꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Feb. - 16:18 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Feb. - 16:36 | |
| De igenin tudom! :neeeh: Érdekes beszéd, hát! Mondjad mán' meg! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Feb. - 18:31 | |
| a magyar az 35 és 40 közt van,a matek meg 20 és 30 közt xD ennél tobbet nem modnok xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Feb. - 18:34 | |
| Az nagyon jó :D Nálunk a mateknál a max pont a 31 lett, szóval az már zseni szint XD Az átlag meg 14-15 körül van. Szóval ügyi vagy :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Feb. - 19:01 | |
| Hú akkor te nagyon okos ember vagy! :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Feb. - 21:25 | |
| csak apámnak nem tetszik hogy a magyar az 40 alá sikeredett :S de annak örülök hogy a matek 20 pont fölé ment :D nem ,én nem vok annyira okos ember .Átlagos vok | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 3 Feb. - 21:56 | |
| De okos vagy 4,8-as átlaggal meg ennyi ponttal:D Legyél rá büszke Lehet nagy az arcodXD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Feb. - 14:24 | |
| nem akarok nay arcú lenni xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Feb. - 14:34 | |
| | |
| | | Itachifan *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Uchiha Itachi˘˘ Hozzászólások száma : 249
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Feb. - 20:41 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 4 Feb. - 20:45 | |
| Vagy mint Ita :teehee: (<-- szép sorozat) | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 5 Feb. - 21:39 | |
| Dundundunduuuuuun Új emotikonokat pakoltam be (csak vagy 2 hónapja készülök rá), egészségetekre Elvileg 'Mozgó2' címszó alatt, de ha b*szakszik velem a szerver akkor maradt az 'Eredetik'... és hát azokat töröltem, úgyse használta senki És bocs a hülye nevekért, este van én meg fáradt vagyok =.= ("Örökbefogadást" intézek... Nem akar összejönni Majd később bővebben XD) | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 5 Feb. - 21:52 | |
| nem akarok olyan nagy képű lenni mint dino és itaa xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Feb. - 8:02 | |
| Ne is legyél! Még a végén férfi leszel b*szod!!! XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Feb. - 9:10 | |
| feküdjeéé a hangsúllyal!!!!! és nem a nagyképűségtől vagy férfi kaku | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Feb. - 9:14 | |
| De ez se az ő agyszüleménye, a Négy Tesóból szedte, amit én néztem tegnap XD Olyan jó fiiilm Ismeritek? :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Feb. - 12:01 | |
| Amit menőn hozzáfűzhetsz ma, ne halaszd holnapra. És ha valaki valamit menőn hozzáfűz, ne rontsd el... XD Amúgy kinek milyen felbontású monitorja van? Csak mert nekem az apám monitorján nem fér ki az aláírásom, úgy mint otthon. XXD | |
| | | Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Feb. - 19:42 | |
| Én imádom azt a filmet! Csak elgórtam, pedig megvolt DVD-n Most vadászok rá... lehetőleg német szinkronnal, mivel magyarra itt nem sok esélyem van | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Feb. - 19:59 | |
| Eddig nem is tudtam hogy tudsz németül. Koffeey most mondta. :D És angolul mennyire tudsz amúgy? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| | | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Sassy *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Feb. - 22:21 | |
| Ó, a sok bulis Jó szórakozást nektekXD Shanna azért ne fázz meg:D Tobi, beöltöztetek valaminek?:D Dinike; angolul makogok még. A tudás az erős kifejezés. Ha nagyon akarom, meg tudom magam értetni, de még távol állok azért a tökéletestőlXD De majd, idővel Képernyőőőőő az jelenleg 800x600 megapiciXD De nyominger laptoptól mit vár az ember... amúgy általában 1024x724 vagy mi annak a pontos mérete. Miért fontos ez?XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 6 Feb. - 22:36 | |
| jah,osztállyal . Pillanatképek a 8. osztályosoknapjaikból,valami ilyesmi volt a cim,csak 3. letunk de meg lett az egész bundázva,kulonben elsők lettunk volna,mert mienk volt a legjobb,sokan is ezt modnták.Állati volt xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 7 Feb. - 8:52 | |
| Akkor úgy tünik hogy a lányok közül mindenkinek kifér eddig az aláírásom. Shanna megfagytál? :D Tobi, nálatok már volt farsang? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 7 Feb. - 9:17 | |
| jjaja,nekem nem fér ki,mivel 1024x7?? valamennyi,szal valami ilyesmi az én felbontásom,de majd lesz véve egy nagyobb lcd monitor :D | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|