꧁ Otthon vagy ꧂
Csevegő \\vegyes\\
+6 Shanna
Stein
Koffeey
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
10 posters
Szerző Üzenet Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 13 Dec. - 20:37 nem mert az oldal amin a rádiót kezdtem az nem az enyém ! és a Csevi az jobban hangzik :D
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 14 Dec. - 10:50 Tegnap este néztem meg én is a filmet :3 Marhanaaagy, annyit nevettem rajta ×D Itt a trailer;VIDEO Kedvcsináló annak aki még nem látta és jó annak is aki már igen :pacsit!: A rádió is jó Tobi :D Nem lenne rossz neki egy topik ^^
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 14 Dec. - 17:54 ez a trailer naon jó főleg a zenei aláfestéssel XD ha már a topic nál vaunk akkor annyit hogy: jó estét kívánok all ! Tobi vok :D öm Kakuzu van az írásban. helo Kakuzu ! Kakuzu: helo Tobi :D Tobi: ezen az izén az áll hogy azért vagy most itt mert lenne egy kérdésed tőlem. Kaku: jól mondod azért jöttem.a kélrdés igy szól:akarsz sját rádiós topic-ot? Tobi: hát nem gondolkoztam még rajta mivel csak egy kis poénból kezdtem el ezt,de mivel eléggé jól m1 XD meg az olvasók néhánya is támogatja ezt a topic-ot talán lehjet hogy tényleg kulön kellene válnia a Csevi rádiónak a Csevegőtől :D Kaku: ööö.... jah asszem igen X:D köszönöm hogy itt voltál Kakuzu. viszlát XD nekedis :]
Stein *
Neme : Kor : 32Karakter : Renhioyu AshuraHozzászólások száma : 466 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 14 Dec. - 21:41 most akk minden nap lesz ilyen kérdez-felelek sztárvendéges cucc? mert ez a topik csak akkor ér valamit ha törődsz vele minden nap, ha már engedélyt kaptál rá a modiktól (nem tőlem :D)
Dínósbácsi
Neme : Kor : 27Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha MizumaHozzászólások száma : 9421 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 15 Dec. - 16:42 Igeen, ha már csináltam neki topicot, akkor legyen is rádióó! :pacsit!:
Az ember rádiót akar!
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 15 Dec. - 20:04 Stein, szünetben jössz majd megnézni az Avatárt? :D (Nem a Nick-eset, azt a kék izéset xD)
Stein *
Neme : Kor : 32Karakter : Renhioyu AshuraHozzászólások száma : 466 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 15 Dec. - 20:06 miskolc pláza? :D jaja érdekel
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 15 Dec. - 21:57 Aha :Đ 3D-ben is megy úgyhogy majd úgy, a szexi szemüvegben ;D
Jahh és félreértés elkerülése végett: megváltoztattam a nevem
xD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 17 Dec. - 13:49 Nekünk kell előbb látnunk
xD
XXD Magyarítottad?
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 17 Dec. - 18:19 Nézd az FMA-t, azt magyar felirattal (az első évadot pedig magyar szinkronnal) is megtalálod, azt hiszem Indavideo-n.
Stein *
Neme : Kor : 32Karakter : Renhioyu AshuraHozzászólások száma : 466 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 17 Dec. - 20:22 írd rá egy lapra hogy fordítsd meg, majd cselekedj és írd a másik oldalra is ugyanezt. jó szórakozást
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 17 Dec. - 20:46 Steinből csak ugy sugárzik a jóindulat O_-
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 17 Dec. - 21:13 Ez jobb, inkább ezt csináld XD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 18 Dec. - 23:30 Ezekben a másodpercekben fut Will Smith elképesztően szexisen, lassított felvételben és kigombolt inggel az elrabolt nő után Áh gyerekeek ...aki nem értené miről zagyválok: most megy a Bad Boys a TV2-n és épp most futott le a kedvenc jelenetem ×D Úgy éreztem be kell jelentenem ˇ-ˇ VIDEO 1:20, 1:30, 1:37, 1:45, 1:49, 1:59, 2:01, 2:10, 2:14, 2:31, 2:34, 2:39, 2:50 (pocii), 2:58, éééééééés 3:19 ááh *most nagyon zizi @×@*
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 19 Dec. - 9:35 ezt én is néztem naon jó film volt XD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 19 Dec. - 10:30 Én is szeretem ezt a jelenetet :Đ Jaj, ma Tabáni Istvánnal álmodtam xD Nem nyert a döntőben (vagyis hát álmomban még egy ember kiesett és a végleges döntő utána volt és hát ő esett ki) és én vigasztaltam :) xD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 19 Dec. - 16:58 mit ettél vacsorára ? O_- xD
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 19 Dec. - 17:17 Semmit, éhesen mentem csicsilni
xD
Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 19 Dec. - 21:15 néha az ures gyomor is furi álmokat okoz :)
Koffeey
Neme : Kor : 33Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, NilenHozzászólások száma : 13423 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szomb. 19 Dec. - 22:27 Hát úgy néz ki (: De az álmomnak épp az ellenkezője történt meg xD
Shanna
Neme : Kor : 34Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, SuouHozzászólások száma : 9698 Tobii-zuzu
Neme : Kor : 29Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa SorataHozzászólások száma : 9818 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 20 Dec. - 11:25 Shanna te meg mióta írsz ennyi hsz-t O_o ?
Vendég Vendég
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 20 Dec. - 13:04 De kár hogy nem MC DC nyert de mien jó volt a We are the word C. szám jackotól meg a they dont care about us is de az andré az ratyi nem na ezt meg kell írnom a csevi rádióba
JigoKuu
Neme : Kor : 29Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOTHozzászólások száma : 2836 Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 20 Dec. - 15:36 :^^:
köszönöm^^ ari tőled
:pacsit!:
Nekem mind1 ki nyert csak sajnáltam, h a Badb Boyz kiesett.....
Ajánlott tartalom
Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\
Csevegő \\vegyes\\
Similar topics
Engedélyek ebben a fórumban: Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.