꧁ Otthon vagy ꧂
|
|
| Csevegő \\vegyes\\ | |
|
+6Shanna Stein Koffeey Dínósbácsi Kisame Tobii-zuzu 10 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 10 Jan. - 18:56 | |
| az IP-je már megvan xD de az adatlapja alapján is észre lehet venni :| és mien név az hogy hmm????? az uj vodafone-os reklám az tok kafa xD de a Csevi be is irok ezzel kapcsolatban :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 10 Jan. - 19:08 | |
| Amm, minek regizik újra ha már lejárt a banja?! | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
Kor : 29 Karakter : Rokoso Sai, Masuda Yamashita, Namikaze Zeron, Rokoso Yasuko, Takahatsu Seijee, Renmei Ichijou, Shumaru Yuuzan, Shumaru Yorozuya, Roronoa Sorata Hozzászólások száma : 9818
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Vas. 10 Jan. - 20:31 | |
| feltünési viszketeksége van és a minél többször regizik annál többször tud feltünösködni xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 11 Jan. - 16:32 | |
| Akkor a másikat törölhetem? (;
Jaj meg akartam már kérdezni vagy harmincszor (kb XD) hogy nem Thrillionozik innen senki? :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 11 Jan. - 17:58 | |
| mit nem csinálunk??? xD | |
| | | Koffeey
Neme :
Kor : 33 Karakter : Takahatsu Niee, Hateshi Saegiru, Akushi Maro, Kryouzuka Damu, Hateshi Kyouteru, Renmei Hatori, Mamono Shouta, Yoroppi Kohada, Takeshima Reita, Kryouzuka Irie, Yagiri Kaoru, Kamiyashi Mii, Kawashima Norio, Hoya Masato, Kasuga, Nilen Hozzászólások száma : 13423
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 11 Jan. - 20:53 | |
| Thrillion :D xD Fantasy szerepjátékos oldal (: Szerintem az egyik legnagyobb magyar szerepjátékos oldal (ha nem a legnagyobb xD) csp (cselekvéspont) rendszerrel, vagyis fejlesztheted a hőst minden szempontból. Lehet ember, elf, fél-elf, sötételf, törpe, gnóm, ork, meg fél-ork, a boltban aggathatsz rá bármilyen fegyvert, páncélt, satöbbit. Tanulhat fegyverhasználatot, mágiát, lehet fejleszteni a szakértelmeit, a hírneveit, lehet belőle hős vagy utcapatkány, satöbbi satöbbi xD Szóval minden :D Nemrég volt nagy frissítés, egy csomó új funkció meg lehetőség. Vannak különböző városok is, ahol mást-mást tud csinálni a kari. Szóval nagyon jó xD Mondjuk szigorúak is, azt meg kell hagyni, de muszáj :^^: Én régen is játszottam, pár éve, aztán nemrég regiztem újra, ez az új rendszer nekem nagyon bejött (: | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 11 Jan. - 21:16 | |
| én akkor lehet elkezdem :D régen toltam vele, de meguntam mert egy nap keveset lehetett csinálni XD | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 11 Jan. - 21:19 | |
| Hát az még sajnos most is ugyanúgy van, napi 30 csp-t kap a kari. 15 éjfélkor meg 15 délben, de mivel suli van, délutánra úgyis megvan a 30 ami már okés xD És tényleg annyi dolog van már (: | |
| | | Dani *
Neme :
Kor : 29 Hozzászólások száma : 801
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 11 Jan. - 21:26 | |
| én szeretem az ilyen játékokat asszem el is kezdem nem tűnik rossznak | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 11 Jan. - 21:37 | |
| Nagyon jó ^^ Már fórum rész is van ahol játékostársat lehet keresni, úgyhogy ennyivel is könnyebb xD (Nem kell beírni magad valahova azt' majd hátha jön valaki xD) Aki regizik ír nekem? (Csak hogy tudjam XD) 286343 vagy 286219 :D | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 11 Jan. - 21:42 | |
| én regiztem de mi a karaktered neve | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 11 Jan. - 21:48 | |
| Azért a kódot adtam meg mert a legtöbb dologhoz (üzihez pl) az kell, de Mika Lithar vagy Karah Tirann különben ^^ | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 11 Jan. - 21:55 | |
| ok én ezt nem értettem de így már világos :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 11 Jan. - 21:56 | |
| Igen így utólag tényleg nem lett érthető az a két szám ott xD De megkaptam az üzit, kössz ^^ | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 11 Jan. - 21:58 | |
| akkor jó nincs mit még rá kell jönnöm ezekre a dolgokra itt mert elég érdekes | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 11 Jan. - 21:59 | |
| Aha, bonyolult kicsit ^^' Ha gondolod, amiben tudok segíthetek xD Mondjuk én se vagyok mindennel teljesen tisztában, de azért kb xD | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 11 Jan. - 22:00 | |
| akkor ha gond van írok de eddig meg már loptam meg harcoltam :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 11 Jan. - 22:04 | |
| Oké, írj nyugodtan :D (Am Révben vagy? ^^) | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 11 Jan. - 22:12 | |
| ott vagyok és jut eszembe hogy kell képet csinálni vagy berakni ? | |
| | | Stein *
Neme :
Kor : 32 Karakter : Renhioyu Ashura Hozzászólások száma : 466
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 11 Jan. - 22:15 | |
| Gotrek Gurnisson a nevem, majd átmek vmeik nap Dei és akkor kéne egy kis help hogy mi hol merre :D | |
| | | Koffeey
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 11 Jan. - 22:21 | |
| Jól van, gyere nyugodtan :D (Holnap fél négyig vagyok, de utána "normális" időpontokban végzek XD Csütörtökön 11:10-kor ) Képet a Kuruzslónál tudsz, először csak 50 arany, de jól válaszd ki mert utána már 1000 Én most gyűjtök rá, mert pár hét múlva lesznek új képek és hátha találok jobbat a mostaninál xD (Úgyis lopkodni akarok, azzal gyűlik a pénz ˇ-ˇ) | |
| | | Dani *
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Hétf. 11 Jan. - 22:30 | |
| megvan kösz de i van fáradva máris a szemétje | |
| | | Shanna
Neme :
Kor : 34 Karakter : Koru, Kida, Takai, Kafun, Ichiro, Takuma, Dorei, Ryohei, Daroge, Sana, Koteshi, Hatsuna, Ada, Moshi, Kouta, Hiyoko, Shiage, Tsuu, Yuuta, Maya, Hisao, Suou Hozzászólások száma : 9698
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 12 Jan. - 10:13 | |
| Régen én is játszottam, de elhanyagoltam a karit, úgyhogy végül töröltettem ^^' Nem tudom megérné-e regisztrálni újra, nem hiszem hogy lesz időm foglalkozni vele minden nap... majd meglátom ×D Mert érdekesen hangzik :D | |
| | | Dínósbácsi
Neme :
Kor : 27 Karakter : Misuzura Haruhi, Kiha Mizuma Hozzászólások száma : 9421
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 12 Jan. - 15:27 | |
| (töröltem az előző hsz-emet, mert így olyan volt mint ha Shannának modtam volna. Pedig ő oda való. XD) Hát ez jó kérdés! Hát akkor ne írj! :D | |
| | | Tobii-zuzu
Neme :
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ Kedd 12 Jan. - 15:50 | |
| hát lehet én is elkezdem.de valaki travian-ozik innen ? ha már itt tartunkXD :) | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Csevegő \\vegyes\\ | |
| |
| | | | Csevegő \\vegyes\\ | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|