꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 12 Jan. - 18:58 | |
| travian az nekem nem jött be én the westezek | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 12 Jan. - 19:43 | |
| Nekünk nem nagyon van más... még Honfoglalózunk néha-néha XD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 12 Jan. - 19:59 | |
| xD Honfoglaló és klánháború, azt most adom lexD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 12 Jan. - 20:03 | |
| Jaj még régen kaptam "meghívót" (vagyis megharaptak XD) Bitefight-ra... de nem jött be úgyhogy nem tartott sokáig az se XD | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 12 Jan. - 20:24 | |
| aza baj hogy, az ilyen online cuccok csak akkor jók ha fizetsz, vagy ha már magas szintű vagy, kezdésnél nagyon rossz. dei emlékszel még a, narutos ilyen onlinera? :D tod amikor szintén ilyen körök voltak és 15ös szintnél le kellet ölni orochimarut és akkor újraszülettél más képességgel azt is de rég látogattam, tuti töröltek azóta XD | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 12 Jan. - 21:33 | |
| én még a gladiátus ban probáltattam meg magam xD részben bejott.fejlottem de befejeztem,de a travian az jól m1.Most a 2 ban vagyok regisztrálva és fejlődöm :) | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 12 Jan. - 21:46 | |
| Én meg ikariamoztam :^^: amúgy sziasztok rossz volt a gépem XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 12 Jan. - 22:09 | |
| Az milyen? :D Már gondoltam rá hogy ki kéne próbálni, de nem tudtam milyen xD | |
| | | JigoKuu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT Hozzászólások száma : 2836
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 13 Jan. - 17:46 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 13 Jan. - 18:41 | |
| Én is törölném, de nem akarom. :D Meghagyom ezt a szórakozást Stein-nek! Had élje ki magát. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 13 Jan. - 19:24 | |
| - Koffeey írta:
- Az milyen? :D Már gondoltam rá hogy ki kéne próbálni, de nem tudtam milyen xD
ha az ikariamra célzol az olyan min a travian. csak ott valamien szigeteken vannak a faluk :) xD | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 13 Jan. - 19:26 | |
| | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 13 Jan. - 21:19 | |
| Hehe! XD Úgy is mindegy nem? Legalább nincs több szutyok. | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 13 Jan. - 21:25 | |
| - Stein írta:
- áh franc lebuktam
le bizony xD de sztem ezt már sejteni lehetett.legalábbis akinek van agya és tudja is hazsnálni az sejtette xD | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Szer. 13 Jan. - 21:33 | |
| NEM MONDOD! akkor neked biztos jó nagy agyad van :) | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| | | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 14 Jan. - 15:12 | |
| inkább normál agyam van xD gonosz modiboszi voltál??? huha akkor 123 kezdhet is félni xD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 14 Jan. - 15:48 | |
| - Shanna-chan írta:
- Ááááh, régen én is törölgettem, szép idők voltak ×D Nem kaphatnám vissza a régi jó rangomat? ×D Gonosz modiboszi néni ×D
Ha akarod, felőlem visszakaphatod ^^ //Nem mintha mostmár ingyen osztogatnám a moderátor rangot, csak hát Shanna az volt régen (:// De azért is úgy írom ki >D XD Jó, és majd írd meg hogy működik-e XD Mert jól elvoltam megint a névszínezéssel, meg a modi jogosultságokkal... :S Remélem jól csináltam XD | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 14 Jan. - 16:35 | |
| több modi lesz akk mint felhasználó XD legalább jó lesz az arány :D mindenkire jut egy moderátor, enyém narutokun123 :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 14 Jan. - 16:40 | |
| Ez jó ötlet. XD De várj egy kicsit 123 hsz-einek kitörlésével, mert mire ideülök kitörlöd. XD Várj vele kicsit... Egy napot... XD | |
| | | Stein *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 14 Jan. - 20:58 | |
| najólvan :D hadd örüljetek ti is akkor várok vele egy kicsit | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 14 Jan. - 21:12 | |
| Hát igen, Dínó lassú, csak tőlem értesül a dolgokról ˇ-ˇ xD De jó avid van Stein :D (az avi topikba én írtam utoljára szóval itt dicsérem meg :Đ) Van valakinek (vagy ismer valaki valakit akinek van) Sony Ericsson Yari-ja? Olyat akarok venni :D Ahogy utánaolvastam azt írják hogy jó, de hátha kapok első kézből infót :^^: (Ő lenne különben: http://www.tesztpad.hu/images/mobil/sonyericsson_yari001.jpg) Eredetileg Samsung Corby-n gondolkoztam, de arról sokan írták hogy hamar szétesik meg hogy a Samsung nem jó, úgyhogy hanyagolom... meg eddig is Sony Ericsson-om volt és imádtam (: Annyira rossz már csak nem lehet XD | |
| | | Kisame *
Neme :
Kor : 30 Karakter : Rock Lee Hozzászólások száma : 507
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 14 Jan. - 21:31 | |
| Hátt figyelj....A gyártó meglehetősen fiatalosra vette a dizájnt. 1 GB-os microSD kártyát és egy kompakt asztali állványt adnak hozzá... és méég..115 grammos.Az összeszerelés minősége viszont nem az igazi, ez főleg a csúszkára igaz, az ugyanis túl könnyen mozdul el, ráadásul némi holtjátéka is van.Az előlap tetején lévő telefonhangszórót fémből készült rács takarja, igényes és látványos megoldás.Alatta helyezkedik el a fényérzékelő szenzor és az aprócska másodlagos kamera. :^^: 2,4 hüvelyk átlójú QVGA TFT-kijelző,a hátlap pedig annyira Sony Ericssonos, amennyire egy hátlap csak lehet: jobb felül kamera és villanó, középen kipattintható borítás, attól jobbra és balra pedig egy-egy kihangosító hangszóró látványos fémből készült ráccsal. XD hát kb ennyit tok róla mondani XD Ja és nekem samsung-om van Gt-S5230 http://ph.hardwarezone.com/img/data/nnews/2009/13698/Image/55809_GT-S5230_ADImage_Large.jpg | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Csüt. 14 Jan. - 21:45 | |
| Köszi az infókat :D Szóval akkor a csúszka az ami miatt megfontolandó... Hát nem tudom. Az enyémnek nagyon jó a csúszkája, egy éve megvan és semmi baja, de ki tudja, majd kipróbálom vásárlás előtt (: Én nem szólom le a Samsung-ot Csak ezt olvastam mikor a Corby után kutatgattam. Hogy hamar szétesik, meg ilyen-olyan hibái vannak, hát nem tudom... különben tetszenek nekem a Samsung-ok, úgyhogy én nem mondok róla semmi rosszat. Ezt meg ami neked van még ki is néztem magamnak ;D Csak félek az érintőképernyőtől, a Corby-t is részben ezért vettem le a listámról. | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Pént. 15 Jan. - 21:14 | |
| Egyébként... Én asszem megértettem a fejléc történetét... Sasuke teherbe ejtette Sakurát (csak nézzétek meg a hasát neki! D:), nagyon büszke magára, Naruto pedig utálja Sasukét ezért. Sakura meg azért örül, mert ő nem is tud róla hogy terhes (mert hülye), de örül mert lefeküdt Sasukéval. Na, na okos vagyok? | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|