleg légyszíves állítsd be a reális életkorod mert zavaró. amúgy meg azt mondtad nem jössz vissza | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Feb. - 18:06 | |
| Dani, részedről ez tök jogos....xD Én is reménykedtem, h lelécel...áhhh....csak szívja előlünk az oxigéntxD | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Feb. - 18:08 | |
| szerintem a fórumosok közül mindenki örült volna de ha vissza jön mindig legalább most nem káromkodással indított | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Feb. - 18:21 | |
| Nálunk is b*zinagy hó van,tegnap nem is tudtk megtalálni a kutyák etetőtálját |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Feb. - 18:23 | |
| Nem sikerült letiltani az oldalt? :<
Én a bankba jutottam el nehezen XD Nem takarították le rendesen a járdát. A zebránál is bazimagas hókupacok állnak XD | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Feb. - 18:28 | |
| sulinál volt nekem nagy sz*pás járda 60 cm-es hókupac nagy pocsolya és utána a zebra :D és ez mind edzsőcipőben | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Feb. - 18:30 | |
| xD szívás:DDDDDDDDDDDDDDDDD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Feb. - 19:04 | |
| Núúú!!! Visszajött! Mér jött vissza?! *fejét veri a klaviatúrába* Nem azt mondtad hogy "letiltom ezt a weboldalt a netemről"?! Meg hogy "a viszont nem látásra"?! Brühühü... - naruto-kun123 írta:
- nem számoltam de tutkó megvan a két hét ugyhogy kisame mehetsz Vasárnapi misére XDXDXD
Mi va'?! XD Ez mit jelent? A hóhoz meg már nem tok mit hozzáfűzni. XD Bár suliba nagyon jó. :D Amikor kint van 0 fok akkor bent van 16. Most holnap kint lesz vagy -15-20... Akkor most mennyi lesz bent?! XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Feb. - 19:04 | |
| mért kinoztok engem ennyireee????? itt nincs semi csak egy 2 mm -es(nem hiba a 2 m betu,az mm akar lenni :] ) 123 meg hogy kerül ide,ugy tudtam hogy lekódoltad az oldalt xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Feb. - 19:05 | |
| Nekünk is lehetne még több. Had legyen zárva az a ronda zöld épület (<-- iskola)! >D | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 1 Feb. - 19:07 | |
| hát annyi biztos hogy fagypont alatt lesz. Durva azért, ilyen sz@rul fűtenek? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|