꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 23 Jan. - 23:19 | |
| Paypal használatáról tud nekem valaki valamit mondani? :3 Neten már olvasgattam utána, de ha használta már valaki akkor szívesen meghallgatnám hogyan kell :D | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 26 Jan. - 8:41 | |
| Hát én egyszer láttam használat közben. Nem én használtam, csak figyeltem. És hát a lényege az hogy megbízható, a leghíresebb ilyen "online bank" vagy mi. Annyi hogy regisztrálásnál megadod a bankszámlaszámodat, és utána e-mailben működik. Rendelésnél bejelölöd az adott honlapon hogy Paypal-lal fizetsz, és akkor küldenek egy e-mail címet, amire Paypal-lal a pénzt utalod. 3 kattintás kb:) Csak rámész PP-n hogy Send Money, aztán megadod a címet meg a pénzösszeget. Asszem ennyi. De majd rákérdezek:) | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 26 Jan. - 14:37 | |
| |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 26 Jan. - 14:43 | |
| Szia! :^^: Hát egyértelmű hogy jó a társaságunk. :D Légy boldog hogy kiválasztott lettél és megkaptad eme oldal webcímét! XD Mily drámai! :D | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 26 Jan. - 14:49 | |
| XDXD ez jó volt .a paypalt régen használtam apuék számlaszámát ki is kaptam mikor vettem egy 200 dolláros órát |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 26 Jan. - 16:22 | |
| Szia manó, érezd jól magad :D Ugyanannyi éves vagy és ugyanúgy hívnak mint engem XD Honnan kaptad a címet? (: Köszi Sassy Bizonytalan vagyok még vele kapcsolatban. Pedig jó lenne megtanulni használni, mert nem mindegy hogy banki átutalással fizetek-e +4000 ft-ért vagy Paypal-lal ingyen... nagy az összeg, vagyis nagy lesz XXD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 26 Jan. - 16:49 | |
| tulképp van ien oldal nem tom mi a neve és ot van benne a naruto forumok top50-ben. |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 26 Jan. - 17:31 | |
| Benne vagyunk a top 50-ben?! De jól hangzik. | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 26 Jan. - 20:47 | |
| híresek vagyunk vagy leszünk egyszer de akkor is egy topp 50 az má szép teljesítmény | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 26 Jan. - 21:48 | |
| add már meg létszi az oldal címét | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 27 Jan. - 10:30 | |
| Shannának télleg fontos az avi. MÉg avi topikot is csináltunk neki. :D
Nem...nem jó ha csak gyűlünk. Az előzőn is voltunk vagy 200-an... XD | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 27 Jan. - 12:48 | |
| azért írtam meg hogy nem tom mi az oldal címe mert médiában vóltunk a barátnőimmel azt volt ott az a z ujjj mini laptop azt belekukkantotam és beírtam a google ba hogy weboldalak top50 és voltak kategóriák és volt ott hogy anime és én azt hittem hogy animal hát ugye akkor nem voltam magamnál mert szorakozni voltunk és rámentem az eggyikre és vájoláezt adta ki nem tom asszem ez a 23.vagy a 30. nem tom |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| | | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 27 Jan. - 14:53 | |
| én beírtam hogy weboldalak top50 és nem találtam semmi ilyen "animésat" | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 27 Jan. - 14:56 | |
| Bizony, bizony... furcsa mi? | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 27 Jan. - 15:06 | |
| hello utólag is :D részemről nem hasonlít arra a személyre akire gondolsz kaku :) de ha aktív lesz akk idővel jobban is megismerjük :D bocsi hogy tegnap nem voltam csak 5-tol nem volt netem,és 5 elött sem tudtam fellépni,szal ennyi xD | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 27 Jan. - 17:23 | |
| kire hasonlitok??talán pamela?jenifer lopez?kiszel tündeXD? |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 27 Jan. - 17:41 | |
| Pamela? Mmint Anderson? xD | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 27 Jan. - 20:34 | |
| De Kiszel Tündére! Hát ezért voltál olyan ismerős! XD | |
| | | Shanna
Neme :
| | | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 28 Jan. - 9:29 | |
| hát, mit írjak? XD nincs sehova mondanivalóm :D feleslegesen meg nem növelem a hszeim :D gondolkodom a küldin | |
| | | Sassy *
Neme :
Kor : 34 Karakter : Iraka Otsuki Hozzászólások száma : 260
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 28 Jan. - 10:51 | |
| Tényleg esik otthon a hó? Itt csak ez a nyamvadt hülye ronda trutyi sz*r esik T-T És nekem kell kutyátsétáltatni is. Szörnyű dolgok ezekˇˇ | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 28 Jan. - 12:22 | |
| Hát itt szakad egész nagy pelyhekben (: Délelőtt csak épphogy szállingózott (bioszóra elején) de utána nagyon belehúzott (bioszóra végére) xD És a bioszóráról jut eszembe xD Ma keményen ketten, KETTEN voltunk bent a 30 fős osztályból xD Eddig is csak mi figyeltünk mióta be lett vezetve az új rendszer bioszon (kérhető alanyi jogú 2-es, aka nem kell tanulni xD) de azért bent volt az osztály még ha foghíjasan is, de ma lyukas jött utána és senki nem jött be rajtunk kívül XD És akkor óra közepén bejött a gazdaságis nő, néz egy nagyot, mondja hogy a 12.B-t keresi. Mondta Gidó hogy itt van, az intelligens része, aki kettesnél jobb (Intelligens lettem :D) A nő néz tovább, röhög, mondja hogy ez már szégyen XD Aztán elment és mi vettük tovább az anyagot ˇˇ És utána jöttem haza mert nem volt órám ^^ 10-koooor, jeeeee XD | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|