꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Shanna
Stein
Koffeey
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dani
*
*

Neme : Férfi

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 16:41

szakrajzból megvágtak a többi viszont egész jó
Vissza az elejére Go down
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 18:12

Nekem is elég jó lett. 4-es, 5-ös, meg néhány 3-as. :D Hát na, ennyi telik tőlem. XD
Sassy
*
*
Sassy

Neme : nő

Kor : 34
Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 20:18

Hááát pedig bele kell húzni felvételire:) Hanyadikos vagy most? 7?

Koffeey, olyat én is szeretnék Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 458933 Én őt (<-katt) néztem ki...kicsit drágább. De hát ez olyan hogy nézegetem a neten, de az enyém sosem lesz. Talán majd ha dolgozok, vagy gazdag férjem leszXD Sok szerencsét azért hozzá neked:)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 20:38

Annyi. :D

Egy fontos kérdés ezekről a babákról. Van ezeknek nemiszerve? XD (Csak a cenzor miatt kérdezem) Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 968628
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 21:41

Már hogy ne lenne Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 139263 De neked miért is fontos ez, drága? Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 514184
Hajj, én már nem is tudom hányat kinéztem ×D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 21:47

hát az akatuskis életéhez annyit hogy kösz hogy belinkelted,mert ez nekem most naon kellett :DD mivel szombaton felvételi :) am Koffeey sok szerencsét 83 430 ft összegyűjtéséhez :D XD Sassy a tiéd amitszeretnél az ftba kb 135 000 Ft :P az én félévim az jó lett,lett 3db 4-esem és egy 3mas magatartás(de az is azért mert roszkor voltam rossz helyen Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 102733 )
és azért csak most írtam mivel nem kaptam üzenetet,hogy írtatok :S na mind1 xD
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 21:55

Pfúha, hát vannak áraik Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 102733 Pedig annyira szépek Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 196731
Az nem rossz Tobi :D Mennyi az átlagod? És sok sikert a felvételihez! Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 156873 Hánytól írod? 10-től van ha jól tudom... igaz?
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 21:59

aha féltízre ott kell lennem,ott elmondanak mindent,és a lecsóba csapni Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 139263 tíztől délig tart ez az egész,és ebben benne van a matek és a magyar is, és majd lesz ami lesz.Most még nem vok ideges,de holnap nemtudom hogy az leszek, mivel az szoktam lenni,bár írásban kevésbé Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 765713 4,8 lett asszem,de a főtantárgyak azok 5, lett :DD jólment ez a félév annnyi szent :Đ (ha szabad magamat dicsérnem xD ) Köszike :P
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 22:02

Ne legyél ideges ^^ Nem szoktak nehezek lenni, én is emlékszek még az enyémre :D Hát ott tudtam volna meghalni az biztos ×D De nem volt nehéz. Még utána is izgultam, mert volt amit elrontottam, de meglett, nem olyan vérengzők általában :) Mondjuk nem ismerem az összes sulit... de csak nem olyan vészes az sem ahová te mész ^^' Sok szerencsét azért még egyszer :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 22:04

hát ez központi amit írni fogok(fogunk).és jó lenne ha sikerulne ,mert a Munkacsy-ba szeretnék bekerülné :D mégegyszer Köszike :P :) és megprobálok higgadt maradni ^^
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 22:08

Olyat írtam én is, akkor én azt mondom nem lesz nehéz, ne félj tőle :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 22:13

rendben nem fogok :) na most elmegyek kunni,de elotte megint megnézem a 17.et,és ha holnap lezs időtök akkor szoritsatok egy pindurkát :Đ és amint megjövök írok,hogy,hogy ment, na jóészakát midnenkinek :D bye :^^:
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimePént. 22 Jan. - 22:18

Aludj jól ^^ Én bizti szorítok majd :)
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 9:35

Kicsit visszamenőleg. Nem érdekel annyira engem, csak azért kérdeztem mert cenzor is volt ott. XD

Fél óra múlva sok szerencsét Tobi! :^^: Aztán majd jó híreket hozzál. :D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 12:28

túl vagyok rajta végre Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 483323 a magyar az jól sikerült sztem,de a matek az egszerűen borzalmas lett Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 816374 de azért köszi a biztatást :^^:
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 12:35

az átlagod alapján bárhova felvesznek egyik volt osztálytársam 4.5 átlaggal és összesítve 57 ponttal ment valami marha erős suliba szóval nyugi
én 58 ponttal mentem faipariba mondjuk én ettem meg ittam is közbe plusz a matek felének neki se álltam Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 48616
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 12:44

Gratulálunk Tobi, mi itthon szorítottunk is neked, biztos jó lesz. :D

Milyen az a faipari? Valami favágós szerű? XD Tanuljátok a balta ergonómikus kialakítását? Lol
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 12:47

a faipari iskolában képeznek: ácsokat akik a tetők faszerkezetét csinálják és asztalosokat akik bútorokat csinálna
és ami alegjobb az asztalos ( annak akarok menni) hiány szakma :D Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 752584
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 13:37

Asztalos akarsz lenni? Miért, olyan jó? Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 763995
Koffeey

Koffeey

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 13:57

Jobb mint egy uncsi irodai meló pl (: Nekem mondjuk szerintem az lesz XD

Remélem jól sikerült Tobi :D A matekot én is elszúrtam mikor írtam, 56 pontom lett és az átlagom se volt olyan jó mint a tied, mégis felvettek ^^
http://koffeey.deviantart.com
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 15:15

Meg úgyis az átlagokat szokták inkább nézni. Ha az jó, h*lye nem lehet a gyerek:)
A faipari az jó, azokból nincs annyi hogy elárasszák az országot és jól is keresnek. Nekem volt osztálytársam aki földmérő és földrendező mérnöki alapszakra ment tovább tanulni... a'micsinál? Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 763995 XD
Dani
*
*

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 15:37

biztos az a a túlképzett kertészt jelenti xD
az asztalos meló azért jó mert szép dolgokat lehet összehozni ha jól csinálja valaki .2 elég korrekt fizetés van mivel egyre elterjedtebb a túlképzettség ezért nincs belőle elég 3 imádok fával dolgozni
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 15:43

figyi ezt fogják modnani ahogy a kezzukbe veszik az irományom xD figyi XD:
-mégegy Lukics???!!! nem vagy felvéve,mehetsz Sopronba erdésznek !!! XD
LOL csak mert a bátyám is oda jár ahova akarok menni xD majd a hugom is oda akar... xD
de kösz :^^: :^^:
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 20:52

Biztos örülni fognak a kis családi inváziótoknak. XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 21:52

jah xD
na váltsunk témát én azt modnom,elég volt ebből a sulis dologból..
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 33 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
33 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: