꧁ Otthon vagy ꧂
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

꧁ Otthon vagy ꧂

KezdőlapSaját KarakterekKeresésRegisztrációBelépés

Csevegő \\vegyes\\

Go down 
+6
Shanna
Stein
Koffeey
Dínósbácsi
Kisame
Tobii-zuzu
10 posters
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next
SzerzőÜzenet
Dani
*
*

Neme : Férfi

Kor : 29
Hozzászólások száma : 801

Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeKedd 12 Jan. - 18:58

travian az nekem nem jött be
én the westezek Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 752584
Vissza az elejére Go down
Koffeey

Koffeey

Neme : nő

Kor : 33
Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen
Hozzászólások száma : 13423

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeKedd 12 Jan. - 19:43

Nekünk nem nagyon van más... még Honfoglalózunk néha-néha XD
http://koffeey.deviantart.com
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeKedd 12 Jan. - 19:59

xD
Honfoglaló és klánháború, azt most adom lexD
https://jigokunotobira.weebly.com/
Koffeey

Koffeey

Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeKedd 12 Jan. - 20:03

Jaj még régen kaptam "meghívót" (vagyis megharaptak XD) Bitefight-ra... de nem jött be úgyhogy nem tartott sokáig az se XD
Stein
*
*
Stein

Kor : 32
Karakter : Renhioyu Ashura
Hozzászólások száma : 466

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeKedd 12 Jan. - 20:24

aza baj hogy, az ilyen online cuccok csak akkor jók ha fizetsz, vagy ha már magas szintű vagy, kezdésnél nagyon rossz.
dei emlékszel még a, narutos ilyen onlinera? :D tod amikor szintén ilyen körök voltak és 15ös szintnél le kellet ölni orochimarut és akkor újraszülettél más képességgel
azt is de rég látogattam, tuti töröltek azóta XD
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata
Hozzászólások száma : 9818

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeKedd 12 Jan. - 21:33

én még a gladiátus ban probáltattam meg magam xD részben bejott.fejlottem de befejeztem,de a travian az jól m1.Most a 2 ban vagyok regisztrálva és fejlődöm :)
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeKedd 12 Jan. - 21:46

Én meg ikariamoztam :^^: amúgy sziasztok rossz volt a gépem XD Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 48616
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeKedd 12 Jan. - 22:09

Az milyen? :D Már gondoltam rá hogy ki kéne próbálni, de nem tudtam milyen xD
JigoKuu

JigoKuu

Karakter : Elszaporodtak, send halp! TOT
Hozzászólások száma : 2836

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeSzer. 13 Jan. - 17:46

Én törölném, csak nem tom:P:D :^^: Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 765713 Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 752584 Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 469533
https://jigokunotobira.weebly.com/
Dínósbácsi

Dínósbácsi

Kor : 27
Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma
Hozzászólások száma : 9421

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeSzer. 13 Jan. - 18:41

Én is törölném, de nem akarom. :D Meghagyom ezt a szórakozást Stein-nek! Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 501700 Had élje ki magát. Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 224699
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeSzer. 13 Jan. - 19:24

Koffeey írta:
Az milyen? :D Már gondoltam rá hogy ki kéne próbálni, de nem tudtam milyen xD
ha az ikariamra célzol az olyan min a travian. csak ott valamien szigeteken vannak a faluk :) xD
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeSzer. 13 Jan. - 19:26

Dínósbácsi írta:
Én is törölném, de nem akarom. :D Meghagyom ezt a szórakozást Stein-nek! Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 501700 Had élje ki magát. Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 224699

áh franc lebuktam Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 102733
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeSzer. 13 Jan. - 21:19

Hehe! XD
Úgy is mindegy nem? Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 501700 Legalább nincs több szutyok. Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 133235
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeSzer. 13 Jan. - 21:25

Stein írta:
áh franc lebuktam Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 102733

le bizony xD de sztem ezt már sejteni lehetett.legalábbis akinek van agya és tudja is hazsnálni az sejtette xD
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeSzer. 13 Jan. - 21:33

NEM MONDOD!
akkor neked biztos jó nagy agyad van :)
Shanna

Shanna

Kor : 34
Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou
Hozzászólások száma : 9698

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeCsüt. 14 Jan. - 11:53

Ááááh, régen én is törölgettem, szép idők voltak Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 468935 ×D Nem kaphatnám vissza a régi jó rangomat? Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 816374 ×D Gonosz modiboszi néni ×D
Tobii-zuzu

Tobii-zuzu

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeCsüt. 14 Jan. - 15:12

inkább normál agyam van xD
gonosz modiboszi voltál??? Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 763995 huha akkor 123 kezdhet is félni xD
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeCsüt. 14 Jan. - 15:48

Shanna-chan írta:
Ááááh, régen én is törölgettem, szép idők voltak Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 468935 ×D Nem kaphatnám vissza a régi jó rangomat? Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 816374 ×D Gonosz modiboszi néni ×D

Ha akarod, felőlem visszakaphatod ^^ //Nem mintha mostmár ingyen osztogatnám a moderátor rangot, csak hát Shanna az volt régen (:// De azért is úgy írom ki >D XD

Jó, és majd írd meg hogy működik-e XD Mert jól elvoltam megint a névszínezéssel, meg a modi jogosultságokkal... :S Remélem jól csináltam XD
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeCsüt. 14 Jan. - 16:35

több modi lesz akk mint felhasználó XD
legalább jó lesz az arány :D mindenkire jut egy moderátor, enyém narutokun123 :D
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeCsüt. 14 Jan. - 16:40

Ez jó ötlet. XD De várj egy kicsit 123 hsz-einek kitörlésével, mert mire ideülök kitörlöd. XD Várj vele kicsit... Egy napot... XD
Stein
*
*
Stein

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeCsüt. 14 Jan. - 20:58

najólvan :D hadd örüljetek ti is akkor várok vele egy kicsit
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeCsüt. 14 Jan. - 21:12

Hát igen, Dínó lassú, csak tőlem értesül a dolgokról ˇ-ˇ xD
De jó avid van Stein :D (az avi topikba én írtam utoljára szóval itt dicsérem meg :Đ)

Van valakinek (vagy ismer valaki valakit akinek van) Sony Ericsson Yari-ja? Olyat akarok venni :D Ahogy utánaolvastam azt írják hogy jó, de hátha kapok első kézből infót :^^: (Ő lenne különben: http://www.tesztpad.hu/images/mobil/sonyericsson_yari001.jpg) Eredetileg Samsung Corby-n gondolkoztam, de arról sokan írták hogy hamar szétesik meg hogy a Samsung nem jó, úgyhogy hanyagolom... meg eddig is Sony Ericsson-om volt és imádtam (: Annyira rossz már csak nem lehet XD
Kisame
*
*
Kisame

Kor : 30
Karakter : Rock Lee
Hozzászólások száma : 507

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeCsüt. 14 Jan. - 21:31

Hátt figyelj....A gyártó meglehetősen fiatalosra vette a dizájnt. 1 GB-os microSD kártyát és egy kompakt asztali állványt adnak hozzá... és méég..115 grammos.Az összeszerelés minősége viszont nem az igazi, ez főleg a csúszkára igaz, az ugyanis túl könnyen mozdul el, ráadásul némi holtjátéka is van.Az előlap tetején lévő telefonhangszórót fémből készült rács takarja, igényes és látványos megoldás.Alatta helyezkedik el a fényérzékelő szenzor és az aprócska másodlagos kamera. :^^: 2,4 hüvelyk átlójú QVGA TFT-kijelző,a hátlap pedig annyira Sony Ericssonos, amennyire egy hátlap csak lehet: jobb felül kamera és villanó, középen kipattintható borítás, attól jobbra és balra pedig egy-egy kihangosító hangszóró látványos fémből készült ráccsal. XD hát kb ennyit tok róla mondani XD Ja és nekem samsung-om van Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 856137 Gt-S5230 http://ph.hardwarezone.com/img/data/nnews/2009/13698/Image/55809_GT-S5230_ADImage_Large.jpg
Koffeey

Koffeey

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimeCsüt. 14 Jan. - 21:45

Köszi az infókat :D Szóval akkor a csúszka az ami miatt megfontolandó... Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Mw_hmmm Hát nem tudom. Az enyémnek nagyon jó a csúszkája, egy éve megvan és semmi baja, de ki tudja, majd kipróbálom vásárlás előtt (:
Én nem szólom le a Samsung-ot Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 297463 Csak ezt olvastam mikor a Corby után kutatgattam. Hogy hamar szétesik, meg ilyen-olyan hibái vannak, hát nem tudom... különben tetszenek nekem a Samsung-ok, úgyhogy én nem mondok róla semmi rosszat. Ezt meg ami neked van még ki is néztem magamnak ;D Csak félek az érintőképernyőtől, a Corby-t is részben ezért vettem le a listámról.
Dínósbácsi

Dínósbácsi

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitimePént. 15 Jan. - 21:14

Egyébként... Én asszem megértettem a fejléc történetét... Sasuke teherbe ejtette Sakurát (csak nézzétek meg a hasát neki! D:), nagyon büszke magára, Naruto pedig utálja Sasukét ezért. Sakura meg azért örül, mert ő nem is tud róla hogy terhes (mert hülye), de örül mert lefeküdt Sasukéval. Na, na okos vagyok? Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 729914
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\   Csevegő \\vegyes\\ - Page 29 Icon_minitime

Csevegő \\vegyes\\
Vissza az elejére 
29 / 40 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next
 Similar topics
-
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\
» Csevegő \\vegyes\\

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
꧁ Otthon vagy ꧂  :: CSEVEGŐ :: Duma topik-
Ugrás: