꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Shanna
Stein
Koffeey
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzomb. 23 Jan. - 23:19

Paypal használatáról tud nekem valaki valamit mondani? :3 Neten már olvasgattam utána, de ha használta már valaki akkor szívesen meghallgatnám hogyan kell :D
Vissza az elejére Go down
http://koffeey.deviantart.com
Sassy
*
*
Sassy

Kor : 34
Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeKedd 26 Jan. - 8:41

Hát én egyszer láttam használat közben. Nem én használtam, csak figyeltem. És hát a lényege az hogy megbízható, a leghíresebb ilyen "online bank" vagy mi. Annyi hogy regisztrálásnál megadod a bankszámlaszámodat, és utána e-mailben működik. Rendelésnél bejelölöd az adott honlapon hogy Paypal-lal fizetsz, és akkor küldenek egy e-mail címet, amire Paypal-lal a pénzt utalod. 3 kattintás kb:) Csak rámész PP-n hogy Send Money, aztán megadod a címet meg a pénzösszeget. Asszem ennyi. De majd rákérdezek:)
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeKedd 26 Jan. - 14:37

sziasztok!azért jöttem mert jó a társaság hát pár héttel ezelőőt adták nekem meg ezt a webcímet és most itt vok Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 102733 Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 102733 am a nevem Varga Karina 18 vok. bár még a profilnál lévő dolgokkal még hadilábon állok Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 4422 Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 4422
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Neme : Férfi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeKedd 26 Jan. - 14:43

Szia! :^^:
Hát egyértelmű hogy jó a társaságunk. :D

Légy boldog hogy kiválasztott lettél és megkaptad eme oldal webcímét! Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 658599 XD
Mily drámai! :D
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeKedd 26 Jan. - 14:49

XDXD ez jó volt .a paypalt régen használtam apuék számlaszámát ki is kaptam mikor vettem egy 200 dolláros órát Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 102733
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeKedd 26 Jan. - 16:22

Szia manó, érezd jól magad :D Ugyanannyi éves vagy és ugyanúgy hívnak mint engem XD Honnan kaptad a címet? (:

Köszi Sassy Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 613170 Bizonytalan vagyok még vele kapcsolatban. Pedig jó lenne megtanulni használni, mert nem mindegy hogy banki átutalással fizetek-e +4000 ft-ért vagy Paypal-lal ingyen... nagy az összeg, vagyis nagy lesz XXD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeKedd 26 Jan. - 16:49

tulképp van ien oldal nem tom mi a neve és ot van benne a naruto forumok top50-ben.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeKedd 26 Jan. - 17:31

Benne vagyunk a top 50-ben?! De jól hangzik. Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 729914
Dani
*
*

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeKedd 26 Jan. - 20:47

híresek vagyunk Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 568962 vagy leszünk egyszer de akkor is egy topp 50 az má szép teljesítmény Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 752584
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeKedd 26 Jan. - 21:48

add már meg létszi az oldal címét
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeKedd 26 Jan. - 22:40

Szió manó :D
Kis profil segítség... nos Profil -> Avatár; és ott tölthetsz fel képet ×D (Ne nagyot, szerintem max olyan 150 pixel széleset és 200 pixel hosszút, bár már az is elég nagy ^^') Nekem az avi a legfontosabb, csak azért ezzel kezdtem ×D
Én is akarom látniii Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 196731 Különben tényleg jó a társaság :D Igaz, hogy alig vagyunk még, de az a kicsi jó :) Majd bővülünk, meg aztán a bővülés nem mindig jó ^^
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzer. 27 Jan. - 10:30

Shannának télleg fontos az avi. MÉg avi topikot is csináltunk neki. :D

Nem...nem jó ha csak gyűlünk. Az előzőn is voltunk vagy 200-an... XD
Shanna

Shanna

Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzer. 27 Jan. - 11:19

Shannának MINDENE az avi! ˇoˇ ×D Valahogy levehető (számomra) belőle a júzer személyisége. Nagyjából ×D Mármint úgy alapjaiban. Mint ahogy neked hibbant avatárod van, te is hibbant vagy egy kicsit :D Már meg ne sértődj ×D
Én se úgy gondoltam, hogy csak gyűljünk, hanem hogy aktívak is legyenek akik gyűlnek. Nem csak regi, max 1-2 hsz aztán pá Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 139263
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzer. 27 Jan. - 12:48

azért írtam meg hogy nem tom mi az oldal címe mert médiában vóltunk a barátnőimmel azt volt ott az a z ujjj mini laptop azt belekukkantotam Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 102733 és beírtam a google ba hogy weboldalak top50 és voltak kategóriák és volt ott hogy anime és én azt hittem hogy animal hát ugye akkor nem voltam magamnál mert szorakozni voltunk és rámentem az eggyikre és vájoláezt adta ki nem tom asszem ez a 23.vagy a 30. nem tom
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzer. 27 Jan. - 14:19

Mér sértődnék meg? Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 501700

Manó... fura vagy... Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 568190 Nagyon... emlékeztetsz valakire... A többiek tudják szerintem kire...
Ha nem így van, bocs. De azért rajtad tartom a szemem. Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 139263
:
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzer. 27 Jan. - 14:53

én beírtam hogy weboldalak top50 és nem találtam semmi ilyen "animésat"
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzer. 27 Jan. - 14:56

Bizony, bizony... furcsa mi? Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 658599
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Kor : 29
Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzer. 27 Jan. - 15:06

hello utólag is :D részemről nem hasonlít arra a személyre akire gondolsz kaku :) de ha aktív lesz akk idővel jobban is megismerjük :D bocsi hogy tegnap nem voltam csak 5-tol nem volt netem,és 5 elött sem tudtam fellépni,szal ennyi xD
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzer. 27 Jan. - 17:23

kire hasonlitok??talán pamela?jenifer lopez?kiszel tündeXD?
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzer. 27 Jan. - 17:41

Pamela? Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 795967 Mmint Anderson? xD
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzer. 27 Jan. - 20:34

De Kiszel Tündére! Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 501700 Hát ezért voltál olyan ismerős! Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 729914 XD
Shanna

Shanna

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeSzer. 27 Jan. - 23:00

Hehehe Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 48616

AVATÁÁR! Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 856137
Rakj ki lécci ^^ Shanna nagyon avis @_@

Kicsit nem aktuális már, mert épp feltűntél pár hsz erejéig, de Stein, merre jársz, ritkán látlak írni °^°
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeCsüt. 28 Jan. - 9:29

hát, mit írjak? XD nincs sehova mondanivalóm :D feleslegesen meg nem növelem a hszeim :D
gondolkodom a küldin
Sassy
*
*
Sassy

Karakter : Iraka Otsuki
Hozzászólások száma : 260

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeCsüt. 28 Jan. - 10:51

Tényleg esik otthon a hó? Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 196731 Itt csak ez a nyamvadt hülye ronda trutyi sz*r esik T-T És nekem kell kutyátsétáltatni is. Szörnyű dolgok ezekˇˇ
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitimeCsüt. 28 Jan. - 12:22

Hát itt szakad egész nagy pelyhekben (: Délelőtt csak épphogy szállingózott (bioszóra elején) de utána nagyon belehúzott (bioszóra végére) xD

És a bioszóráról jut eszembe xD Ma keményen ketten, KETTEN voltunk bent a 30 fős osztályból xD Eddig is csak mi figyeltünk mióta be lett vezetve az új rendszer bioszon (kérhető alanyi jogú 2-es, aka nem kell tanulni xD) de azért bent volt az osztály még ha foghíjasan is, de ma lyukas jött utána és senki nem jött be rajtunk kívül XD És akkor óra közepén bejött a gazdaságis nő, néz egy nagyot, mondja hogy a 12.B-t keresi. Mondta Gidó hogy itt van, az intelligens része, aki kettesnél jobb (Intelligens lettem :D) A nő néz tovább, röhög, mondja hogy ez már szégyen XD Aztán elment és mi vettük tovább az anyagot ˇˇ
És utána jöttem haza mert nem volt órám ^^ 10-koooor, jeeeee Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 360656 XD
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 34 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
34 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: